- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi theraflu86
-
evet canım severek evlendik, ablasının söylemesine göre huyu böyle, farklı şehirlerde olduğumuz için anlayamadım, yanıma gelirdi ama böyle değildi, kaşık kaşığa değmeden anlaşılmıyormuş bazı şyler gerçekten
Tamam polislik stresli ama sürekli içmesi için sebep değil bunun yaşam tarzı haline gelmesi, ailesine vakit ayırmaması ciddi sorun. Ve sen ayaklarım üzerinde durabiliyorsan, uyardığın halde düzelme yoksa yolunu çiz. Kaç tane hayatımız var ki? En azından çocuğun, ailenin böyle bir şey olduğu gibi bir algıyla yetişmemiş olur.evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik o yüzden farketmedim açıkcası, bira olayı varmış ama ben bu derece olduğunu bilmiyordum. sorduğumda bildiğin felsefe yapıyor, yok işim zor şöyle böyle, kendisi polis ama birtek polis o değilki, görüyorum bir sürü polis gayet normal yaşıyorlar
abinizin borcu kimin üzerine? şu halde boşanırsanız bi de onu ödemek durumunda kalıcaksınız galiba. çocuk da çok küçük. şu an için boşanmak sizi zorlar bence. konuşmayı deneyin terapiyi deneyin, ya da görmezden gelin ve alışın. şartlarınızın oturması lazım boşanabilmek için.
Bosanmaktn bahsettinizmi hiç?ne diyo bu konuda
Siz yapayalnız bir hayat yaşıyorsunuz
Hadi yalnızlığı da geçtim, sürekli bir asık surat, sürekli bir asabiyet, bir gerginlik. Ne bu şiddet bu celâl! Bu sinirle iyi çocuk yapmış! Yemiş bitirmiş sizi daha bu yaşta
Boşan demek kolay, bilmiyorum ne düşünürsünüz bu konuda. Ama bari en azından ikinci çocuğu yapmayın.
Bence adamın psikolojisi bozulmuş. Bu kadar içki+içine kapanık tavırlar normal değil.
Yaptığı görevden psikolojisi bozulmuş olabilir. Siz kolundan tutup terapiste götürmelisiniz. Ya terapist ya boşancaz diceksiniz güzellikle olmasa sürüye sürüye götürceksiniz.
y,ne de tek başına çocuk bakmak çok zor hastaeye gitmeyi düşün en azından sorumluluğu ağır 1000 lira nafaka vermeliki geçinebilesin kreş vs iyi düşün bence
Dersi neymiş beyimizin sordun mu ? Hep mi böyleydi ? Otur konuş adam akıllı. Durum böyle böyle de.. Beklentilerini söyle,yok ben böyleyim diyorsa güle güle de. Kimse için kendini çürütmeye değmez. Çok daha güzel bir hayatın olabilir.
Abinin borcu ne kadar. Anlamiyorum bu borc alipta odemeyen insanlari. Nasil vicdanlari rahat ediyor. Ara abini agzina geleni say odesin kendi odemiyorsa kus konusma bir daha
Neden huyunu suyunu yaşam biçimini hiçmi tanıtlamadı sana ? İnşaAllah düzelir bu eziyeti meziyet gören erkeklere, neler oluyor bu kadarmı bencil olunur? evlendin madem baba koca oldun akıllan bi mutlu et ya karını, yazıklar olsun bu adamlara adam sanıp aldanan genç kızlarımızın hayallerini çalan bu zalimlikleri reva gören kendini birşey sanan .... ve hiçbir şey olamayan adamcıklara
Ben iste bunu anlamiyorum farkli sehirlerde adami seviyorsun ama farkli sehirlerde diye adami tanimiyorsun, alkolik ve depresif oldugunu anlamiyorsun.
Bildigin ayyasin tekiyle evlenmissin sen , bu adam ya tedavi olacak yada ayrilacaksin baska care yok..
Ayrica paragoz abini ve yengeni hic saymiyorum aile arasindaki su para muhabbetlerinden hep nefret etmisimdir hep surekli birisi kaziklanir birileri uste cikar paranin ustune yatar, daha henuz hic saglik biten bir aile ici para olayina rastlamadim.
Tamam polislik stresli ama sürekli içmesi için sebep değil bunun yaşam tarzı haline gelmesi, ailesine vakit ayırmaması ciddi sorun. Ve sen ayaklarım üzerinde durabiliyorsan, uyardığın halde düzelme yoksa yolunu çiz. Kaç tane hayatımız var ki? En azından çocuğun, ailenin böyle bir şey olduğu gibi bir algıyla yetişmemiş olur.
Bir elinde bira bir elinde sigara bilgisayar karşısında saatler geçiren bir adam çocuğuna nasıl rol model oluyordur düşünmek bile istemedim şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?