Arkadaşlar gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim Bir bakarmısınız ?

Amin canım benim inşallah ben de cumartesi iyi bir yükseliş sağlarım Maşallah seninki güzel artmış darısı başıma Valla keseyi görmeden progestan filan vermek doğru olmaz dedi. Normal olmayan bir gebelik ise onu desteklemiş oluruz dedi. Valla vajinal bakalım demedi hiç. 2000 olunca hcg görürüz keseyi dedi. Ona kadar beklemeyi planlıyor anladığım kadarıyla Regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu bugün ama yarın veya çarşamba tahmini bat günüm. Kahverengi akıntı da devam ediyor übazen azalıyor bazen biraz ufak ıafak parçalı oluyor ya ama kötü düşünmemeye çalışıyor bol bol dua ediyorum Hadi bakalım canım benim senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

İnşallah canim ama cok tuhaf tamam hakli desteklemiş olurdu ama suanda gebelik olusmaya calisiyorsa dusuk yapabilirsin. Allah vermesin dis gebelik olsa zaten onun verdigi progestan bi halt etmez dis gebelige. Mol yada uzum gebelik olsa zaten o ilac versede vermesede olur o ne sacmalik yapıyor bu inatci doktorlar öldürüyor beni bogazini sıkasım geliyor

Sonuç neymiş?

Valla anlamadım ki korkumdan hafif yürüyüşler yapıyorum, ağır hareketler yapmıyorum genelde oturup dinlenmeye ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bugün veya yarın da hesaplarım tutarsa bat günüm olması lazım. Regl ağrısına benzer ağrılarım oldu bugün. O yüzden kendimi yormuyorum. 2 sefer de söyledim yani progesteron kullanmak gerekir mi diye ama hiç yanaşmadı. Vajinal ultrasonla da bakayım demedi. Zaten cumartesi acil bulup gittim bu doktoru müsait. Bakalım bi cumartesi ola hayrola eğer hamilelik kesinleşirse iyi bir doktor arayacağım inşallah Bol bol dinlenip dua ediyorum canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin kuzum sen kan tahlilini tekrarladinmi

Amin kuzum sen kan tahlilini tekrarladinmi
Yok canım cumartesi bakalım dedi işte. Şimdi tuvalette yine kan geldi acayip korkmaya başladım ya canım dış gebelik nasıl oluyor? Kan koyu veya parlak kırmızı renkli mi oluyor yoksa pembemsi kahverengimsi gibi mi? Belimde ve bacaklarımda ağrı çok. Sabah özellikle kasıklarımda regl ağrısı oldu ne yapacağım bilmiyorum

Bi de böyşe olduktan sonra ishal oluyorum geçen sefer de böyle oldu

Canim seni korkutmak istemem ama benim adetten once kahverengi geldi adet oldum sandim ama uc dort gun hep kahverengi gelince bende suphelendim acaba hamilemiyim test yaptim pozitif cikti ama dis gebelik aklimdan bile gecmedi sonra testler tekrarlandi artis duzgun olmadi kese gorunmedi sonuc dış gebelik tedavisi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…