Gelinlik Modelleri Arkadaşlar gelinlik ve kına kıyafeti hakkında yardım lütfen!acilll

İlk yorum benden olsun Gelinliği çok beğendim çok güzel gerçekten kınalıkta şık inşallah herşey gönlüne göre olur canım

İkiside cok sikmis bende gelinlik modellerine bakiorum birkac ay sonra dugunum olcak ama hala kafamda model yok pronovias da cok sik modeller oluyor ve sana tavsiyem vakkoyada bakman gecen yil bir arkadasim hazir tam iztedigi gibi bir model buldu hemde uygundu fiyati

Elbisenin rengi şahane, dökümlü oluşu da güzel, yalnız o kurdela kısmı daha güzel ve kibar yapılabilir.
Gelinliğin de alt kısmı güzel duruyor. Hayırlı olsun şimdiden

Ya bende isterim marka bi gelinlik giymeyi ama herşeyi nişanlımla birlikte kendi bütçemizle yapacağımız için uygun bişeyler olsun istedim 2sini 1000 tlye yaptırıyorum seçimlerim hakkındaki görüşün için teşekkür ederim canım

kına gecesi kıyafetini çok beğendim hatta kaydettim
gelinliğinde hoş pek benim tarzım deil ama kendi tarzınsa model güzel şık ve zarif alt tüller falan
Allah mesut etsin tebrik ederim

bende çok begendm cnm çok şık ikiside .. allah mutlulukla gyinmeyi nasip etsin :)
yanlız buarada ben diktirme işinden hep çok korkarım.. normalde piyasası nedir bilmiyorumda öle bi gelinlk ve elbiseyi toplam 1000 tl ye dikecekse evet çok uygun da nolur nolmaz valla iice arastrda canımm sonra sen onu beklerken abudik bi model yapmasın sana :26: yada yetstremez terslk olur fln die çok korkuyorum ya ben şu diktirme işinden ama inşallah sorunsuz halledersn cnm bnm

kına gecesi kıyafetini çok beğendim hatta kaydettim
gelinliğinde hoş pek benim tarzım deil ama kendi tarzınsa model güzel şık ve zarif alt tüller falan
Allah mesut etsin tebrik ederim

saol canım güzel yorumun içinaslında gelinliği modeller arasından seçmek zorunda kaldım ama iyi yinede sevmiyorum öyle abartılı şeyleri

saol canım güzel yorumun içinaslında gelinliği modeller arasından seçmek zorunda kaldım ama iyi yinede sevmiyorum öyle abartılı şeyleri

içine sindiyse sorun yok ben beğendim zaten ama benim tarzım değil ben daha romantik havası olanları seviyorum bol dantelli güpürlü falan ondan öyle dedim yoksa hoşş yani

saol canımtabi önce elbiseyi diktiricem deneme amaçlı onun fiyatı daha düşük beğenirsem eğer gelinliği sipariş edicem

kınalığın rengi de,tarzıda çok hoş çok beğendim....

Gelinlikte ben daha şatafatlı şeyler sevdiğim için tarzım değil sadelik....Ama sadeliğine göre güzel ve şık.......

Tabi ki senin kararın ve içene sinerek giymen en önemlisi..... İnşallah istediğin gibi güzel kınalık ve nişanlık olur..mutluluklar dilerim şimdiden.......

her ikiside güzel tatlım.maksat kendi doğal güzelliğimizi ortaya çıkarmak,şaşaalı şeylerle kendimizi boğmaya gerek yok değil mi ! uygun bir fiyatada diktiriyormuşsun iyi bence.mutluluklar dilerim ...

Bence çok güzel, çok şık, çok sade ama göz alıcı modeller bunlar.
Fiyatı da çok uygunmuş. Allah içine sindirsin, hayırlısı ile giymeyi
nasip etsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…