• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar etkiler mi?

Ayyyy hepte bu arkadaslar kari kiz duskunu ve terbiyesiz konusuyor ama bir tek sizin esleriniz agzini acmiyor, konusmuyor, yazmiyor...
Ne kadar "esimin arkadaslari" konusu gorduysem hepsi istisnasiz boyle. Asiri terbiyeli eş ve terbiyesiz arkadaslar. :)))

Bana arkadasini soyle , kim oldugunu soyliyeyim sana. Herkes az bucuk kendine gore arkadaslar secer. :) 4. Yillij evliyim neredeyse ve esimin butun arkadaslarini biliyorum. Konusmalarini da cok gormuslugum var ama boyle muhabbetler gormedim hic.

Yalnizca bir defa ama 2. Cisini bizzat program sayesinde dinlemis oldu. Yine aldatmaktir bir yerde ama şoyle bir durum var ben 6 senelik evliyim sevgi filan yok artik ben o kisimlari coktan gectim seviyorum ayrilamiyorum demiyorum kesinlikle bu programi saddce tekra kandirilmamak icin indirdim yine tekrar severim kanarim ve tekrar hayaller8m suya duser diye onlem amacli ya da aptal yerine konulmamak icin diyelim. ve 2 cocugum var bosanmayi cok istiyorum ama bosandiktan sonra ki hayatim daha kotu olucak annemle babam ayri anneme giderim ama benim 15 yasinda sizofren diyebilicek derecede bir kardesim var erkek bir gun kizim kardesimin onu dudaklarindan optugunu soyledi nasl optu diye sordugumda öpusme hareketleri gosterdi itiyorum kafami sıkı tutuyor dedi beynimden vuruldum ne zaman yapti dedim yalniz oldugumuzda yapıyor istemiyorum zorluyor dedi bu arada kzim 5 yasinda kardesime gereken cezayi verdik annemle of ne bilim kolay yasam yok ne yazik ki yani anlicaginiz annemede gidemem
Ben aldattığını bilmiyordum. Boşanın diyemem ne durumda olduğunuzu bilmiyorum maddi olarak.. Ama bu şeklide yaşamak hayat değil gerçekten..

Dinleseniz ne olur ki? Zaten suç bu yaptığınız ve sürekli de dinleyeceksiniz belli.Aldatacak olduktan sonra aynı telefon üzerinden mi aldatır.Başka telefon başka hat alır bir yerlere saklar,o telefondan görüşür.

Keşke eşinizi dinleyip bunlara şahit olmasaydınız bazen çok araştırmak iyi olmuyor. Asla eşinize birşey söylemeyin. Arkadaşlarını kötülemeyin erkeklerde böyle bir mantık var direk savunmaya geçer. Alttan alttan uzaklaştırın onlardan. Ne bileyim falanca arkadaşımın arkadaşı evli barklı kadınlar hakkında böyle konuşuyormuş yazık ahlaki değerleri ne kadar bozuk deyin. Biz birbirimizi bulmuşuz ne kadar şanslıyız dimi deyin. Bu şekilde kafasında sorgulamasını sağlayın. Ama asla dinlediğinizi söylemeyin ve bence vazgeçin. Bu sizi hasta eder.
Evet bu fikir iyi olabilir sanki baskalarindan duymusum gibi. Evet gercekten bian once dinlemeyi birakmam gerek ama ne bileyim guvenim yok kandirilmaktan korkuyorum sanki bana arkadaslarima gidiyorum diyor ama baska yerlere gdiyormus gibi geliyor buda guvensizlikten oluyor biliyorum ama ne bilim iste

Evet bu fikir iyi olabilir sanki baskalarindan duymusum gibi. Evet gercekten bian once dinlemeyi birakmam gerek ama ne bileyim guvenim yok kandirilmaktan korkuyorum sanki bana arkadaslarima gidiyorum diyor ama baska yerlere gdiyormus gibi geliyor buda guvensizlikten oluyor biliyorum ama ne bilim iste
peki ortaya çıkarsa ne yapacaksınız ? Ayrılacaksanız ok ama eğer devam edecekseniz öğrenmek size ne kazandırıyor ????

