Arkadaşlar hep kadınlarmı kendine bakmalı

Ama bazı kadınlar var ki,engeli olmadığı halde,sağlığı yerinde olmasına rağmen kişisel bakımlarını bile yapmıyorlar.Bütün gün paspal paspal evde oturup saçını dahi taramayan kadınlar var.Ekonomik şartları geçtim.Makyaj ,kıyafet bunlar maddi imkanlarla da ilintili.Evde hizmetçi olsa,yemekleri yapsa,temizliği yapsa,Konak'larda otursa bir kadın elbette her gün evde Bihter gibi dolaşır.:smiley-cool:

Ben yapmayanı, paspal dolaşanı hiç görmedim. Bilhassa cidden kadınlarda bir Bihter olma durumu var, bakıyorum aa hatunlar evde Bihter gibi. Haa durumları iyi değil, evin işini kendileri yapıyor, yardımcı falan almıyorlar ama yok şekerim bakımlı olacaksın yoksa adam seni değil gider başkasını beğenir, diyorum o bakım değil karaketer meselesi, yapacak adam senin süsünü müsünü tınmaz

Ayrıca sen istediğin kadar güzel giyin makyaj yap adamın karşısına sirke gibi suratla çıkarsan, sirke gibi suratla durursan o giyimler süslenmeler boşa. Ttalı dil güler yüz ve cinsellik yani popoyu dönüp yatmamak asıl önemli olan sonra giyim, süs gelir.

Son düzenleme:
Benim karşı çıktığım nokta şu:Neden heop erkekler elden kaçırılacak diye düşünülüyor?Bir erkek kadın için neden bunları düşünmez ya da düşündürtülmez?Erkeğin içinde varsa,mayası bozuksa karşısındaki dünyanın en güzel,en bakımlı,en güler yüzlü kadını olsun yine yapar pisliğini.Kadın o yüzden erkek için değil,kendi için bakımlı olmalıdır.Hangi erkek eşim beni beğenmez,aman başkasına gözü kayar ,gideyim de süsleneyim ,diyor?Ben hiç şahit olmadım,olan varsa beni bir aydınlatıversin ...sengözlerimebaksanab

Erkek demez ki niye desin:) tm kabalığına, tüm paspal giyinmesine karşın karısının bir yere gitmeyeceğini, herşeyiyle karısının onu kabul ettiğini hatta sevdiğini ve seveceğini biliyor, yani ekstra birşey yapmasına gerek yok, gölgesi, koca diye başında durması bile yeter hem bizim toplumuzda kadın aldatmaya cesaret edebilir mi :) Dayak yediği, aldatldığı halde boşanamayan varken ne aldatması.

Ama kadınlarda böyle düşünce var maalesef, düşünmekle de kalmıyor birbirlerini de dolduruyorlar :)) Ben de hep diyorum karakter meselesi, bakıma bakmıyor ama ttalı dil, ilgi ve cinsel doyuma bakıyor. Yatakta mutlu olamayan adamlar maalesef..

Bir tane erkekler kulubu diye bir site açılmış :) Akıllının biri açmış demiş ki ey evli erkekler sorunlarımızı paylaşalım demiş de sadece demekle kalmış, kendindne başka yorum yok sitede

Son düzenleme:
ful bakımlı hiçbir zaman olmadım
ama her zaman temiz kremli gezdimbayanssulusmile
her gün duşumu alır,evdeym diye eşofmanlarımı giyerim
kremlenir,takar takıştırır otururum

bu kendime olan saygımdandır
ama erkeklerde baksın kendine yahu
duş alıp,rolon sürse,dişlerini fırçalasa
saçında kepek olmasa,ayakları kokmasa
her gün üstünü değişse

bilemiyorum...hep kadın bakmamalı
ben kokoşum sanırım
sevgilim kendine özen göstermediği için ilişkimi bitirmiştim
öpeken küllüğü mü öptüm onu mu anlamıyordum:sm_confused:

tek taraflı olmamalı bakım meselesi

bi de dolmuşa binnce leş gibi ter kokanlar olmuyo mu
gıccık oluyorum:umursamaz:
bi kalıp sabun almak zor olmasa gerek:mymeka::mymeka::mymeka:

