Güzel bir konu olmuş arkadaşım...
Bunu ben de düşünürüm hep.
Eşim için süslenirim,değişik kıyafetler giyerim,
eşimin gözüne-gönlüne hoş olabilecek ne gelirse elimden yaparım.Eşimin hoşuna gider, dikkatini çekerim.
Ama düşünürüm ki eşim benim için özel birşey yapmıyor, neden?
O da benim gözüme değişik görünmek için uğraşlara girse değil mi?Evde hep eşofman, pijama oturur eşim,gündüz üzerinde arta kalan parfüm kokusu vardır, evde benim için sıkmaz.
Bu soruyu kendi kendime çok sordum ve kendim cevapladım.
Eşimin yapmasına hiç gerek yoktu ki,
ben zaten onun her haline aşığım,eşimin ellerini, ayaklarını izlemek bile beni mutlu etmeye yetiyordu,
eşim ne yapsa gözüme hoş, yakışıklı görünüyor,
parfüm sıkmasa da kendi kokusu bana misler gibi geliyor...Ben bu tavrımı eşime de belli ettiğim için sanıyorum ki
ekstra bir uğraş vermiyor, ondan en ufak bir talebim olmadı hiç.
Ancak eşime birkaç kez giydiği bir rengin kendine tam gitmediğini,
kullandığı bir parfümden çok hoşlanmadığımı dile getirmiştim.
O rengi birdaha giymedi ve o parfümü de kullanmadı.
Sanırım bu biraz arz-talep meselesi.
Bizler erkekler kadar eşimizdeki görselliğe önem vermiyoruz
ve onlardan talep etmiyoruz.
Talep etmediğimiz için de ekstra bir uğraş içine girmiyorlar heralde.
Bir dakka ya benzer konu" kızlar eşimin diziye yaptığı yoruma bakın" konusunda da tartışlımıştı. :))
Konunun nedeni de bence ALDATILMA KORKUSU.. Çünkü koca ne kadar paspal olursa olsun kadın aslaaaa böyle birşeyi düşünmez bile
ama
Kadın azcık şık olmasın, azcık salsın kendini kadının düşüncesine göre adamın gözler hemen dışarı kayar, hatta kocanın bakışları ekşına geçebilir,
demek istediğim buydu benimde canım yani bazen kadınların üstüne fazla gidiliyor diye düşünüyorum
konunu baş sayfasındaki yazımdan söz ediyorsunuz anladım şöyle arkadaşlar yazıyor işte mini etek giymemi istedi ama eşi bu tarz bir beklentiye girerken eşiminde bir beklentisi varmı diye düşünüyormudur yada hanımıda dile getirmeli bu tarz isteklerini dimi çok güzel benimde gözüne hoş görünmemi istiyorsun sende şu şekilde yapsan iyi olur gibi
kadınlarımız pek dile getirmiyor gibi sanki erkeklerin beklentisi daha fazla
yada benim gözlemlediğim kadarı ile öyle
KIZLAR EŞİMLE DÜN AŞAMKİ DİYALOĞUMUZ AKŞAM YEMEYİÖİZİ YEDİK 5 DAKİKA ÇOCUĞU SEVDİ KOLTUKTA OTURUYORUZ OMUZ OMUZA
BEN- CANIM SENİN CİLDİN PARLAK DURUYO YÜZÜNÜ YIKAMADINMI HI
EŞİM- YA BUGÜN CANIM İSTEMİYO
BEN- KAL YÜZÜNÜ YIKA TEMİZ TEMİZ OTUR
EŞİM- SEN ISLAK MENDİLLE SİLİVER
BEN YA ISLAK MENDİLLE OLURMU
EŞİM- OLUR OLUR UZANICAM
BEN - NE UZANMASI DAHA ERKEN DĞİLMİ FİLM İZLESEYDİK CD ALMIŞTIK YA 15 GÜN ÖNCEsempatiksalakcinni
EŞİM- SÖZ İZLİYCEZ ÖNÜMÜZDEKİ AKŞAMLARDA
EŞİM- HORLAMAYA BAŞLARRRR-tatlicadiarzu-
demek istediğim buydu benimde canım yani bazen kadınların üstüne fazla gidiliyor diye düşünüyorum
evet canım öyle gibi görünüyor.
