Kızlar kısadan anlatıcam. Ben eşimiin telefonlarını dinliyorum malum kimseye güven yok bu devirde. Benim işin içinden çikamadığım bir konu var arkadaslarina çok düşkün ve gercekten hiç hoşlanmadığım kişiler. Çunku bu güne kadar hangi arkadaşindan hoslanmadiysam gercekten iyi insan çikmadilar. Herneyse ben dün gece teli yine dinledim ve 44 dk lık bi konusma yapmis arladasiyla bu kadar uzun ne konusmuslar diyip dinledim ve bazi konusmalari çok canımı sıktı. 3 lü konuşma yapmışlar konferans görüşmesi yoldayken şu karıya bak fena ben esmer seviyorum benim biraktigim manita varya aynı buna benziyordu çok özlüyorum ya her hafta ihtiyacımizı giderirdik valla manken gibi fizigi vardi diye konusmalar geciyo ama benim esimde tık yok yani daha çok arkadasları kendi arasinda konusmus esim birşey söylememis ve benim merak ettiğim şey şu bu arkadaşları eşimi de etkiler mi onlara benzermi bu adamlar da evli bu arada. Ne yapsam vazgeciremiyorum arkadaslarindan üzerine de gitmek istemiyorum yoksa daha çok iterim onlara gibi geliyo bilemedim ne yapmam gerek çok canım sıkkın.