- Konu Sahibi Basak ayaz
-
Üye olmadığı ifşa grubu yok. G*v*t falan yazıyor birinde bir de.Kuduruk kızlar grubu favorisi galiba, bi tek onun bildirimleri açık.
TabiÇok teşekkür ederim bide bişi sorabilir miyim
İşte o da alın verin sektöre ve grubumuza can verin hesabı.Link verir misin kardeşim ne ya hahshdhd
Kocanız sapık ve sakın cocuk falan yapmayın. Sizi paylasmadigi ne malum. Uzak durunGeçen gün konu açmıştım bebeğimi kaybettim değerlerim düşmeye başladı ve eşimin saçma sapan şeyler izlediğini gördüm bana vurdu bunları yüzüne vurunca demiştim daha sonradan özür dilemişti asla konuşmadım muhatap olmadim bı evin içinde düşman gibyiz değerlerin düştüğü icin demişti yalanın arkasına sığınmıştı ama asla inanmadım dün gecede bunları yakaladm bu gruplara üye mi olmuş Allah için bakar msnz ne olur ben sadece hamileyken değil aramız çok iyiykende izlemiş etmiş midem almıyo artık ne olur bana akıl verin bu arada benim ailem var ama sahip cikanim yok onun için neden gitmiyosun demeyin yemin ederim sigincak tek bı yerim yok
Silinen mesajları geri getirme şansım var mı benim bu uygulamada
Çavuş kalk var bi de ahshshsh yarıldım pislik herif. Midem kalktı. Altta da bakire link yazıyor, en altta yarım çıkmış. Herif yakınlarda ne kadar grup var girmiş.İşte o da alın verin sektöre ve grubumuza can verin hesabı.
Hep bizim gonderdiklerimizi izleme,sen de çekip bize gönder,sevgi(penis) paylastikca büyüsün diyorlar.
Sanmiyorum ama internette bia arastirin istersenizSilinen mesajları geri getirme şansım var mı benim bu uygulamada
Bırakmıyorum asla diyorum ya zaten evden adım atan insan değilim yemin ederim gözünün içine bakmaktan başka hiç bişi yapmadım ben bunları haketck naptim Allah'ım canımı alsın artık dayanamıyorumOoo bi de evde iki tane cocugunuz varmis. Sakin bu adamla yanliz birakmayin. Sizin kararlariniz sizi ilgilendirir ama o cocuklarin iyiligini dusunmek zorundasiniz.
Offf çok fena, herif resmen aç bir abaza, birinin karısını yiyebilmek için yakında bu kadını da töbest ya, konu sahibi tehlikenin farkında değil.Üye olmadığı ifşa grubu yok. G*v*t falan yazıyor birinde bir de.
Çavuşu anlamadim da bu fantazi değil yani bildiğin sapıklık.Çavuş kalk var bi de ahshshsh yarıldım pislik herif. Midem kalktı. Altta da bakire link yazıyor, en altta yarım çıkmış. Herif yakınlarda ne kadar grup var girmiş.
O organın adı çavuş işte.Çavuşu anlamadim da bu fantazi değil yani bildiğin sapıklık.
Çavuş da asker temalı açık filmlerden galiba
Çavuşu anlamadim da bu fantazi değil yani bildiğin sapıklık.
Çavuş da asker temalı açık filmlerden galiba
Oo adam baya ergenligine dönmüş. Evet hepsine üye olmuş.Geçen gün konu açmıştım bebeğimi kaybettim değerlerim düşmeye başladı ve eşimin saçma sapan şeyler izlediğini gördüm bana vurdu bunları yüzüne vurunca demiştim daha sonradan özür dilemişti asla konuşmadım muhatap olmadim bı evin içinde düşman gibyiz değerlerin düştüğü icin demişti yalanın arkasına sığınmıştı ama asla inanmadım dün gecede bunları yakaladm bu gruplara üye mi olmuş Allah için bakar msnz ne olur ben sadece hamileyken değil aramız çok iyiykende izlemiş etmiş midem almıyo artık ne olur bana akıl verin bu arada benim ailem var ama sahip cikanim yok onun için neden gitmiyosun demeyin yemin ederim sigincak tek bı yerim yok
Yahu ona çok isim takildi da benim gorustuklerimden bir tanesi şeyine çavuş demediufo gören masum köylüSayYouLoveMe
Çocuklarla bu adamın bağlantısı ne? Elin adamı niye sizin çocuklarınıza baksın? Sığınacak yerim yok diyorsunuz da zamanında ihtiyacınız olmamış, başınızın çaresine bakmışsınız. Ne güzel düzen kurmuşsunuz, ne diye bu sapıkla evlendiniz? Ya hiç gözünüz korkmuyor mu döner dolaşır çocuklarıma musallat olur diye.dyaanamdm cocuklarim için evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?