- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Ama bazı kadınlar var ki,engeli olmadığı halde,sağlığı yerinde olmasına rağmen kişisel bakımlarını bile yapmıyorlar.Bütün gün paspal paspal evde oturup saçını dahi taramayan kadınlar var.Ekonomik şartları geçtim.Makyaj ,kıyafet bunlar maddi imkanlarla da ilintili.Evde hizmetçi olsa,yemekleri yapsa,temizliği yapsa,Konak'larda otursa bir kadın elbette her gün evde Bihter gibi dolaşır.:smiley-cool:
Benim karşı çıktığım nokta şu:Neden heop erkekler elden kaçırılacak diye düşünülüyor?Bir erkek kadın için neden bunları düşünmez ya da düşündürtülmez?Erkeğin içinde varsa,mayası bozuksa karşısındaki dünyanın en güzel,en bakımlı,en güler yüzlü kadını olsun yine yapar pisliğini.Kadın o yüzden erkek için değil,kendi için bakımlı olmalıdır.Hangi erkek eşim beni beğenmez,aman başkasına gözü kayar ,gideyim de süsleneyim ,diyor?Ben hiç şahit olmadım,olan varsa beni bir aydınlatıversin ...sengözlerimebaksanab
ben hiçbir kadının evlendikten sonra kendine bakmadığını düşünmüyorum ve çevremde de hiç rastlamadım aksine daha çok bakımlı evli bayanlar, ama erkeklerin içlerine bağlı kendine baksanda bakmasan da adamın içinde varsa her türlü işi yapıyor..kadınlarımız son yıllarda aksine daha çok bakımlı ve bir bayan olarak hemcinslerimle gurur duyuyorum..
evlendikten sonra erkeklerin çok değiştiği,ilgisizleştiği söylenir ama bence bunda bayanların dişiliklerinden vazgeçmelerinin etkisi var.
bu sözüne katılmadım..erkeğin içinde ilgisizlik varsa kendine baksanda ilgizileşir bakmasanda..bazı adamlar eşleri o kadar bakımlı olmadığı halde tapıyor..adamın içiyle alakalı dişilikleilgili değil. bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?