Arkadaşlar gebelik testi yaptım sizce hamilemiyim Bir bakarmısınız ?

Merhaba adetime 3 gün var, testlerime bakarmısınız rica etsem

Eklentiler

• 20210313_211535.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 20210313_211442.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 20210313_211357.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 87
  • 20210313_211235.webp
    9 KB · Görüntüleme: 61
Canim sakin ol dis gebelikte damla damla surekli gelir oyle iki damlayla kalmiyor keskin agri varmi kasiklarda
Valla damla damla olmadı devamı. Tuvalette azıcık kahverengi pembemsi bişeyler oldu ama damlama olayı olmadı. Sol kasık tarafımda vajinadan yukarı doğru ufak sızlamalar oluyor çok arada sırada ama keskin ve acı verici derecede değil. Doktor dedi takip edeceğiz kimyasal veya dış gebelik olabilir diye dedi. Henüz beta hcgniz 35 çok az takipte olacağız 2 günde bir dedi. Allahım inşallah sağlıklık bir gebelik vardır Allah hepimizin yardımcısı olsun dua ediyorum bol bol

Merhaba adetime 3 gün var, testlerime bakarmısınız rica etsem
Canim cok hayalrt bi cizgi var gec dollenme olmus olabilir sen yarin öbürgun tekrarla koyulasma olursa vardir yoksa bunlar kuruma cizgisi gibide görünüyor 10 dakika icindemi çıktı bu sonuclar dahami fazla

Oy yavrum seninki daha yerini saglama bile alamamis masallah saglikla ilerlesin. Yerini saglqmlastirmaya çalışırken kilcal damarlara denk gelebilir olabilir böyle lekeler. Yeterki devami gelmesin ağrılı sancili olmasin. Sen kendine dikkat et yorulma progestan filan vermedimi

Canim cok hayalrt bi cizgi var gec dollenme olmus olabilir sen yarin öbürgun tekrarla koyulasma olursa vardir yoksa bunlar kuruma cizgisi gibide görünüyor 10 dakika icindemi çıktı bu sonuclar dahami fazla
Erken gebelik olanda hemen çıktı, ama diğerlerinde yaptığımda belli belirsizdi, adetime kadar beklicem hergün yapacam, sonra koyulaşma olursa kan testi veririm inşalah

Yok canım eğer sağlıklı bir gebelik değil ise progestan ile desteklemek doğru değil dedi. Daha çok erken tespit etmişsiniz dedi. Takip edeceğiz dedi. Bi bakalım değerlerinize sağlıklı olduğuna karar verirsek başlarız progestan dedi. Yine test yaptım yine çok silik çıktı. Valla çok korkuyorum. Düşünmemeye çalışıyorum

Bu sabah da kalktım hep kahverengi aktı. Peçeteyle de sildim peçete hep olduğu gibi kahverengiye boyandı. Bi de twst yaptım silik gösteriyor hepten moralim bozuldu. Bi de tez canlıyım ki bekleyemiyorum sonucu

Bu sabah da kalktım hep kahverengi aktı. Peçeteyle de sildim peçete hep olduğu gibi kahverengiye boyandı. Bi de twst yaptım silik gösteriyor hepten moralim bozuldu. Bi de tez canlıyım ki bekleyemiyorum sonucu
Atsana canim yeni testini bakalim olabilir böyle seyler hemen karartma kendini rabbim sana onu nasip ettisye mutlaka gelecektir. Bak benim arkadasim 3 aylikken öğrendi hep kanamasi vardi adet zannetti yine bi komsum 9 ay adet oldu belki yeninki yerlesmeyle alakalidir du bakalim 3 gunden uzun sürmezse sikinti yok ne zamn gideceksin tekrar kan vermeye

Bugün nasılsın? Devam ediyor mu

Canım yarın sabah 9da randevum var bugün hep kahverengi akıntı devam etti hatta pedime de geçti. Bi de bugün kafan dağılsın diye arkadaşların yanına gittik biraz kendimi de yordum dikkat etsem de. 2 kere vajinadan sızı hissartim ama başka acım filan yok çok şükür Bakalım ünşallah yarın güzel sonuçlar alırım Testler kurudukça biraz daha belirginleşti öncekilerle bir farkı olmadı. Hayırlısı bakalım yarın y

Bugün nasılsın? Devam ediyor mu
Canım benim ağrım yok çok şükür kanama da yok fakat yoğun bir kahverengi akıntı. Yarın 9da randevum. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Hayırlısı olsun Dua edin benim için lütfen ben de dua ediyorum bol bol

Hadi bakalim yarin guzel haberlerle gel bize inslalah dua et canim allah dilerse olur boynumuz kildan ince

Doktorda gittin mi hamile misin ? Sende belirtilerin aynısı bende de oldu yarım saat sonra 2. Silik çizgi çıktı adetim 18 gündür gecikiyor hastaneye gittim ama hamilelik görülmedi taki dün test yapana kadar baş dönmelerim başladı

Seninde gec dollenme olabilir canim yarin kan vermelisin

Hadi bakalim yarin guzel haberlerle gel bize inslalah dua et canim allah dilerse olur boynumuz kildan ince
Canım bugün 80 çıktı hcg. 48 saat olmadan 2 katından fazlaya çıkmış iyi bir haber dedi doktor. Kimyasal gebelik ihtimali azaldı dedi. 5 gün sonra bakalım dedi. Cumartesi tekrar gideceğiz. İnşallah artışını devam ettirir de sağlıklı bir şekilde devam ederiz Duaya devam Allah hepimizin yardımcısı olsun Kahverengi akıntım devam ediyor. İç çamaşırına geçecek kadar değil ama sükdiğimde açık renk kahverengi geliyor.

Vermedimi düşük onleyici bisey. Benimde persembe 84.99 du bugun 626.9 çıktı. Dort gunde bu kadar artmış seninde haftasonuna kadar guzel artar canim vajinal ultrasonla görünür. Bende carsamba bi kan daha verip cuma gitmeyi düşünüyorum nasipse

Bir şey sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…