Arkadaşlar gebelik yok yine :(

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Kizlar adetim omrumde ilk defa 3 gün gecikti adetin birinci günü şiddetli adet ağrısı oldu ama sonraki günler geçti hafif ağrı var testimi biraz evvel yaptım beklemiş idrar. Değil ama olsa mutlaka çıkardı peki neden adet olmadım bir de kist mi çıkacak başıma çok üzgünüm çok keske adetim bari olabilseydi

1 hafta geçince yapsaydınız benim 1 hafta gecikince yaptığım teste bile silik çizgi cikti. Benimde şuanda adetim gecikti ama ben 1 hafta olmazsam test yapmayi düşünüyorum.

Testim bunlar

Eklentiler

• IMG20220521210251.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20220521204142.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220521_211316.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20220521210251.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG20220521204142.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 32
1 hafta geçince yapsaydınız benim 1 hafta gecikince yaptığım teste bile silik çizgi cikti. Benimde şuanda adetim gecikti ama ben 1 hafta olmazsam test yapmayi düşünüyorum.
Canım olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum neden cikmasinki gerçekten çok üzgünüm adet olabilseydim bari yeni aya yeni umutlar besler yine beklemeye başlardim canım

Canım olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum neden cikmasinki gerçekten çok üzgünüm adet olabilseydim bari yeni aya yeni umutlar besler yine beklemeye başlardim canım
Bence gec olur bisey olur olabilir yani, kan testi verin olmazsa pazartesi o zamana 5 gün geçmiş olur. Ben adetten önce yaptım negatifti hala olmadim bilemiyorm . Pazartesi kan testi yaptırin daha garanti olur

Ya umutlanmak istemiyorum çok üzülüyorum bari adet olsaydim sabrettim bu ay adet gecmeden test yapmadım kendimi tuttum şimdi üç gün geçti diye yaptım ama negatif neden böyle oluyor bari adet olsaydim umutlanmasaydim

Ay arkadasım bende pcosum adetmi yerleşme kanaması mı diye düşünüp duruyorum gün boyu rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…