Arkadaşlar etkiler mi?

Dogru salak gibi dinliyorum dimi o hic boyle seylere giriyormu yok cunku be yapmadim yapmiyorum yapmicagimi biliyor ve çok sanslı of
Kendinizi hiç bir zaman çantada keklik gibi hissettirmeyeceksiniz kocalarınıza . Bir halt yersem koyar beni kapının önüne demeli kendi kendine .
O seni merak etsin , ya beni aldatırsa desin , ya başkasından etkilenirse desin ....
18 yıllık evliyim bu arada , tecrübe ile yazıyorum .. Eşimi hiç yakalamadım, bir kere bile telefonunu kurcalamadım . O yapar ama ve ben de sinir olurum .Bazen instagramdan vs bana gelen ve benim kabul etmeden geri çevirdiğim mesajları okur . bu kim? neden yazmış vs vs der . Ben de sen bana güvenmiyormusun diye sorarım .
O aldatırsa ben de aldatırım bu kadar basit ....

Bu arada şizofrenlik nedir bilgi sahibimisiniz acaba. Şizofrenlik kendi kurdugu hallere kendisi inananan ve etrafindak iinsanlari inandirma çabasi icine giren insanlara bu tani konuluyor. Be im kurdugum bir hayal yok herseyi gercegiyle yasiyorum ama kuruntu olmasini cok isterdim dogrusu. Ayrica o baskasinin telefonu degil benim cocuklar8min babasinin kocamin telefonu istedigim gibi dinlerim o kadar bu durum kimseyi ilgilendirmez. Kendisi rahatsiz olasydi sifre koyardi bu kadar daha da yazmayin Mune Mune lutfen konuyu yoruma kaptirmisiniz maksadini asan yorumlar yapiyorlar çok can sikıci olmaya basladi

Back