- 26 Haziran 2018
- 262
- 311
- 18
Qızlar öz həyatımdan yazmışam. Fikirləriniz maraqlıdır. buyurun yeni formuma
oxuyun. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...eyni-kisi-il-3-cu-df-evlilikd-tapmaq.1079035/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bırı var olacak olsa boşanacak mısınızevet biliyorum fakat geçmişte yapmış olduğu hatalardan dolayı bunu yapmak zorundayım. belki dediginiz herşey doğru ama eğer bunu yapmazsam paranoyak,olup çıkıcam ve ben paranoyak olup onu kendimden nefret ettirmek istemiyorum. belki ne söyleseniz haklisiniz ama güven bitince evliliğe devam etmek çok zor geliyor insana bu şekilde bir nebzede olsa uzaktan izliyorum en azından şüphe duymuyorum. bilmiyorum hakkımda yine kötü olduğumu mu düşünürsünüz ama aptal yerine konmaktan çok korkuyorum tekrar bağlanıp kandirilmakran ve tekrar hayal kırıklığına uğramaktan çok çok korkuyorum gerçekten
Eşimin telefonlarını dinelemeye başladığım gün evliliğimin bittiği gündür.Kızlar kısadan anlatıcam. Ben eşimiin telefonlarını dinliyorum malum kimseye güven yok bu devirde. Benim işin içinden çikamadığım bir konu var arkadaslarina çok düşkün ve gercekten hiç hoşlanmadığım kişiler. Çunku bu güne kadar hangi arkadaşindan hoslanmadiysam gercekten iyi insan çikmadilar. Herneyse ben dün gece teli yine dinledim ve 44 dk lık bi konusma yapmis arladasiyla bu kadar uzun ne konusmuslar diyip dinledim ve bazi konusmalari çok canımı sıktı. 3 lü konuşma yapmışlar konferans görüşmesi yoldayken şu karıya bak fena ben esmer seviyorum benim biraktigim manita varya aynı buna benziyordu çok özlüyorum ya her hafta ihtiyacımizı giderirdik valla manken gibi fizigi vardi diye konusmalar geciyo ama benim esimde tık yok yani daha çok arkadasları kendi arasinda konusmus esim birşey söylememis ve benim merak ettiğim şey şu bu arkadaşları eşimi de etkiler mi onlara benzermi bu adamlar da evli bu arada. Ne yapsam vazgeciremiyorum arkadaslarindan üzerine de gitmek istemiyorum yoksa daha çok iterim onlara gibi geliyo bilemedim ne yapmam gerek çok canım sıkkın.
Canım daha 25 yaşındasın ya.... en doğal ihtiyaçlarından vazgeçmek bu kadar kolay mı? Sen bekar olduktan sonra çocuklarından neden utanasın. Bak etrafına ne çok insan var senin durumunda olup da mutlu olan. Ha var say ki karşına sana uygun biri çıkmadı... Yine de şu an ki hayatından iyidir. Bu arada inan bana tüm erkekler aldatmıyor....Evet her bir kelimeniz çok dogru 25 yasindayim secip sevilmeye hakkim var ama cocuklarimdan utaniyorum ben yapamam ki. 2 cocuklar bekar bir adamla da konusamam. Evlilerle zaten isim olmaz kendi yasadigim durumu baska bir kadina yasatamam. Belki bi onceki arkadaslara yanitlar8mda okumussundur egitmenim 2 yil daha sabredicem ve calismaya baslicam insallah. Eger calismaya baslarsam belki arkadas cevrem olur ve mutlu olabilirim o zaman illa biri olması gerekirmi hayatimda yani buma ihtiyac duyarmiyim. Çunku baksana neredeyse butun erkekler aldatiyor. Adamlar evli coluklu cocuklu yapamayan neredeyse yok istisnalar vardir sadece. O yuzden baska birine de guvenemem ben daha bitti benim icin iliski durumlari 2 tane sevgilim var zaten bi kizim bi oglum :) o beni sevmese de bilemiyorum seviyor mu sevmiyor mu ama ben onun cocuklarini dogurdum cocuklarima asigim ben bi gorseniz cokta tatli akilli uysallar herkes neden senin cocuklarin sakin diyor :) bende sakinim diyorum bende :)
Çokkkk çokkk çokkk teşekkür ederim öncelikle ah akıl akıldan üstundur diye bosuna demiyorlar. Ayrı hayat yasiyoruz deginiz gibi neden kendimi mutsuz edip duruyorum olumsuz biseyle karsilasinca. Yada iyi birseyle karsilassam bile neden sevineyim zaten bitirmedim mi ? Dimi ya evet bane ne ne yapiyorsa yapsin. Ama yatak konusuna gelince cocukalrin yatma saati var onlar odalari bir saniyor uyandillarinda ben kalmis oluyorum gormuyorlar yani. Ayri bir odam da yok zaten oturma odama atiyorum bir yastik mis e ne yapim baska :)Ben sorunuzu cevap vereyim o halde.
