- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Eşine selamımı söyle
Dua etsin hayırlı geline denk gelmişler
Biraz da kocan el atsın duruma, sendne önce o sorumlu
Sende bakıcı fikrini hızlandır, o epey
esimin dun gecirdigi 3saatlik ugrasi sonucun sanirim bir ay bakalim fikrini kabul etti.ve suan cok rahatlamis hissediyorum kendimi
sabah gorumcem bendede kalsin dedi
bende sen yapabilirmisinki bilmiyorum
durumunu oldugu gibi anlattim ve oda evet artik borer aya dusurulmeli ditince esim sanirim 10gun sonra goturur.
durumun boyle olmadini istemezdim elbette ama olmutor artik.4ay baktigimda olmustur.bu saat oldu ikimizde yattigi yerden uyandirip ilacini kahvaltisini yaptiramadik
rsim hazirlandi atisa gitmesi gerekiyor ve artik anlamaliki bu is bixi biraz asmaya basladi.kayinlarim ayni binadalar onlar icin durum daha kolay olur insallah
Şimdiye kadar niye bakmadı görümcenesimin dun gecirdigi 3saatlik ugrasi sonucun sanirim bir ay bakalim fikrini kabul etti.ve suan cok rahatlamis hissediyorum kendimi
sabah gorumcem bendede kalsin dedi
bende sen yapabilirmisinki bilmiyorum
durumunu oldugu gibi anlattim ve oda evet artik borer aya dusurulmeli ditince esim sanirim 10gun sonra goturur.
durumun boyle olmadini istemezdim elbette ama olmutor artik.4ay baktigimda olmustur.bu saat oldu ikimizde yattigi yerden uyandirip ilacini kahvaltisini yaptiramadik
rsim hazirlandi atisa gitmesi gerekiyor ve artik anlamaliki bu is bixi biraz asmaya basladi.kayinlarim ayni binadalar onlar icin durum daha kolay olur insallah
Iki yasli baktik yillarca.kayinpederim kalabilrdi zaman zqman ama ogullari gerek gormedi.kayinvalideyide goturdulermi perisan ediyo milleti.sayiyo sovuyo buraya neden getirdiniz,kiximin yuvasi yikilacak diye yikar ortaligi.simdi gorumcem gene korkuyo ama eskidigibi degil duskun artik.Şimdiye kadar niye bakmadı görümcen
1 ayda anlaşmanıza sevindim
Nekar yardim etmek isteseki erkek isguc pesinde.esim cok merhametlu iyi yurekli bir adamdirİnsan eti ağırdır. Eşiniz bunun farkında değil sanırım. Siz tamamen iyi niyetli birşey söylemişsiniz ama eşiniz kendisi bakmadığı için empati kuramamış. Size minnet duyması gerekiyor kesinlikle,ötesi yok.
Bırakın bakıcı tutmak istiyorsa tutsun. Sizede yazık. Birde iyi niyetiniz,yaptıgınız iyilik bile görünmüyor.
su an karşımda annemi gördüm sanki. keske imkan olsa da bi annemle konussan. ayni seyleri yasadı o da. ve liken hastasi oldu. lutfen dikkatli ol kendine cok eziyet etme. yoksa kalici hastalıklara yakalanirsin Allah korusunNasil badlamaliyim bilmiyorum.yillardir uyeyim bu kulube.birgune birgun,ne kayinpedere bakis surecimde yasadigim zorluklari
nede esimin ailesinin yasattigi sikintilari paylastim sizinle.Ama bugun yeter ya neden olmuyo diyorum
Kayinvalideme 3er siraleyin bakiyoruz
kendisi sizofren hastasi ve bakimi bu hastalik yuzunden oldukca zor.usteluk ciftll tarafli badtonla yuruyor.
Son iki aydir yuruyemiyor.15gundur bende ve bezleniyor.bugun altina huyuk abdestini yapti.enaz 45.50dk yalvardim yikayalim diye,yok kadin bisry yok temizim diyip duruyo.guleryuxle sabirla yikadim kadini
Mevzu esim olacak adama dedimku ...bey artik annene 3er ay bakamayiz zor 1er ay bakalim
kiziyo yok ben yikarim yok sen yikama
kardesim sen nobetli adamsin
temuzlikci tutsam bezer kacar normal bi hasta degilki,ustunu degistirince olduruyo adami
Yani haksizmiyim arjadadlar cokmu zor bu adam neden 10yildir birgun haklusin hanim demiyo ya
Ustelikte evlendigimizde bakmam sadece misafir alirim dedigim galde evlendik
Kayinpeder felcti ve son 3ayi bendeydiku ben 10kg vermistim ve bittim psikolojik fuziksel olarak.
Bu kuz 10gun belimden yattim bel fitigi,ve kanal darlanmasi var evi zor supuruyorum.belim kiriliyo agridan(((((
Ya bazen yiliyorum bu hayattan
beden ya zormu
Sizin esiniz olsa sizi boyle ezermiydi
Aslinda gorumcem bakarda bizlerden oyle bir talep olmadi.Şimdiye kadar niye bakmadı görümcen
1 ayda anlaşmanıza sevindim
Atsin diye birsey mi dedim hanfendinapsın annesini atsın mı
bi yardımcı tutsun
ağır işleri yıkamak gibi yardımcı yapsın
yardımcı gidince de eşin yapsın
kayınvalidemi sevmem ama öyle bi durumda olsa alırım evime bakarım çünkü eşimin annesi ve onun otesinde muhtaç bir insan
Liken hastaligi nedirsu an karşımda annemi gördüm sanki. keske imkan olsa da bi annemle konussan. ayni seyleri yasadı o da. ve liken hastasi oldu. lutfen dikkatli ol kendine cok eziyet etme. yoksa kalici hastalıklara yakalanirsin Allah korusun
Aslinda böyle durunlarda kendi evinde kalip tum kardesler elini cebine atmali. Ve cocuklari gelinleri damatlari olarak ziyaretinde bulunmalisizin.
Agir bir hastaya özellikle Alzheimera bakmak cok zor öte yandan evinizdeki cocugunuz psikolojisi dahi bozulabilir. Yengem biz küçükken agir bir psikolojik rahatsizlik geçirmişti. annem bakmisti bir süre. Ben hala yengemi görünce o hali gekir aklima korkarim cok ilginctir. Ağır bir imtihan.. anne hakki bbaba hakki elbet ama bunu hafifletmek elinizde..allah kolaylik versin. Hic degilse 1 aya dusurebilirsiniz umari...
butun vucut yara döküyor ve kalici bir sekilde. annemde ben kendimi bildim bileli vardır.Liken hastaligi nedir
Atsin diye birsey mi dedim hanfendi
sadece kendi rahatsizligim dolayisiyla
3ayi 1aya indirmemizi rica ettim
Anneniz icin uzuldum.Kusura bakmayin biraz fevri bir çıkış yapmışım benim annem 4 senedir yataga bağımlı. Bence böyle dönüşümlü de olmaz hasta için en güzeli hep aynı evde ayni kişi tarafindan bakılması. Bu kisi de kizi olmalı bence. Erkek kardeşler para versinler her ay. Yatili bir bakici tutulsun.
Cok zor bir durum Allah sifasini versin.butun vucut yara döküyor ve kalici bir sekilde. annemde ben kendimi bildim bileli vardır.
evet stres sinir bozukluklari derken böyle oluyor işte. tedavisi de yok. tesekkur ederim dualarıniz icinCok zor bir durum Allah sifasini versin.
stres kokenli olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?