Su an net bir bilgi yok kuzen anlatmiyor insanlar da duyduklari sey hosuna gitmeyebilir diye bir sey sormuyor.Ohoo çocuk 4 yaşına gelmiş, Pekte sokulacak laf kalmamış hala evli mi kuzen?
Spesifik bir yer degil de birden fazla yerde karsilasma ihtimalimiz var. Kendisinin evine gitmiyorum.Hicbisey yapmam normal davranirim. Cok rahatsizsam gitmem.
Spesifik bir yer degil de birden fazla yerde karsilasma ihtimalimiz var. Kendisinin evine gitmiyorum.
Olan olmuş artık söylenecek bişide kalmamış 10yaşındaki kızına bakıyorsa ayrım yapmadan bişi demezdim ama
İlk kızına sahip çıkmayıp Yen'i hayat kurdum havalarındaysa yüzüne bile bakmazdım
Net söylüyorum yüzüne bakmam benim gözümde kendi yavrusuna merhamet etmeyen insan ne saygıyı nede sevgiyi hak ederBizim bildigimiz iyi, ilgili bir babaydi. Ama bosanma surecine girince pek cok erkegin yaptigi gibi kadinla birlikte cocuga da mesafe koydu. Manevi olarak zaten hayatlarindan cikti ama sanirim biraz maddi olarak da oyle.. : (
Soru kesinlikle sormam zaten ama onlar sorarsa ne yaparim bilemiyorum. Simdi cocuk 4 yasinda her seyi tam anlamiyor ama ileride anlayacaktir ailesiyle aramdaki mesafenin kendisini dislanmis hissetmesine sebep olmasini istemem ama sirf bu yuzden anne baba ile iletisim kurmayi da sahsima uygun bulmadim. Belki buradan gelen yorumlar neticesinde farkli bir yaklasim belirleyecegim.O zaman yapacak bisey yok. Ben kendi adima bu tarz durumlarda özel bisey yapma geregi veya laf soyleme, soru sorma geregi hissetmiyorum.
Selam arkadaslar. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Bayramin 3.gunu kismetse sehir disina bazi akrabalari tebrige gidecegim ve muhtemelen bu sirada kuzenlerimden biri de ayni ortamlarda bulunacak ve ben nasil davranmam gerektigini tam kestiremiyorum.
Durum su ki bu kuzenimin biraz inisli cikisli bir evliligi vardi 10 yasinda bir de kizi var. Neticede esinden ayrilmaya karar verdi ama cekismeli oldugu icin bir turlu bosanamadilar. Ama kuzenim bu arada birisiyle yasamaya baslamis bir kizi daha olmus o da 4 yasinda. Simdi cocukla ve bu kadin kisiyle bayram turlarina baslamis kuzenim. Kimse bu durumdan cok memnun degil ama kirmak da istemiyorlar.
Beni yorumlarimdan bilirsiniz biraz köşeli biraz sivri dilli bir insanim. Arada kucuk ve etkilenecek bir cocuk da oldugu icin dikkatli davranmak istiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Konumu okuyan arkadaslara simdiden vakit ayirdiginiz icin tesekkur ediyorum ve gozunuze saglik diyorum.
Soru kesinlikle sormam zaten ama onlar sorarsa ne yaparim bilemiyorum. Simdi cocuk 4 yasinda her seyi tam anlamiyor ama ileride anlayacaktir ailesiyle aramdaki mesafenin kendisini dislanmis hissetmesine sebep olmasini istemem ama sirf bu yuzden anne baba ile iletisim kurmayi da sahsima uygun bulmadim. Belki buradan gelen yorumlar neticesinde farkli bir yaklasim belirleyecegim.
Valla bunu ilk anlamadım şimdi gördüm. Ben olsam açıkçası diğer 10 yaşındaki kızı sorardım dayanamayıp. Belki aklına gelir. Yada hiç yüzüne bakmazdım sadece 4 yaşındakiyle ilgilenirdim hani anne babasıyla konuşmazdım insani değerleri yok çünkü gözümde. Yine olayın içini bilemezsiniz ama yap terket çocuğu ne güzelBizim bildigimiz iyi, ilgili bir babaydi. Ama bosanma surecine girince pek cok erkegin yaptigi gibi kadinla birlikte cocuga da mesafe koydu. Manevi olarak zaten hayatlarindan cikti ama sanirim biraz maddi olarak da oyle.. : (
Beni asil rahatsiz eden durum bu. Yoksa acikcasi kimle evlenip bosandigi beni hic ilgilendirmez. Cocuklarin durumu bilhassa bosanmaya calistigi esinden olan cocugun durumu beni uzuyor dis kapinin mandali gibi kaldi cocuk. Boynu bukuk. Anneyi gormek istemedigi icin cocugu da gormuyor baba. Hic boyle bir sey yapacagi da aklima gelmezdi kuzenimin. Cocuklugumuz birlikte gecti insanlar gercekten sasirtiyor bazen...Valla bunu ilk anlamadım şimdi gördüm. Ben olsam açıkçası diğer 10 yaşındaki kızı sorardım dayanamayıp. Belki aklına gelir. Yada hiç yüzüne bakmazdım sadece 4 yaşındakiyle ilgilenirdim hani anne babasıyla konuşmazdım insani değerleri yok çünkü gözümde. Yine olayın içini bilemezsiniz ama yap terket çocuğu ne güzel
Guzel yorumun icin tesekkur ederim canim.Yıkılan bir yuva üzerine kurulu yeni bir yuva insanin yüreği burkuluyor anne ve babasinin hatasınin 4 yaşındaki çocuğa ceza çektirmek akıllılık değildir aslında o ortamda sadece kuzene mesafeli olmak bunu gerektirir sanıyorum çünkü 10 yaşındaki kızı da baba sevgisini görmeyen belkide babaya hasret kalan küçücük yüreği kırık dökük bir kız çocuğu olduğunu düşünürsek sanırım kuzene ağalar paşalar gibi davranışta bulunursanız bu yıkılan ve arada kalan küçücük kız çocuğuna haksızlık olurdu diye düşünüyorum aksi takdirde davrandiginizda kuzeninizinse merhamet ve vicdan muhasebesi yapmamasına sebeb olurki buda ne yaparsa yapsın kendini suçlu hissetme duygusunun yitirmesine sebeb olur diye düşünüyorum bırakında azcık mesafe kuzenin biraz düşünmesine faydası olur ( 1 kızının hayatda olduğunu) ..... Herkes kendini 10 yaşındaki çocuğun vede annesi yerine kendini koysun ve öyle yorum yapsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?