Dinleseniz ne olur ki? Zaten suç bu yaptığınız ve sürekli de dinleyeceksiniz belli.Aldatacak olduktan sonra aynı telefon üzerinden mi aldatır.Başka telefon başka hat alır bir yerlere saklar,o telefondan görüşür.
Oda dogru bunu da dusundum baska hat alamaz mi yapamaz mi diye tabiki yapar. Ama birazda dinleme kismina degilde arkadas kismina takilsak yani ben esimin iyi insan olmasi icin caba gosteriyorum o bilmesede uzaktan cabaliyorum eteafindaki kotu insanlar gibi olsun istemiyorum bu adam degismez diyip pes etmek degilde iyi bir insan kazandirmaya calisiyorum cunku cocuklarimin babasi kotu bir insana donussun istemiyorum ayrilsam da iyi biri olsun cocuklarim utanmasin ondan. Ben babamdan cok utaniyorum cunku

Kızlar kısadan anlatıcam. Ben eşimiin telefonlarını dinliyorum malum kimseye güven yok bu devirde. Benim işin içinden çikamadığım bir konu var arkadaslarina çok düşkün ve gercekten hiç hoşlanmadığım kişiler. Çunku bu güne kadar hangi arkadaşindan hoslanmadiysam gercekten iyi insan çikmadilar. Herneyse ben dün gece teli yine dinledim ve 44 dk lık bi konusma yapmis arladasiyla bu kadar uzun ne konusmuslar diyip dinledim ve bazi konusmalari çok canımı sıktı. 3 lü konuşma yapmışlar konferans görüşmesi yoldayken şu karıya bak fena ben esmer seviyorum benim biraktigim manita varya aynı buna benziyordu çok özlüyorum ya her hafta ihtiyacımizı giderirdik valla manken gibi fizigi vardi diye konusmalar geciyo ama benim esimde tık yok yani daha çok arkadasları kendi arasinda konusmus esim birşey söylememis ve benim merak ettiğim şey şu bu arkadaşları eşimi de etkiler mi onlara benzermi bu adamlar da evli bu arada. Ne yapsam vazgeciremiyorum arkadaslarindan üzerine de gitmek istemiyorum yoksa daha çok iterim onlara gibi geliyo bilemedim ne yapmam gerek çok canım sıkkın.
Yaptığınız doğru olmamakla birlikte yasal da değil. Cezası da ciddi... Eşinize güvenmediğiniz belli ama şunu söyleyeyim zorla elde edilmiş sadakat, sadakat değildir ve yapacak olan kapı arkasında bile yapar. Kendinizi böyle kucultmeyin.

peki ortaya çıkarsa ne yapacaksınız ? Ayrılacaksanız ok ama eğer devam edecekseniz öğrenmek size ne kazandırıyor ????
Onun kötu bir insan kotu bir adam olmasini istemiyorum. Biz birbirimize hep saygiliydik iyiydik buna ragmen ihanete ugramak beni yıktı hicbir zaman kabul etmicegimi biliyor bu yuzden birsey diyemiyor. Bana birsey kazandirmaz belki ama ilerde cocuklarima cok sey kazandirir babalarinin kotu insan olmasini istemiyorum. Ben her zaman naif goruslu oldum iyi olmaktan yanayım. Yalim böyle cunku obur turlu kendimizide yırtsak olan olmustur bu kendimize zarardir olmusla olmuse malesefki care yok o zaman ileriye bakmak gerek kirmadan dokmeden

Ben direk sizin yaptığınız çok kötü diyemicem sizin de sonuçta yapınız naifmis naif bir insanın bu denli takip edip paranoyak olmasının sebebi u asamaya gelmesinin sebebi iste bu nefsine köle olmuş insanlar
Aynısını belki hanım efendi yapsa bunların acaba adı ne olurdu söylememe gerek yok sanırım
Bana göre sizi bu hale getirip paranoyak yapan insan kötü
Kimisi bu şekilde tepki verir kimisi başka geçmiş olsun

Ayyyy hepte bu arkadaslar kari kiz duskunu ve terbiyesiz konusuyor ama bir tek sizin esleriniz agzini acmiyor, konusmuyor, yazmiyor...
Ne kadar "esimin arkadaslari" konusu gorduysem hepsi istisnasiz boyle. Asiri terbiyeli eş ve terbiyesiz arkadaslar. :)))