Koca adamı tabi ki eve zincirleyemezsiniz. Arkadaşlarından hoşlanmamak için telefonda duyduklarınız dışında bir sebebiniz yoksa eşinize görüşme de diyemezsiniz. Bu durumda evde eşinize mutlu huzurlu bir ortam sunup eşiniz dışarı çıkma ihtiyacı hissetmeyebilir diyeceğim, e o da sizin durumunuzda pek mümkün değil. Çok bir seçenek yok yani. Eşinizin içinde geliyorsa tekrar aldatır, gelmezse aldatmaz. Başka seçenek yok bana kalırsa.
Şu an kağıt üzerinde evli ama karı koca olarak ayrı bir hayat yaşıyorsunuz zaten. Eşinizin hayatına bir başkası girecekse bile şimdi ya da boşandıktan sonra bu çocukları ile iliskisini etkilemeyebilir. Bunu bilemezsiniz. Sırf bu yüzden kendinizi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz.
Bir diğer söyleyeceğim şey de, haddim değil belki ama teyzemle eniştem de uzun yıllardır ayrı odalarda yatıyorlar, çocuklar küçükken bunu anlamadılar pek, hatta eve arkadaşları geldiği zaman “burası annemin odası, burası babamın odası” diyorlardı. Büyüdükçe sorgulamaya başladılar ve teyzemler aynı odada kalmak zorunda kaldılar durumu açıklayamadıkları için. Bu durum da çocukları etkiliyor yani, gördüğüm için biliyorum. Önlem alırsınız belki, aklınızda olsun.
Boşanmayi kafama zaten koymus durumdayim ama eger biri olursa yine direk bosanamam yine calismaya baslamayi beklemek zorundayim hem artik sormaya da pek hakkim yok ki ben kendisini istemedigimi soyluyorum bi daha olursa sebebiyeti ben vermis oluyorum zaten soz soylemeye hakkm yok bu durumda. Ama en azindan bilgim dahilinde olmus olucak bu sadecePeki bırı var olacak olsa boşanacak mısınız
Çevremizde hep aldatan gördugüm icin on yargili olabilirim ya da direk basima geldi icin herkesi onun gibi goruyorda olabilrim sütten agzim yandi bi kere ben cesaret edebilicegimi sanmiyorum artik korkuyorum cok fazla hemde tekrar darbe yemektenCanım daha 25 yaşındasın ya.... en doğal ihtiyaçlarından vazgeçmek bu kadar kolay mı? Sen bekar olduktan sonra çocuklarından neden utanasın. Bak etrafına ne çok insan var senin durumunda olup da mutlu olan. Ha var say ki karşına sana uygun biri çıkmadı... Yine de şu an ki hayatından iyidir. Bu arada inan bana tüm erkekler aldatmıyor....