ama erkek haftada bir traş olup saçını kestirince toptan bakım yapmış gibi oluyor. kendisi için bakım o demenk ya bizden de onu istiyor.
bir de haftada bir kuaföre gidip saçımıza fön çektirip değişiklik yapsak göz dolduran bir bakım olacaktır sanıyorum. ama biz bayanlar aman canım ne gerek var 15 lira vereyim föne zaten yıkayınca gidiyor deyip kestirip atıyoruz.
fedakarlığımız bazen bizi paspal gösteriyor.
ben şahsen duştan çıkınca saçıma şekil verirm fön yada bukle yaparım iki gün gider. yine duş yine saç baş.. bende rutindir.
evde de eşim çok rahatsız olur mini etek yada dekolteye. evde temiz cici kıyfetlerimi giyerim. eşim de bende birbirimzde bakıma kıyafete karışmayız. ikimizde sadece kendimiz için giyiniriz. temiz düzgün hava şartlarına uygun şekilde :)
ikili arasında istekler biraz yaş ile biraz kendine olan özgüven ve aşk ile alakalı diye düşünüyorum.
sanırım eşimle aramda 8 yaş olması ve eşimin yoğun çalışması nedeniyle bana vakit ayıramıyor ve beni çoook kıskanıyor. o yüzden asla mini etek yada dekolte gibi istekleri olmadı. giydiğim de de kızar. bir tek uyurken özgürüm :) gecelik konusunda. :)opuyorumnanaktan
bazen değil canım hep, bunu başaranda yine burdaki gibi toplaşıp birbirinin içine kurt düşüren kadınlar...
mantık hep aynı, kadın süper kadın olsun her işe dört dörtlük yetsin ama erkeğin gölgesi yeter bişey yapmasada olur
eskiler hep derlermiş ya erkekğin güzeli çirkini olmaz, erkeğin yaşı olmaz vs.. değişen ne ki
aslında kadınlar geçen yıllarda büyük değişim gelişim yaşadı, ama erkekler için aynı şeyi söylemek mümkün değil, gerek yok ki, neden gelişmek değişmek için kendilerini zorlasınlar(!)
gelmeyen akşamlar diyosunkaydirigubbakcemile3
evet canım öyle gibi görünüyor.
ama erkek haftada bir traş olup saçını kestirince toptan bakım yapmış gibi oluyor. kendisi için bakım o demenk ya bizden de onu istiyor.
bir de haftada bir kuaföre gidip saçımıza fön çektirip değişiklik yapsak göz dolduran bir bakım olacaktır sanıyorum. ama biz bayanlar aman canım ne gerek var 15 lira vereyim föne zaten yıkayınca gidiyor deyip kestirip atıyoruz.
fedakarlığımız bazen bizi paspal gösteriyor.
ben şahsen duştan çıkınca saçıma şekil verirm fön yada bukle yaparım iki gün gider. yine duş yine saç baş.. bende rutindir.
evde de eşim çok rahatsız olur mini etek yada dekolteye. evde temiz cici kıyfetlerimi giyerim. eşim de bende birbirimzde bakıma kıyafete karışmayız. ikimizde sadece kendimiz için giyiniriz. temiz düzgün hava şartlarına uygun şekilde :)
ikili arasında istekler biraz yaş ile biraz kendine olan özgüven ve aşk ile alakalı diye düşünüyorum.
sanırım eşimle aramda 8 yaş olması ve eşimin yoğun çalışması nedeniyle bana vakit ayıramıyor ve beni çoook kıskanıyor. o yüzden asla mini etek yada dekolte gibi istekleri olmadı. giydiğim de de kızar. bir tek uyurken özgürüm :) gecelik konusunda. :)opuyorumnanaktan
canım hergün olanlarda varmış traş bakım arkadaşların eşleri 100 de 90 bakımlı çıktı benimki hariç:sempatiksalakcinni
Güzel bir konu,erkeklerde eşlerine kulak vermeli..
