- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Canım olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum neden cikmasinki gerçekten çok üzgünüm adet olabilseydim bari yeni aya yeni umutlar besler yine beklemeye başlardim canım1 hafta geçince yapsaydınız benim 1 hafta gecikince yaptığım teste bile silik çizgi cikti. Benimde şuanda adetim gecikti ama ben 1 hafta olmazsam test yapmayi düşünüyorum.
Hayırlısı olsun kan testi yaptirayim diyorum artık yarın son defa negatif gelirse kadın doğuma giderim adet olamadim diyebenim geç döllenmeydi gecikmenin 10. günü çok silik şekilde çıkmıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bence gec olur bisey olur olabilir yani, kan testi verin olmazsa pazartesi o zamana 5 gün geçmiş olur. Ben adetten önce yaptım negatifti hala olmadim bilemiyorm . Pazartesi kan testi yaptırin daha garanti olurCanım olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum neden cikmasinki gerçekten çok üzgünüm adet olabilseydim bari yeni aya yeni umutlar besler yine beklemeye başlardim canım
Siz gebe miydiniz o zamanBence gec olur bisey olur olabilir yani, kan testi verin olmazsa pazartesi o zamana 5 gün geçmiş olur. Ben adetten önce yaptım negatifti hala olmadim bilemiyorm . Pazartesi kan testi yaptırin daha garanti olur
Siz öncesinde test veya kan yaptırmış miydinizbenim geç döllenmeydi gecikmenin 10. günü çok silik şekilde çıkmıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben eylülde hamileydim kalbi durdu sonra, o zaman 1 hafta geçmişti teste silik çıkmıştı.Siz gebe miydiniz o zaman
10 gün boyunca kaset test yaptım çıkmadı 10. günün akşamı son testimi yapıp yne çkmazsa söktürücü kullanacaktm o testte çok silik olarak çıktı. ertesi gğn kan verdim değerim 37ydi. Geç döllenme olmuşSiz öncesinde test veya kan yaptırmış miydiniz
Ay arkadasım bende pcosum adetmi yerleşme kanaması mı diye düşünüp duruyorum gün boyu rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinKizlar adetim omrumde ilk defa 3 gün gecikti adetin birinci günü şiddetli adet ağrısı oldu ama sonraki günler geçti hafif ağrı var testimi biraz evvel yaptım beklemiş idrar. Değil ama olsa mutlaka çıkardıpeki neden adet olmadım bir de kist mi çıkacak başıma çok üzgünüm çok keske adetim bari olabilseydi
Amin canım bende pcos yoktuda stres yapa yapa oldu herhaldeAy arkadasım bende pcosum adetmi yerleşme kanaması mı diye düşünüp duruyorum gün boyu rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
Biraz daha bekle yada bir kan testi yaptır canım testlere cok güven yokAmin canım bende pcos yoktuda stres yapa yapa oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?