Oda dogru ama neden numarasini degistirsin ki o zaman daha cok ovmezmiydi beni bilerekdüşünmeyin emin olun. birazcık aklı çalışan birinin anlaması gerekir. ayrıca telefonda sizi övmesi kadına kocana git demesi falan bunlarda numaradan yapılmış sırf siz duyun diye uydurulmuş konuşmalara benziyor.
Çokkkk çokkk çokkk teşekkür ederim öncelikle ah akıl akıldan üstundur diye bosuna demiyorlar. Ayrı hayat yasiyoruz deginiz gibi neden kendimi mutsuz edip duruyorum olumsuz biseyle karsilasinca. Yada iyi birseyle karsilassam bile neden sevineyim zaten bitirmedim mi ? Dimi ya evet bane ne ne yapiyorsa yapsin. Ama yatak konusuna gelince cocukalrin yatma saati var onlar odalari bir saniyor uyandillarinda ben kalmis oluyorum gormuyorlar yani. Ayri bir odam da yok zaten oturma odama atiyorum bir yastik mis e ne yapim baska :)
Sanmiyorum cunku telefonlarsan pek anlamaz benim kadar cunku uygulamalardan da gizledim gozukmuyor butun bildirimleri kapattim. Hem bilse illaki bu gune kadar dayanamaz soylerdi bence cunku oyle bir tip kizmaz ama sildirir cunku kufurlu konusmalar yapiyorlar diye arkadaslarinin konusmalarini dinlememi istemezki soyle bir durum da var mesela bana kendilginden haber verir ya arkadaslar cagirdi gidicem simdi der bisey demem eve geldiginde gerceten arkadaslarina mi gitti diye dinlerim gercekten arkadaslarina gidiyor ama bana arkadas cagirdi diyor aslinda arkadasi cagirmiyor bu arkadaslarini cagiriyor gelin oturalim diye eger sinledigimi bilse bana onlar cagirdi dmez gitmek icin yanlismi dusunuyorumBen sizi haklı buluyorum. Tamam hareketiniz doğru değil ama hangi kadın aldatılmadığını bilmek için eşinin konuşmalarını dinlemek ister ki. Herkes eşine kuşkusuz güvenmek ister. Bir arkadaşta yorumda eşinizin durumun farkında olabileceğini yazmış böyle bir ihtimal var mı önce onu bir düşünün derim.
Ooo yanyanayken kimbilir neler konusuluyor dur acaba bocek.mi yerlestirsem dicem ama yine bana saldircaklar diye korkup vazgeciyorum bu fikirden :)Bahsettiğiniz tür bir diyalog içerisinde arkadaşları varsa bence etkilenir.Esini aldatmış bir arkadaştan bahsetmiyoruz burada ...Üç kişilik arkadaş grubunda iki kişi evliyken birlikte oldukları kadınları anlatıyorlar ballandıra ballandıra..esiniz ise sadece dinliyor? Oğlum işim gücüm var kapatın demiyor,Hanımı görünce böyle demiyorsun diyip şakaya vurmuyor.....öylece dinliyor ? bu sadece telefon konuşmasında olan.Yani yanyanayken fiiliyata dökme ihtimalleri de var bence.