Ben eşimin ellerini kremsiz istemem,
ter kokmasını istemem,
kırışık ve kirli üst baş istemem,
saçı sakalı karışmış istemem,
bıyığında sakalında yemek artıkları istemem,
sapsarı dişleriyle ve kokan nefesiyle öpmesini istemem,
ilk başta bunlara dikkat edecek eşim,ben nasıl ediyorsam öyle..
Sonrada detaya girerim isteklerimde belki
mesela sakal sevmiyorum ama o ısrarla sakalını kesmez,didişip dururuz.Erkekler kendileri istiyorsa başkası için zor değişirler.Detaylar değil belki ama temel bakımına özen göstermeli erkek.
herhangi bi çift kadın veya erkek olsun karşısında kendine hiç bakmayan eş istemez zaten çiftsek özellikle kişisel bakıma dikkat etmeliyiz örn bir hafta dişlerini fırçalamayan kocaya hiç bir şey söylemeyen hanım olurmuBakımlı olmakla, insanın eşi için yeri geldiğinde yapacağı özel şeylerle ,başka şeyleri karıştırıyorsunuz bence.
Bir insan kendine hiç bakmıyorsa bile, ne aldatılmayı hakediyordur,
ne de herhangi bir söz ve ters davranışı.
Kişi zaten birşeyi isterse yapar, illa eşi yapacaksın diye diretemez, ama beklentilerini söyler.
Yapmadı diye de, başka şeyleri hak etmez kadın,
eşi ona herşeyi yapmayı hak bulamaz.
Yalnız, eşlerin birbirinden birşeyler istemesi de gayet doğal değil mi,
bu yeri gelir mini etek olur, yeri gelir saç şekli olur.
Her yaptığımızı banane onun için mi yapacağız derken de neden yapılmasın.
İnsan eşi içinde yapar yeri geldiğinde, bunda gocunacak birşey yok.
Yok beni aldatacakmış filan bunlar boş işler.
Adam zaten yapacaksa, niyeti varsa, karaktersizse,
eşi mini etek giyiyor diye yapmayacak mı, yine yapacak.
Bakımın bunlarla alakası yok ki.
Bunun için bakımlı olunmayacaksa ve eşin istekleri yok sayılacaksa,
bana göre böyle de evlilik olmaz.
Herşeyi kendim için yaparım diyorsakta, kendi kendimize yaşarız olur biter bence.
Erkeklerle kadınların bakımlarıda bir değil bu da bir gerçek,
bu hem fiziksel böyle, erkeğin yapabileceği belirli şeyler var,
kadının çok daha ayrıntılı bakım işi.
Bu erkeğin yüklediği bir yük değil ki.
Erkek saçma sapan şeyler istiyorsa da, kadın da yapmak zorunda değil zaten,
bunu yük hissetmek zorunda da değil.
Ama insan yeri geldiğinde, seve seve de eşinin isteklerini yerine getirir.
o kadarınıda yapmayan erkekle yaşamak zor olsa gerek zatenkaydirigubbakcemile5
o kadarınıda yapmayan erkekle yaşamak zor olsa gerek zatenkaydirigubbakcemile5
iş hayatına göre değişir elbette traş ve giyimi canım. benim rşim esnaf. ve yaptığı işinde açık renkler kumaş takımlar giyemez.
amaan benim kocişim çook tatlıdır her yönüyle. beklentim yok yani bir de :)bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?