arkadaşlar hayıt tohumunu kullananan var mı??

sonuçların kötü değil,hayıt neden etki etmedi acaba fsh düşürüyor aslında allah sabır versin tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Arkadaşlar öncelikle eczacı olarak söylüyorum ki hayıt gerçekten faydalı bir bitki. Eczanelerde ilaç olarak da satılıyor. Ismi agnucaston tb. Yurtdışında yapılan bir çalışmada (kaç kişi arasında yapılmıştı hatırlamıyorum o yüzden tahmini bi rakam vereceğim) 23 kadından 19u daha önce hamile kalamamışken vitex agnus castus(hayıt)la hamile kalmış. Düzenli kullanmanızı tavsiye ederim.

ben aktardan tohumunu aldım..hergün 1-2 bardak çayını demliyorum..kaynayan suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekliyorum..5-10 dakika demlemeye bırakıyorum..tabi altını kapatıpta...
sonra şekersiz içiyorum

bunu duyduğuma sevindim ben pkoluyum sadece ilaçla getirtiyorum,1,5 aydan fazla kullandım,ilk ay kendiliğinden adet gördüm hiç ara vermeden kullandım tohumunu,ikinci ay yine gelmedi,sinirlendim bıraktım,tarlusala başladım,ozaman sizce neyapayım hayıta başlayımmı tekrar adet görsemde görmesemde ne dersiniz ve bu arada tohumumu hapımı sizce fark edermi

mesajı geç farkettim kusura bakma. bazı ilaçlar uzun süre kullanımda etkisini gösterir. hayıt için yapılmış bilimsel çalışmalar 3-6 ay arası düzenli kullanılmalıdır diyor. kesinlikle hapını tavsiye ederim; çünkü sizin aldığınız tohumlar uygun şartlarda toplanmamış olabilir ve her hazırladığınız çayda aynı miktarda etken madde olmayabilir.(tabi bunun bilimsel çok ayrıntısı var) bilimsel çalışmalar 40 mg drog günde 1 defa ve aç karnına kullanılmasını önerir.agnucaston tablettede 40 mg droga karşılık gelen etken madde miktarıyla hazırlanmıştır. bence kesinlikle hayıt kullanın, belli bi zaman sonra hormonlar dengelenir ve adetlerde düzene girer bence.

ben bu hapı aktardanmı alacağım,bir adı varmı,yoksa söyleyince veriyorlarmı,bir aktarda tentürünü önerdi,sizce?
sorumun cevabını daha önce yazmışsınız,sağolun

Son düzenleme:
ben bu hapı aktardanmı alacağım,bir adı varmı,yoksa söyleyince veriyorlarmı,bir aktarda tentürünü önerdi,sizce?
sorumun cevabını daha önce yazmışsınız,sağolun

yok eczanelerde satılıyor adı agnucaston tb.

inşl.canım sagolasınnn bende bu ay basaladımm adet gunune 2 gun kala dıye okudum nette asladım ama olmadım daha 6gundur ıcıyorum sbh aksam bır su bardagının4/3su 4/1hayıt suyu dolduruyorum ınsl.sifa olur hepımıze ben suyunu aldım yanıı hapı varsa onuda alırım sehır dısına cıkıslarda kolay lur tasınması:)))

ben tohumunu kullanıyorum.şifa bulursun inşallah.sen nezamanlar bağlanıyorsun bende bağlanayım görüşelim

Canim valla gun icinde surekli ipad im elimde geziyorum. Bebek konusuna dusunce olarak ara vermek istiyorum. Bugun bir bakayim dedim. Diger topiklerde geziyorum genelde :)

Hala testlerimi yaptirmadim. Onumuzdeki aya kaldi yine maalesef.

Testlerimi yaptirayim da fsh yuksek cikarsa ki cikacak gibi hissediyorum o zaman baslamayi dusunuyorum degerleri dusurmeye.

iyi yapmışsın,ama keşke testlerini yaptırsaydın,önümüzdeki ay bakalım ne olacak,belkide beklediğinden farklı olur,bende cuma gideceğim doktora umarım iyi şeyler söyler

iyi yapmışsın,ama keşke testlerini yaptırsaydın,önümüzdeki ay bakalım ne olacak,belkide beklediğinden farklı olur,bende cuma gideceğim doktora umarım iyi şeyler söyler

Sorma 2 aydir erteliyorum. Aslinda randevumu aldim hastaneden. Sabah oldu neyse giyinirken esime isyerinden telefon geldi ve sehirdisina cikmasi gerekti. Hastane tek basima gidecegim bir yerde degil. Aradim iptal ettim ve esim aradi beni 1 saat sonra, seyahati iptal oldu. Ya bakar misin resmen yine kismet olmadi. Mayis ayina kaldi yani. Valla 2 ayimi yedim resmen. Yaptirmis olsaydim su an tedavi goruyor olabilirdim.

Senin icin de bol sans diliyorum canim. Donuste sonucu yaz ama ben cok merak ederim. Allah yardimcin olsun insallah.

keşke yanına birisini alıp gitseydin,oda olmadı taksiyle falan gidemezmiydin,zaman geçiyor bir an önce bakardın çaresine,yarın git bir günden birşey olmaz6

iyi ozaman zaten gitseydinde seni adetin 3.günü çağırırlardı tahliller için,ama bu kez bunu bari kaçırma

Onu ben de dusundum. Kesin bir daha yaptiracakti.

Ya nasil sinir oluyorum tahlil mahlil ne gerek var? Olsa ya kendiliginden? Eziyet gibi geliyo bana bu doktor isleri.

Sen yarin haber vermeyi unutma ama.

Onu ben de dusundum. Kesin bir daha yaptiracakti.

Ya nasil sinir oluyorum tahlil mahlil ne gerek var? Olsa ya kendiliginden? Eziyet gibi geliyo bana bu doktor isleri.

Sen yarin haber vermeyi unutma ama.

haklısın,insanın umudunu daha çok bitiriyorlar,haber veririm,bakalım incirin faydası oldumu,ovulasyon testine ne diyecek,bunları öğrenmem lazımdı,ama yazarım yarın 13.30da randevum

haklısın,insanın umudunu daha çok bitiriyorlar,haber veririm,bakalım incirin faydası oldumu,ovulasyon testine ne diyecek,bunları öğrenmem lazımdı,ama yazarım yarın 13.30da randevum

Hadi bakalim cok heyecan yaptim :)

Cok guzel haberler veririsin insallah.

İnsallah canim yaa.

Ben yaptigim herseyi yarimmbiraktim valla. İyi gelen neyse paylas da belki faydasi olur :)

kelin ilacı olsa kendi başına sürer,yok arkadaşım şaşırdım kaldım ne yapacağımı artık bende bilmiyorum,yeter bıktım artık,dün doktora gittim,kendimle ilgili herşeyi sordum,herşey normal ama ben değilim,madem normalde neden yumurta oluşmuyor,okadar çabalamama rağmen yine yumurta yok,bu kez canım sıkıldı gerçekten,adet göreyimde daha bugün 15.günüm şu tahlilleri yenileteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…