Bana arkadasini soyle , kim oldugunu soyliyeyim sana. Herkes az bucuk kendine gore arkadaslar secer. :) 4. Yillij evliyim neredeyse ve esimin butun arkadaslarini biliyorum. Konusmalarini da cok gormuslugum var ama boyle muhabbetler gormedim hic.
Ben esim terbiyeli demedim ki hanım efendi bende zaten sessiz kalmasindan suphe duydum dedim bi sonra ki mesajlari okursaniz benim esim yalmaz diyen haminlardan olmadigimi gormus olursunuz

Anlıyorum..
Yani aslında yatakları ayırmaya kadar gittiyse olay bu evlilikten pek umut yok gibi..
Güven ruh gibidir, çıktığı bedene geri dönmez.
Fakat umarım eşiniz hatalarından gerçekten ders almıştır, tekrarlamaz ve aşarsınız sorunlarınızı.
Yeniden hayal kırıklığı yaşamamanızı, can sıkıcı bir olayla karşılaşmamanızı ümit ediyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnsallah dualariniz cocuklarim icin olsun ben kendimden gectim cunki

Ben aldattığını bilmiyordum. Boşanın diyemem ne durumda olduğunuzu bilmiyorum maddi olarak.. Ama bu şeklide yaşamak hayat değil gerçekten..
Aldatilmamis olsam neden boyle bir seyle ugrasayimki hayat bu neler le karsilasicagimiz belli olmuyor hep8mizin basina gelebilicek seyler onemli olan asabilmek ama affederek degil tabiki kendimizi yipratmamak hayat bu yalicak bisey yok malesef yasicagimiz var sa yasiyoruz mecbur. Bazen boguldugum oluyor ama geciyor sonra maddi yonden iyi cok sukur ne cok fazla ne cok az

Esin şöyle mantik yürütüyor da olabilir.baska hatti olsun olmasin.bu hattindan dinlendigini düşünüyorsa yada anlamışsa arkadaşlarına ses etmez.maalesef arkadaslarina gitme onlardan uzak dur demekle daha cok onlarin üstüne atlar.yapma etme demekten farkli sekillerde uzaklaşması lazim.yine de aldatır ise artık uzatmayin .kötü insan olmasin diyorsunuz ama size yapabileceği en kötü şeyi defalarca yapmis

Ben direk sizin yaptığınız çok kötü diyemicem sizin de sonuçta yapınız naifmis naif bir insanın bu denli takip edip paranoyak olmasının sebebi u asamaya gelmesinin sebebi iste bu nefsine köle olmuş insanlar
Aynısını belki hanım efendi yapsa bunların acaba adı ne olurdu söylememe gerek yok sanırım
Bana göre sizi bu hale getirip paranoyak yapan insan kötü
Kimisi bu şekilde tepki verir kimisi başka geçmiş olsun
Allah razı olsun yaptigim yanlisa set tepki vermeyen bir siz oldunuz. Ama dediginiz gibi bunu yaptiran kendisi oldu bende istemezdim boyle olsun kimse evlenirken kotu bir hayat yasamak icin evlenmiyor. Ama arkadaslarda hakli belki icimin acisini kalbimin nasil acidigini bir ben biliyorum cunki severek evlenip umdugunu bulmamak kotu birsey cunku ne hayallerle kuruluyor yuvalar neyse duygusalliga girersem göl olur buralar aglamicam

Anlıyorum..
Yani aslında yatakları ayırmaya kadar gittiyse olay bu evlilikten pek umut yok gibi..
Güven ruh gibidir, çıktığı bedene geri dönmez.
Fakat umarım eşiniz hatalarından gerçekten ders almıştır, tekrarlamaz ve aşarsınız sorunlarınızı.
Yeniden hayal kırıklığı yaşamamanızı, can sıkıcı bir olayla karşılaşmamanızı ümit ediyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok doğru bir deyim olmuş.
Güven ruh gibidir çıktığı bedene geri dönmez.
Dinlemeniz sizi üzer, Sizi şuan kalkışamayacağınız işlere sürükler.
Bence öncelikle bu dinleme mevzundan vazgeçin.
Henüz çalışmıyorsanız sabredin veya evliliğinize zaman tanıyın bilmiyorum.
Fakat bildiğim tek şey bir kere yapan yine yapar.

