ARKADASLAR HAKSIZMIYIN LUTFEN BISEY DIYIN YA

Şimdiye kadar niye bakmadı görümcen

1 ayda anlaşmanıza sevindim

İnsan eti ağırdır. Eşiniz bunun farkında değil sanırım. Siz tamamen iyi niyetli birşey söylemişsiniz ama eşiniz kendisi bakmadığı için empati kuramamış. Size minnet duyması gerekiyor kesinlikle,ötesi yok.
Bırakın bakıcı tutmak istiyorsa tutsun. Sizede yazık. Birde iyi niyetiniz,yaptıgınız iyilik bile görünmüyor.

Şimdiye kadar niye bakmadı görümcen

1 ayda anlaşmanıza sevindim
Iki yasli baktik yillarca.kayinpederim kalabilrdi zaman zqman ama ogullari gerek gormedi.kayinvalideyide goturdulermi perisan ediyo milleti.sayiyo sovuyo buraya neden getirdiniz,kiximin yuvasi yikilacak diye yikar ortaligi.simdi gorumcem gene korkuyo ama eskidigibi degil duskun artik.
bakalim 10gun sonra size gelsin diye anlastik
sagolsun anlayislidir

Nekar yardim etmek isteseki erkek isguc pesinde.esim cok merhametlu iyi yurekli bir adamdir
ama annebaba olunca durum evden yollsmak gibi algiliyo
oysaki alakasi yok.biz bayanlarada dediginiz gibi yaxik
diger kayinlarimda oyle kimin evinden diget tarafa gecse erkekler aglama modunda bayanlar derin bir nefes cekip sukur buda gecti:/

Konuyu okuyan arkadaslara son bilgiyi vereyim:))
Konuyu actigim gun,gunlerin verdigi yorguluk ve kendi belimin rahatsizlugi yuzunden asiri duygusal davranmistim
kayinvalidem ogunden sonra cok sukur oldukca iyilesti
suan hersey yolunda
kendisini cok seviyorum ve saygida kusur etmiyorum.
keske kendiside saglikli olsaydida gezseydik dolassaydik ama malesfki bu imkansiz.
sunu biliyorumki hasta olmasina ragmen etrafimdaki kaynanalara bin basar:))
Rahatsizligina ragmen cok asil ve cok bilgili.sukurler olsun hersry yolunda.

Allay yardımcınız olsun Allah sizden razı olsun. Yaptığınız şey çok zor.Eltilerle konuşsanız 1 ay baksak diye.Veya profesyonel bir yere yatırsanız her gün ziyaret etseniz?
Eltilerin ağzını bir arayın bakallım onlar ne düşünüyor.
Erkeklere göre hava hoş tabi onlar ilgilenmiyorlar.
Bunlar olmazsa bakıcıyı mutlaka tutun. Kendi sağlığınızı da kaybetmeyin durduk yere.

Aslinda böyle durunlarda kendi evinde kalip tum kardesler elini cebine atmali. Ve cocuklari gelinleri damatlari olarak ziyaretinde bulunmalisizin.
Agir bir hastaya özellikle Alzheimera bakmak cok zor öte yandan evinizdeki cocugunuz psikolojisi dahi bozulabilir. Yengem biz küçükken agir bir psikolojik rahatsizlik geçirmişti. annem bakmisti bir süre. Ben hala yengemi görünce o hali gekir aklima korkarim cok ilginctir. Ağır bir imtihan.. anne hakki bbaba hakki elbet ama bunu hafifletmek elinizde..allah kolaylik versin. Hic degilse 1 aya dusurebilirsiniz umari...

su an karşımda annemi gördüm sanki. keske imkan olsa da bi annemle konussan. ayni seyleri yasadı o da. ve liken hastasi oldu. lutfen dikkatli ol kendine cok eziyet etme. yoksa kalici hastalıklara yakalanirsin Allah korusun

napsın annesini atsın mı
bi yardımcı tutsun
ağır işleri yıkamak gibi yardımcı yapsın
yardımcı gidince de eşin yapsın

kayınvalidemi sevmem ama öyle bi durumda olsa alırım evime bakarım çünkü eşimin annesi ve onun otesinde muhtaç bir insan

Atsin diye birsey mi dedim hanfendi
sadece kendi rahatsizligim dolayisiyla
3ayi 1aya indirmemizi rica ettim

su an karşımda annemi gördüm sanki. keske imkan olsa da bi annemle konussan. ayni seyleri yasadı o da. ve liken hastasi oldu. lutfen dikkatli ol kendine cok eziyet etme. yoksa kalici hastalıklara yakalanirsin Allah korusun
Liken hastaligi nedir

Atsin diye birsey mi dedim hanfendi
sadece kendi rahatsizligim dolayisiyla
3ayi 1aya indirmemizi rica ettim

Kusura bakmayin biraz fevri bir çıkış yapmışım benim annem 4 senedir yataga bağımlı. Bence böyle dönüşümlü de olmaz hasta için en güzeli hep aynı evde ayni kişi tarafindan bakılması. Bu kisi de kizi olmalı bence. Erkek kardeşler para versinler her ay. Yatili bir bakici tutulsun.

Anneniz icin uzuldum.
Bence sirayla bakilmasi uygun cunku bu anne hepsini dunyaya getirip,hepsine emek vermis
simdi ahde vefa zamani,herkes birbirine yardimci olarak zoru kolaylastirir.
diger bir unsurda eslerimiz zaten annelerine duskun bu acidanda anneleriyle vakit gecirme firsati buluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…