Şimdi kendime bakıyorum evlenince de bakarım ama çalışan bir bayan olucam çocuk olunca halim nice olur bilemiyorum. Çocuklu ve çalışan bayanlar kendilerine nasıl vakit ayırır hep merak ederim doğrusu. Erkekler konusuna gelince elbette herkes sevdiği insanın temiz bakımlı olmasını ister ben de isterim ama aşırı bir bakım da beklemem. Şu an bir erkek arkadaşım var bazen çok uyumsuz giyinir bu yönünü sevmiyorum mesela hatta bir kaç kez gömleklerini tişörtlerini ütüsüz gördüm sormuştum neden böyle diye annesi ütü yapmayı sevmiyormuş ütülemiyormuş o da evden çıkarken eline ne geçerse giyiyormuş onun da vakti olmuyor her zaman ütülemeye. Bunu duyduktan sonra o kadar da fazla önemsemiyorum artık.kaydirigubbakcemile2

evli değilim ama sevgilim benim için bi kaç şey yaptı bu konularda.(talebim olmadığı halde)
giyim tarzı değişti mesela,kilo verdi...
kirli sakalı çok severim ama çalıştığı için bırakamaz.buna rağmen buluşacağımız zaman sorar, 3 günlük sakallayım keseyim mi diye

bahsi geçen mini etek,makyaj vs konuları bakımdan çok dişilik olarak ele alınmalı diye düşünüyorum.
ev işi,bebek bakımı vs'den dolayı zaman kalınmayabilir ama yine de iki araya bi dereye sıkıştırılmalı bu tarz dişilikler.
böylece ilişkinin ateşi sönmez
evlendikten sonra erkeklerin çok değiştiği,ilgisizleştiği söylenir ama bence bunda bayanların dişiliklerinden vazgeçmelerinin etkisi var.

Son düzenleme:
ben hiçbir kadının evlendikten sonra kendine bakmadığını düşünmüyorum ve çevremde de hiç rastlamadım aksine daha çok bakımlı evli bayanlar, ama erkeklerin içlerine bağlı kendine baksanda bakmasan da adamın içinde varsa her türlü işi yapıyor..kadınlarımız son yıllarda aksine daha çok bakımlı ve bir bayan olarak hemcinslerimle gurur duyuyorum..

kesinlikle beylerde kendine bakmalı.. sonra bizim gibi güzelleri kaybederler değil mi ama:)

bu arada hep kadınlar kendine bakmak zorunda değil, tabiiki erkekler de kendine bakmalı...

Kendime saygımdan ve aşırı bakımı sevdiğimden dolayı zaten fazlasıyla özen gösteririm.Elbette karşımdaki insanda bakımlı & temiz olmalı.Giyim ve imaj konusunda karşılıklı beğeniler önemlidir saçını sakalını yakışmayan kıyafetini söylerim elbette.Bakımlı olmazsada ben aşırı yoğun bakım yaparım seve seve zaten

Son düzenleme:

pardon ama bana niye katılmadın
düşüncenin aksini mi söylemişim

eşim en az benim kadar bakımlıdır
herzaman şık ve uyumlu giyinir ve misler gibi kokar
saçı, başı herzaman düzenlidir
sakalı birtek haftasonu bırakır hafta içi hergün traş olur
birtek göbüşü var bide onu eritse tam süper olacak

bu kremi alayım mı, böyle yapıyım mı diye sorarım eşime, oda kendine bak tabi der, bide fiyatını sorar makul mu diye. kıyafet almak isteyim beraber bakarız bazen o ısrar eder alır bana, hoşuna gider süslenmem hoş giyinmem, o da kilosuna dikkat eder, cildine bakar.

evlendikten sonra erkeklerin çok değiştiği,ilgisizleştiği söylenir ama bence bunda bayanların dişiliklerinden vazgeçmelerinin etkisi var.
bu sözüne katılmadım..erkeğin içinde ilgisizlik varsa kendine baksanda ilgizileşir bakmasanda..bazı adamlar eşleri o kadar bakımlı olmadığı halde tapıyor..adamın içiyle alakalı dişilikleilgili değil. bence....

hımm şu mesele.
bahsettiğiniz durum sadece %10luk çapkın erkek kesimini kapsıyor bence.

sizin görüşünüz kontes arkadaşım..burda herkesin aynı kanıda olma zorunluluğu yok..

benim kocam da bakımlıdır.parfümünü eksik etmez.kirli sakal bırakır bazen. ben sevmem ama yakışıyor yani.
çoğumuzun eşinde olduğu gibi göbek sorunumuz var.bayramdan sonra birlikte spora yazılcaz.tek gitmek isteyince göndermemiştim de :90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…