- 5 Mart 2021
- 81
- 31
- 3
- 30
- Konu Sahibi asiyeningunleri
-
Yarım saat sonraki çizgileri önemsemeyin derler ama senin çizgiler çok belli hayali bile değil. Kaset testte adete daha yakın belli oluyor ama sen kan ver bence içimden hamilesin diye geçiyorBenim Regli tarihime 1 hafta varken ilk mavi kaset tipi test yaptım saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı 2 gün sonra diğer testi yaptım yine hemen çıkmadı ikinci çizgi yarım saat sonra belirdi ben şok acaba varmı ben mi yanılıyorum çok istiyorum bebeğim olsun
Yaaaaaaaaaaaa inşalllaaaaahhhhhhh yaaa 1 senedir bebek düşünüyoruz eşimde bende çok istiyorum hatta 18 Martta sıra aldım hastaneden kadın doğuma gidecektim bir sıkıntı mı var artık niye olmuyor diye sonra içimde test yapmak geldi niye bilmiyorum ama alışmıştım tek çizgi görmeye . Sorun şu ama testi yaptıktan sonra sonuç hemen çıkmıyor yarım saat sonra filan görüyorum acaba dedim kendime . Üzülmek te istemiyorum gebelik yoksa T çizgisi kesinlikle çıkmazdı değilmi ?Yarım saat sonraki çizgileri önemsemeyin derler ama senin çizgiler çok belli hayali bile değil. Kaset testte adete daha yakın belli oluyor ama sen kan ver bence içimden hamilesin diye geçiyor
Bende test yaptım hiç görmedim kuruma çizgisi bile. Kaset testler bir kaç gün kala silik gösteriyor. Yarım saat sonra çizgi çıkmış ama koyu yani kuruma çizgisi gibi gelmedi bana açıkçası. Elinde test varsa yarın ilk idrarla yine yap bakalım koyulasma olacak mi kaç dk da çıkacak. Ve yine aynısı olursa koşarak kan vermeye tatlımYaaaaaaaaaaaa inşalllaaaaahhhhhhh yaaa 1 senedir bebek düşünüyoruz eşimde bende çok istiyorum hatta 18 Martta sıra aldım hastaneden kadın doğuma gidecektim bir sıkıntı mı var artık niye olmuyor diye sonra içimde test yapmak geldi niye bilmiyorum ama alışmıştım tek çizgi görmeye . Sorun şu ama testi yaptıktan sonra sonuç hemen çıkmıyor yarım saat sonra filan görüyorum acaba dedim kendime . Üzülmek te istemiyorum gebelik yoksa T çizgisi kesinlikle çıkmazdı değilmi ?
Yaaaa inşallaah reglimi beklicem 5 gün var inşallah kırmızı kartı görmemHayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Reglime 5 gün var önceden o kadar çok test. Yaptımki hepsi negatifti ilk defa böyle oldu içim kıpır kıpır regli olmam. İnşallah yaBi ozel hastanede test yaptirin 1 -1.5 saate belli olur, ya da asm'de yaptirirsaniz ertesi gun alirsiniz... pozitif gibi :)) 2 gun sonra test tekrarlanacak iki katina cikip cikmadigina bakilacak. Hic olmazsa dr'a sonucla gidersiniz. Bence simdiden hayirli olsun
Aile hekimliğinde kan verebilirsin canım inşallah gebesindirReglime 5 gün var önceden o kadar çok test. Yaptımki hepsi negatifti ilk defa böyle oldu içim kıpır kıpır regli olmam. İnşallah ya
En son ki testi bu sabah yaptım ilk idrarla baktım 2 dk içinde c çizgisi belirginleşti t çizgisi yoktu bende makinenin üstüne bıraktım mutfağa gittim aklıma geldi teste baktım T çizgisini silik gördüm ağlamaya başladım resmen çok istiyorum öncekilerde çıkmıyordu bileBende test yaptım hiç görmedim kuruma çizgisi bile. Kaset testler bir kaç gün kala silik gösteriyor. Yarım saat sonra çizgi çıkmış ama koyu yani kuruma çizgisi gibi gelmedi bana açıkçası. Elinde test varsa yarın ilk idrarla yine yap bakalım koyulasma olacak mi kaç dk da çıkacak. Ve yine aynısı olursa koşarak kan vermeye tatlım
Rabbim herkese nasip etsin şuan siz böyle inşallah diyorsunuz ya elim hep karnımda acabamı diyeee yarabbimmmmmmm delirecemmm resmen çok üzülürüm olmazsa 1.5 yıllık evliyim temmuzda 2 sene olacak ama 1senedir uğraşıyoruz adetim birkeresinde 10 gün geçmişti tam hastaneye gitcem regli olmuştum çok ağlamıştım inşallah böyle olmaz yineAile hekimliğinde kan verebilirsin canım inşallah gebesindir
Yarın tekrar dene inşallah gebesindir buraya yaz yineEn son ki testi bu sabah yaptım ilk idrarla baktım 2 dk içinde c çizgisi belirginleşti t çizgisi yoktu bende makinenin üstüne bıraktım mutfağa gittim aklıma geldi teste baktım T çizgisini silik gördüm ağlamaya başladım resmen çok istiyorum öncekilerde çıkmıyordu bile
Dua et bak güzel bir gün pozitif şeyler düşün rabbim en hayırlısını versiin inşallah en güzel sonucu alırsın sonra bizlere de dua edersinRabbim herkese nasip etsin şuan siz böyle inşallah diyorsunuz ya elim hep karnımda acabamı diyeee yarabbimmmmmmm delirecemmm resmen çok üzülürüm olmazsa 1.5 yıllık evliyim temmuzda 2 sene olacak ama 1senedir uğraşıyoruz adetim birkeresinde 10 gün geçmişti tam hastaneye gitcem regli olmuştum çok ağlamıştım inşallah böyle olmaz yine
HEr duamda rabbime bana evlat nasip et diye değil allahım herkese anne olmayı nasip et dedim ama inşallah kabul olmuştur dualarım yaDua et bak güzel bir gün pozitif şeyler düşün rabbim en hayırlısını versiin inşallah en güzel sonucu alırsın sonra bizlere de dua edersin
Yarın tekrar dene inşallah gebesindir buraya yaz yinei
yaaa inşallah ya peki testte hemen çıkmaması saatler sonra çıkması acaba test mi bozuk yada gebelik yoksa T çizgisi kesinlikle çıkmazdı değilmi silik dahi olsaHayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Var canim hemen kan ver hayirli olsunBenim Regli tarihime 1 hafta varken ilk mavi kaset tipi test yaptım saatler sonra ikinci çizgi silik çıktı 2 gün sonra diğer testi yaptım yine hemen çıkmadı ikinci çizgi yarım saat sonra belirdi ben şok acaba varmı ben mi yanılıyorum çok istiyorum bebeğim olsun
Sonucunuz ne oldu acabaİnşallah öyleyimdir rabbim herkese nasip etsin. Test yok daha ama ben pazartesi sağlık ocağına gideyim direk bence
Canım pazartesi kan testi verdim sağlık ocağında test sonucum çıkmadı bat tarihide 1 gün geçti hasta olmadım yarın özel hastaneye gidip kan testi yaptırcamSonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?