dert ortaklarım benim benim başımdan bazı olaylar geçti nişanlımdan ayrıldım falan.çok sorunlu oldu başımdan geçenler...ve şu an hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç evlilik düşünmüyorum.hiç evlenmeyip mutlu olanlar var mı? iyi ki de evlenmemişim bekarlık sultanlık diyenler?
Hic evlenmemek bi sure sonra hormonal acidan bazi sikintilara sokar insani. Yani soyle ki sinir anksiyete hali yasarsiniz. Tabi ki mutlu olmiycaginiz bi evlilik yapmayin gelecek goremediginiz kisilerden uzak durun. İnsallah karsiniza duzgun biri cikar da siz de mutlu olursunuz. Ama dedigim gibi cinsel munasebet yasamamak ilerde farkli sorunlar dogurur
Nişanlımla istemeyerek yaşadım biseyler.sonra beni bir kullanılmış peçete gibi kullanıp attı.ne olursan öl umrumda değil dedi.e hani cok koşmuştun pesimden.bensiz yapamıyordun.hep öyle derdi.simdi buhar olup uçtu.ilk aşkımdı.bunu ona da söyledim.resmen kullanılmış hissediyorum kendimi.evliliğe inancım kalmadı.yas ta 29 oldu.ben de kariyere odaklandım.ama simdi ben boyle cook huzurluyum.
Hayirlisini isteyin evlenmeyip mutlu olan bir çok insan var...nikah ve ölüm vaktini bekler derler dua edin...Ayrıca o pisligi de unutun allahtan bulsun
Hayirlisini isteyin evlenmeyip mutlu olan bir çok insan var...nikah ve ölüm vaktini bekler derler dua edin...Ayrıca o pisligi de unutun allahtan bulsun
Her şeyi planlamıştık.çocuk eşyalarına bakıyorduk.vs.en cok anne olmayı istiyordum.çocukları cok seviyorum.bunu bilerek bunla ilgili hayallerimi sonlandırdı.bu kız ne olur.nasıl bi psikoloji yasar.hic bi şeyin önemi yoktu onun için.şimdi düşünüyorum.nasıl bi oyun oynamış bana.nasıl bi maskeymis bu.nasıl sindirmiş bu yaptıklarını..karşıdaki kisinin sadece sevdiğine inanan.sadece sevgi ve aşkla birlikte tüm zorluklara asacagina inanan bir kızın ahını alıyor.şu an yaşıyorum taklidini yapıyorum.bir yandan daha güçlü olmalısın diyorum kendime.sadece daha güçlü..