Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum 4 AYDIR AMA FAYDA ETMEDİ SANKİ gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL
Arkadaşlar öncelikle eczacı olarak söylüyorum ki hayıt gerçekten faydalı bir bitki. Eczanelerde ilaç olarak da satılıyor. Ismi agnucaston tb. Yurtdışında yapılan bir çalışmada (kaç kişi arasında yapılmıştı hatırlamıyorum o yüzden tahmini bi rakam vereceğim) 23 kadından 19u daha önce hamile kalamamışken vitex agnus castus(hayıt)la hamile kalmış. Düzenli kullanmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar öncelikle eczacı olarak söylüyorum ki hayıt gerçekten faydalı bir bitki. Eczanelerde ilaç olarak da satılıyor. Ismi agnucaston tb. Yurtdışında yapılan bir çalışmada (kaç kişi arasında yapılmıştı hatırlamıyorum o yüzden tahmini bi rakam vereceğim) 23 kadından 19u daha önce hamile kalamamışken vitex agnus castus(hayıt)la hamile kalmış. Düzenli kullanmanızı tavsiye ederim.
bunu duyduğuma sevindim ben pkoluyum sadece ilaçla getirtiyorum,1,5 aydan fazla kullandım,ilk ay kendiliğinden adet gördüm hiç ara vermeden kullandım tohumunu,ikinci ay yine gelmedi,sinirlendim bıraktım,tarlusala başladım,ozaman sizce neyapayım hayıta başlayımmı tekrar adet görsemde görmesemde ne dersiniz ve bu arada tohumumu hapımı sizce fark edermi
mesajı geç farkettim kusura bakma. bazı ilaçlar uzun süre kullanımda etkisini gösterir. hayıt için yapılmış bilimsel çalışmalar 3-6 ay arası düzenli kullanılmalıdır diyor. kesinlikle hapını tavsiye ederim; çünkü sizin aldığınız tohumlar uygun şartlarda toplanmamış olabilir ve her hazırladığınız çayda aynı miktarda etken madde olmayabilir.(tabi bunun bilimsel çok ayrıntısı var) bilimsel çalışmalar 40 mg drog günde 1 defa ve aç karnına kullanılmasını önerir.agnucaston tablettede 40 mg droga karşılık gelen etken madde miktarıyla hazırlanmıştır. bence kesinlikle hayıt kullanın, belli bi zaman sonra hormonlar dengelenir ve adetlerde düzene girer bence.
ben bu hapı aktardanmı alacağım,bir adı varmı,yoksa söyleyince veriyorlarmı,bir aktarda tentürünü önerdi,sizce?
sorumun cevabını daha önce yazmışsınız,sağolun
ben tohumunu kullanıyorum.şifa bulursun inşallah.sen nezamanlar bağlanıyorsun bende bağlanayım görüşelim
Canim valla gun icinde surekli ipad im elimde geziyorum. Bebek konusuna dusunce olarak ara vermek istiyorum. Bugun bir bakayim dedim. Diger topiklerde geziyorum genelde :)
Hala testlerimi yaptirmadim. Onumuzdeki aya kaldi yine maalesef.
Testlerimi yaptirayim da fsh yuksek cikarsa ki cikacak gibi hissediyorum o zaman baslamayi dusunuyorum degerleri dusurmeye.
iyi yapmışsın,ama keşke testlerini yaptırsaydın,önümüzdeki ay bakalım ne olacak,belkide beklediğinden farklı olur,bende cuma gideceğim doktora umarım iyi şeyler söyler
Sorma 2 aydir erteliyorum. Aslinda randevumu aldim hastaneden. Sabah oldu neyse giyinirken esime isyerinden telefon geldi ve sehirdisina cikmasi gerekti. Hastane tek basima gidecegim bir yerde degil. Aradim iptal ettim ve esim aradi beni 1 saat sonra, seyahati iptal oldu. Ya bakar misin resmen yine kismet olmadi. Mayis ayina kaldi yani. Valla 2 ayimi yedim resmen. Yaptirmis olsaydim su an tedavi goruyor olabilirdim.
Senin icin de bol sans diliyorum canim. Donuste sonucu yaz ama ben cok merak ederim. Allah yardimcin olsun insallah.
keşke yanına birisini alıp gitseydin,oda olmadı taksiyle falan gidemezmiydin,zaman geçiyor bir an önce bakardın çaresine,yarın git bir günden birşey olmaz6
Buraya yeni tasindik ve bu bolge biraz karisik ve hic bilmiyorum. Zaten adetime az kaldi :)
iyi ozaman zaten gitseydinde seni adetin 3.günü çağırırlardı tahliller için,ama bu kez bunu bari kaçırma
Onu ben de dusundum. Kesin bir daha yaptiracakti.
Ya nasil sinir oluyorum tahlil mahlil ne gerek var? Olsa ya kendiliginden? Eziyet gibi geliyo bana bu doktor isleri.
Sen yarin haber vermeyi unutma ama.
haklısın,insanın umudunu daha çok bitiriyorlar,haber veririm,bakalım incirin faydası oldumu,ovulasyon testine ne diyecek,bunları öğrenmem lazımdı,ama yazarım yarın 13.30da randevum
Hadi bakalim cok heyecan yaptim :)
Cok guzel haberler veririsin insallah.
inşallah en olmadık şeyleri şifa niyetine içiyorum,umarım büyümüştür yumurtalarda bari değmiştir,birde hamile kalsam değme keyfime
İnsallah canim yaa.
Ben yaptigim herseyi yarimmbiraktim valla. İyi gelen neyse paylas da belki faydasi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?