Esin şöyle mantik yürütüyor da olabilir.baska hatti olsun olmasin.bu hattindan dinlendigini düşünüyorsa yada anlamışsa arkadaşlarına ses etmez.maalesef arkadaslarina gitme onlardan uzak dur demekle daha cok onlarin üstüne atlar.yapma etme demekten farkli sekillerde uzaklaşması lazim.yine de aldatır ise artık uzatmayin .kötü insan olmasin diyorsunuz ama size yapabileceği en kötü şeyi defalarca yapmis
Ben kendimden gectim artik kendimi dusunmuyorum sadece cocuklar icin insanlarin senin baban soyle senin babam boyle demelerini istemem belki onu rabbimin yoluna itebilirim ufak bir cabayla

Yaptığınız doğru olmamakla birlikte yasal da değil. Cezası da ciddi... Eşinize güvenmediğiniz belli ama şunu söyleyeyim zorla elde edilmiş sadakat, sadakat değildir ve yapacak olan kapı arkasında bile yapar. Kendinizi böyle kucultmeyin.
Bi insan bastan sadik degilse zaten zorlamanin bi mantigi yok benim yanimda zorlada durmasin zaten ama ben etrafinda kotu insanlar olsun onlara benzesin istemiyorum gercekten onlar gibyse bile belki degistirmeye calisirim o anlamadan yapmam gerek ama cunku 2 cocuk babasi ve ilerde cocuklar babalarina dusman olsun istemem bu benimle babalarinin arasinda cocuklar etkilenmemeli

Çok doğru bir deyim olmuş.
Güven ruh gibidir çıktığı bedene geri dönmez.
Dinlemeniz sizi üzer, Sizi şuan kalkışamayacağınız işlere sürükler.
Bence öncelikle bu dinleme mevzundan vazgeçin.
Henüz çalışmıyorsanız sabredin veya evliliğinize zaman tanıyın bilmiyorum.
Fakat bildiğim tek şey bir kere yapan yine yapar.
Yine yapar evet beni en cok kahreden bu ve bu yuzden uzun suredir yaklasmiyorum yanina 2 iyi arkadas gibiyiz o kadar acı cekiyorum evet ama yapicak biseyim yok affedemem sadece cocuklarina ilgili alakali olsun iyi biri olsun baska bisey istemem.

Bi insan bastan sadik degilse zaten zorlamanin bi mantigi yok benim yanimda zorlada durmasin zaten ama ben etrafinda kotu insanlar olsun onlara benzesin istemiyorum gercekten onlar gibyse bile belki degistirmeye calisirim o anlamadan yapmam gerek ama cunku 2 cocuk babasi ve ilerde cocuklar babalarina dusman olsun istemem bu benimle babalarinin arasinda cocuklar etkilenmemeli
Eğer bu yaşta hala arkadaşlarından kötü şekilde etkileniyorsa zaten henüz mental olarak olgunlasamamistir. Ayrıca kafese koyma gibi bir şansınız yoksa çevresinden soyutlayamazsınız. Telefonlarını dinleyince etkilenmesine nasıl engel olacaksınız ki? Telefon dışı konuşmalar ne olacak ya da.... Ayrıca çocuklar niye nefret etsin. Eğer sizi aldatırsa boşarsınız ama siz boşanırsınız çocuklar değil. Bence ne böyle gereksiz streslere girin ne de kendinizi yasal olarak zor duruma düşürün. Bu adam dinlendiğini anlarsa ne yapmayı düşünüyorsunuz. Belki de hiç yapacağı yokken inadına yapacak ya da böyle bir şeyi kendine yediremeyecek ayrılmak isteyecek. Şahsen eşim beni gizli gizli dinlese cenazeme bile istemem gelmesini. Üstelik inşallah böyle bir şey olmaz ama herhangi bir mahkeme durumunda direk adamın işine yarayacak bu yaptığınız. Tazminat bile alır isterse....

Back
X