ben yaşadığım bir ihanet sonucu dinlemeye başladım evliliğinin ilk aylarıydı neyse çok uzun gerçekten ve o günden sonra dinlemeye başladım ama hep hicbir şey olmadığını savundu bende bir söz aldım birdaha hayatina biri,girecek olursa bana söyleyecekti ve olduda ama bana söylemedi,kadınla aralarında gerçekten bir şey yoktu,2. cisinden bahsediyorum çok fazla konuşma vardı ama neredeyse çoğu benimle ilgili kadın kendi, kocasının tembelligonden bahsederken benimki kendini övüyor benim ona nasl,katlandigimi anlatıyor sende kocanin iyi taraflarina bak filan diyor.. belkide dinlemeseydim telefonunu bu kadınla neler konuştuğumu duymayıp bitirebilirdim evliligimi içeriğini bilemezdim ama yine de canımı sıkmıştı sanane elalemin karısından kadını disardaki,adamlara karşı korumaya çalışıyordu onunla konuşma hakkında kötü konuşuyorlar sen evine bak kocanı iyi ol gibi nasihatlar veriyordu ama benim bildiğimden haberi olmadı .. aslında bu program bnm için hem iyi hem kötü bilemiyorum dediğin gibi hem yıpratıyor ama hem de şüpheci olmuyorum yani ona bahsetmiyorum hiç bu arada kadınla artık konuşmuyor ben artık rahatsız olmaya başlamıştım ve ufaktan belli ettim sanki hissetmişim gibi sen kesin biriyle görüşüyorsun bulucam dedim ve aynı gün işe giderken aramış kadını ve eşim ogrenirse yanlış anlıcak konuşmayalım birdaha diye söylemiş kadında tamam demiş ama her fırsatta aramış eşimi maşallah bi çok kişiyle konuşmuş yok bu beni ariyo ne diyim yok çok mutsuzum.. eşim konuştukları dönemde hep koruyucu tavırlar sergilediği için kadın başka yoldan konuşma ya çalıştı anlaşılan. eşim hala bilmez benim biriyle konustugunu bildiğimi kendisi bitirince ses etmedim benimde etkim oldu dediğim gibi ama sonuç olarak eşimin yanlış bi konuşmasına şahit olmadigim için söylemedim hiç. en son konuşması kadına bağırmış arama artık kocan var git ne yapıyosan yap kocana şikayet et banane diye sonra da numarasını değiştirdi ben neden diye sorunca da herkeste var 10,senelik numara dedi bende bisey demedim. öyle yani uzun oldu ama bi kısmını anlatım dedim
Dogru salak gibi dinliyorum dimi o hic boyle seylere giriyormu yok cunku be yapmadim yapmiyorum yapmicagimi biliyor ve çok sanslı ofEşimin telefonlarını dinelemeye başladığım gün evliliğimin bittiği gündür.
Evet güvenmemeniz için yeteri kadar sebebiniz var ve bunları diğer mesajlarınızda yazmışsınız . Güveninizin bittiği yerde evliliğiniz bitmiş zaten . Farkında değilsiniz ama kendi kendinize eziyet ediyorsunuz . 44 dk ayırıp eşimin telefonunu dinleyemem. Bu duygularla yaşayamam. Kendinize eziyet etmekten vazgeçmeniz tavsiyemdir.
Evlen ve oyle yorum yap o zaman evli olmadigin icin bu hakkki gormuyorsundur kendinde ve gormede zaten. Ama ne zaman bir kocan ve cocuklarin olursa yap ne diyim ne kadar cok takildiniz buna yater ama artik benim hakkima girdi ve yapiyorum bu kadaryaptığınız çok çirkin . Dinlemek nedir ya ?
Eşiniz olması size bu hakkı vermiyor.
Evli değilim ama eşim konuşmalarımı dinlese sonu gerçekten çok kötü olurdu.
Guvenmedigimi cok iyi biliyor eskiden cok kisitlardi hic bir yere cikamazdim ama artik oyle degil tamamen ne istersem onu yapiyorIhanet ettikten sonra yine kafasina gore takilabiliyor mu? Zaten bir ihanetini affetmissin kusura bakmasin senin suyuna gitmeli. Bunu soyle. Sana guvenmiyorum de.
Ovünmuyorum ki zaten kendisini ovmus dedim ben ovmuyorum tabikiCiddi anlam da ikisi de birbirine eslerini kötülemis. Hem de bir aldatma olayinin ustune yapmis esiniz. Ee bunun neresiyle ovundunuz simdi ?