Dönüşümlü baksanız 3 arkadaşınız ile yemek aralarında..Yada yemeğe giderken telefonu başka biryere aktarsanız..İşvereninizle konuşup..deneyin derim...İş bulmak evet çok zor..fakat,eğer huzurlu değilsenizde çalışmanızın anlamı olmaz....evden çok iş yerinde vakit geçiriyosunuz...bu süreçte iş arayın..işden çıkmadan....buluncada ayrılırsınız
sağlık her şeyden önemli
sağlığın gittikten sonra kazandığın üç kuruşun tadına varamaycaksan ne işine yarayacak aldığın para
iş stresi nedeniyle etrafındakilere kötü davranıyor musun bilmiyorum.
ama eğer bu kadar sıkıntıda isen seni zorluyor ise boşver derim
iş bulunur ama sağlık bir gitti mi yerine getirmek kolay olmuyor:a015:
Evet iş bulmadan çıkmayı bende hiç istemem ama artık tahammül edemiyorum sıkıntı basıyor akşamı etmek o kadar zor geliyorki. Dönüşümlü yapma işi pek olmuyor aynı saatlerde acıkmış oluyoruz ve telefonu başka yere aktarmamız imkansız. Burası beni inanılmaz yordu beynim yoruldı burda artık iş bulmadan çıkmayı elbetteki istemem ama hani sabrede sabrede bu güne geldim. Çıkmış olsam 1,2 ay dinlenip bu süre içersindede iş baksam diyorum. Ama kafam allak bullak bi yandanda kararsızlıkda var. Ama sağlığım söz konusu çok etkilenmeye başladım
Senin iş yerinde huzurlu olman daha önemli bence.
Madem bu kadar rahatsızsı ki kim olsa rahatsız olur,o zaman başka bir iş aramaya başla .
İş bulmadan da çıkma ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?