Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelin ilacı olsa kendi başına sürer,yok arkadaşım şaşırdım kaldım ne yapacağımı artık bende bilmiyorum,yeter bıktım artık,dün doktora gittim,kendimle ilgili herşeyi sordum,herşey normal ama ben değilim,madem normalde neden yumurta oluşmuyor,okadar çabalamama rağmen yine yumurta yok,bu kez canım sıkıldı gerçekten,adet göreyimde daha bugün 15.günüm şu tahlilleri yenileteyim
Dun surekli baktim cevap yazdin mi diye. Bugunde sabah ciktik yeni geldik.
Canim valla sasirdim simdi. Uzulmene uzuldum.
Hersey normal gorunuyorsa bu durumun aciklamasi neymis peki?
Yani doktorun sana ne dedi sonuc olarak?
sebepsiz infertiliteymiş,artık kilo vermeye bakacağım,almak kolayda vermek zor,hayırlısı bakalım,artık kendimi sıkmıyorum,oğluma sarılıp oturacağım,herşey allahtan olursa çok mutlu olurum,olmasada oda allahtan,artık kendimi buna alıştırdım,her neyse sen neler yaptın?nasılsın?
E canim senin cocugun varmis ya? :))
Valla bilmiyordum icim rahatladi simdi. Allah ona omur versin canim ya.
Benim 1 tane olsa bu kadar ugrasmazdim. Sebepsizse eger ummadigin bir anda gelecektir bak cok hissettim. Yeter ki at kafandan.
Ben bile su an gayet rahatim. Test gunune sakliyorum stresimi :) hatta esim bile sen cocuk istemiyorsun bence diyor. Elbette istiyorum ama sanirim doktorun soyleyeceklerini duymaya hazir degilim. Adetim 1 hafta icinde olacak. O zaman bir engel cikmazsa insallah yine, testimi yaptirip yuzlesicem sorun her ne ise.
Allahim hayirlisini versin insallah hepimiz icin.
allah allah nasıl bilmiyorsun oğlumun olduğunu?ben her yerde yazdım hatta mucize bir hikayem var,2yıl tedavi gördüm her türlü,3.aşılamadan sonra tedaviyi bıraktım,tüp bebek yaptırmaya karar verdik,ama 6ay sonrasında yaptıracaktık,ben 3.aşılamadan sonra adet gördüm sonrasında adet görmedim bir daha haziran ayıydı,temmuz ağustos adet görmedim, eylülde doktora gittim testler yapıldı yine normal çıktı,bana farlutal yazdı dr her zamanki gibi ama o ay ben o ilacı kullanmadım,allah yüzüme baktı,ramazan ayıydı,ilacı kullanıpta bayramda adet olmak istemedim,ekim ayında kullandım farlutalı ilaç bitti ama adet göremedim üzerinde 15-20 gün geçti yine gelmeyince çok üzüldüm artık ilaçlada adet görmüyordum,kasımın 2sinde doktora gittim ve mucize gerçekleşti,8 haftalık hamilesin dedi,bebek 2 aulık olmuş haberim yok,aslında o tahliller yapıldığında yumurtam çatlamış ve yeni döllenmiş,onun içinde belli olmamış,yani ben hiç adet görmeden hamile kaldım,gerçekten benim için mucizeydi,bende senin gibi diyordum,bir tane olsun yeter diyordum ama oğlum sevgi dolu bir çocukki hayatta bir kardeşi bari olsun istiyorum,onun için uğraşıyorum ama hayırlısı,allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gercekten muthis bir mucize olmus. Ne kadar gurur verici bir durum gercekten.
Ciddi bir ictenlikle soyluyorum, Allahim insallah bir mucize daha yasatir sana.
Yazdiklarindan sonra anladim ki, tip bile bazen yetersiz kaliyor aslinda degil mi? Yani cevap veremediklerine eminim senin yasadiklarina.
ben 2 ay hayıtın suyunu kullandım ve en son yaptırıdığım hormn tahlillerimide fsh ve lh hormonumun düştüğünü gördüm.geçen ay ise hayıt hapını kullandım 33 günde adet oldum(normalde daha uzun sürer)
bu ay ise ne ilaç ne kür kendiliğinden yumurtam oluştu kaliteli.
yanı ben hayıtın faydası olduğunu düşünüyorum.
Hayıtı aktardan aldım ezmeden tohum haliyle bir çay kaşığını bir bardak kadar suya koyup kaynattım ılıyınca içtim.
Günde 1 bardak
bence deneyın.Tadı kötü ama faydasını gördüğümü düşünüyorum
Benim eşimde de fsh yüksek hayıt tohumunu erkekler 1 ay içerse bir başka ters tepki etmez acaba saraçoğluda erkekler kullana biliyor diyor ama biraz da ihtimal ediyorum acaba fazla zarar edermi eşimde ?cevaplarsanız sevinirimArkadaşlar öncelikle eczacı olarak söylüyorum ki hayıt gerçekten faydalı bir bitki. Eczanelerde ilaç olarak da satılıyor. Ismi agnucaston tb. Yurtdışında yapılan bir çalışmada (kaç kişi arasında yapılmıştı hatırlamıyorum o yüzden tahmini bi rakam vereceğim) 23 kadından 19u daha önce hamile kalamamışken vitex agnus castus(hayıt)la hamile kalmış. Düzenli kullanmanızı tavsiye ederim.