arkadaşlar eski sevgili yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi YAMUR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

YAMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
59
0
96
Ankara
arkadaşlar yazıp yazmamakta cok düşündüm ama içim hiç rehat değil eşimle konuşurken nasıl oldu anlamadan eşimin eski sevgilileri gündeme geldi bende dinledim çünkü anlattıkları ilkokul macerası birtanesi lisede varmış oda rahmetli olmuş konu ona geldi bende konuyu kapat dedimsonra eşim o kadar konuşduk dua istiyor dedi bende bir fatiha okuyalım dedim olmaz mezarına gitmek lazım dedi bende hayır dedim ne fark eder her şekilde duan ulaşıyor yok falan dedi bende demekki unutmamışsınki ziyaretine gitmek istiyorsun dedim oda rahmetli olmuş onumu kıskandın dedi ben onu değil senin onu unutmamışsın gibi konuşmana kızdım dedim sonra konu kapandı ama ben aklımdan cıkmıyor ya unutmadıysa diyorum ben küsdükten sonrada bana seni kızdırmak için söyledim dedi benmi abartıyorum kızlar siz olsanız napardınız nolur yardım

yahu eşin saçmalamış. şaka yapmış ama gereksiz. sende çok kızmışsın oda gereksiz..ölmüş gitmiş insanı unutsa ne unutamasa ne. ...ölüden kıskancak kadar brad pett mi kocan ya..

Bence muhabbeti çok uzatmışınız..
Eski sevgili konusuna neden girilir hiç bilmem...:sm_confused:

mezarına gitmek de neymiş... sevgılıyken mi vefat etmiş o bayan?

eşim daha öncede eğer ölmeseydi seninle değil onunla evlenirdim demişti

Evliliklerde en kritik konu eski sevgililerdir eskide olsalar illa o günü huzursuz geçirmeye yeterler. :) Bencede gereksiz yere bir tartışma yaşamışsınız ve eşin seni gerçekten kızdırmak için bunu söylemiş olsa gerek.

Çok hassas bir konu bu. Mezarına gitmeye gerek olmayabilir tabii ama bence siz bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatın, üzerine gitmeyin, didiklemeyin, kıskanıyormuş gibi hele hele hiç mi hiç davranmayın... ilişkinize ciddi zarar verirsiniz ve hatta kendinizden soğutabilirsiniz. Yok artık o kadar mı demeyin, evet o kadar... gerçekten çok hassas bir konu bu başka bir şeye benzemiyor...

aman erkek milleti taktığını görünce iice abartır bence abartmana gerek yok ölmeseymiş onunla evlenirmiş ama ölmüş gitmiş ve seninle evli

arkadaşa aynen katılıyorum erkek milleti sen kıskandıkça abartır:hulya:

bir erkek yada kadın durup dururken neden eski sevgililerini anlatır ki...
ya da eşinizin dediği gibiyse,neden kıskandırmaya çalışır...
çok gereksiz ve saçma buluyorum bu tür konuşmaları.
mezarınada neden sizinle gitmek istediğinide anlamış değilim.

Eski sevgili mevzusu evlendikten sonra açılmaz...
Evlenmeden önce flört ederken falan belki mrak eder sorarsın da evlendikten sonra bu konulara girince işte işler böyle sarpa sarıyor hoş olmayan diyaloglar açılıyor...
Yaa evlenmişiniz işte ne diye eski sevgili muhabbeti yaparsınız ki....
Şimdi eşimle ben de bu konuyu açsak eski sevgililerimden biri için o Amerikaya gitmeseydi onla evlenirdim derim... Çünkü evet o Amerikaya gitmeseydi onunla evlenirdim, çünkü o yanımdayken gözüm ondan başkasını görmezdi, şimdiki eşim (şu an ona deli gibi aşık olmama rağmen) gözümün önünde dursa gene de beni etkilemezdi...
Öyle olmasa byle olmasanın sonu yok...
Amcam kadın olsa halam olurdu gibi bişey bu...
kader o ölmüş, Allah ramet eylesin, sonra karşısına siz çıkmışsınız ve sizi sevmiş ve evlenmiş....

ewlenmişsinizz.sen ona sahipsinn o sana.eskilerii düşünüpp üzmeyinn kendiniziCADIARZU

rahat bırakın kadın mezarında rahat rahat uyusun
mezardaki kadını kıskanacak boyuta gelindiğine inanamıyorum doğrusu.

e eski sevgili konusu açılırsa mutlaka bişi çıkar zaten ama hala ısrarla acılır üzülmek kafaya takmak erkegi çıldırtmak için sanırım:umursamaz:
evlimisiniz evet sorun ne o zaman :umursamaz:

Bir insanla evlendiğinizde o insanın geçmişi değil geleceği olursunuz, sizinle evlendi diye geçmişi silinmez, geçmişin muhasebesini yapmanın kime faydası olur ki...

Hem mevzuyu açıp didikliyorsunuz, hemde duyduklarınızdan rahatsız oluyorsunuz, madem kıskançlık damarınız kabarıyor bir daha eski sevgili mevzusunu açmayın olsun bitsin, ölmüş bir insan üstelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…