- Konu Sahibi lovewinning
-
İkiside cok sikmis bende gelinlik modellerine bakiorum birkac ay sonra dugunum olcak ama hala kafamda model yok pronovias da cok sik modeller oluyor ve sana tavsiyem vakkoyada bakman gecen yil bir arkadasim hazir tam iztedigi gibi bir model buldu hemde uygundu fiyati
Elbisenin rengi şahane, dökümlü oluşu da güzel, yalnız o kurdela kısmı daha güzel ve kibar yapılabilir.
Gelinliğin de alt kısmı güzel duruyor. Hayırlı olsun şimdiden
kına gecesi kıyafetini çok beğendim hatta kaydettim
gelinliğinde hoş pek benim tarzım deil ama kendi tarzınsa model güzel şık ve zarif alt tüller falan
Allah mesut etsin tebrik ederim
saol canım güzel yorumun içinaslında gelinliği modeller arasından seçmek zorunda kaldım ama iyi yinede sevmiyorum öyle abartılı şeyleri
bende çok begendm cnm çok şık ikiside .. allah mutlulukla gyinmeyi nasip etsin :)
yanlız buarada ben diktirme işinden hep çok korkarım.. normalde piyasası nedir bilmiyorumda öle bi gelinlk ve elbiseyi toplam 1000 tl ye dikecekse evet çok uygun da nolur nolmaz valla iice arastrda canımm sonra sen onu beklerken abudik bi model yapmasın sana :26: yada yetstremez terslk olur fln die çok korkuyorum ya ben şu diktirme işinden ama inşallah sorunsuz halledersn cnm bnm
saol canımtabi önce elbiseyi diktiricem deneme amaçlı onun fiyatı daha düşük beğenirsem eğer gelinliği sipariş edicem
Her ikiside çok hoş, dilerim mutluluk getirir ve mutluluğunuz sonsuza dek sürer:) Şimdiden tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?