merhaba arkadaşlar ben hayattan,yaşamaktan keyif alan,en ufak bişeyde mutlu olan,küçücük mutlulukları tüm dünyasına yayan biriydim.Ama şuanda bazı gelgitler yaşıyorum.Benim 7 yaşında otizmli bir oğlum var,konuşuyor ama fazla diyalog kuramıyor.Oğlumu en iyi hale getirebilmek için çok mücadele sarfettim,hala da uğraşıyorum.Bu değil sorunum,inşallah Allah ın izniyle daha iyi yerlere gelecek inşallah.Ama dışarda sohbet ederken insanların sormasını işte oğlun nasıl,iyi oluyor mu biraz,vah vah,Allah yardımcın olsun demesini hiç istemiyorum,o an acıma tuz serpiyolar çünkü.Ben gece gündüz 'Allah'ım oğlumu düzelt'diye dualar ediyorum,edecek kişi de içinden etsin tekrardan hatırlatıp beni öldürüyor arkadaşlar.Ölsem mi diyorum ama oğluşu yakışıklım,bir gülücüğüne kendimi feda edebileceğim kıymetlim var.Arkadaşlar size sorum ne yapabilirim,konu olduğunda hiç uzatmayım mı?normalde neşeliim ama o konuda hassasım bana söyleşinle ona söylemesinler,yadırgama yok tabi ama o sözler bile canımı sıkmaya yetiyor,fikirleriniz nelerdir*lütfen çok ihtiyacım var..
Canimm biz toplum olarak malesef destek olalim derken köstek olmayı kas yaparken göz çıkarmayı başarabilen bir milletiz .senden daha fazla tabiki Kmse uzulemez bu duruma ama üzüldüklerini söylemek için hatirlatma yapip canını yakiolar eminim coguda iti nyetten dusunceszlkten.ama böyleyiz malesef yaraya tuz basmayı iyi başarıyoruz.abim cezaevindeyken komsualr surekli hatırlatr gbi Abin napio derlerdi içimden cezaewinde naplr başka demek geliodu ama dyemiodm iyi soranlara selami var derdm ama her sordklrnda kendimi daha kötü hssederdm.sen oğlun için eğitimi için elinden geleni yapiosun ya bosver varsın insanlar sorsun konssn inanyormki senn azminle kısa surede herşey yoluna gricek.rabbim yar ve yardimcin ...oğlunu kocaman öpüyorum dua ediyorum suan senn oğlun içinde hamilelerinnduasi kabul olur derler insallah olur...sevgiler ...
insanlarımız maalesef patavatsız nedersek diyelim düşüncesizler. kulak tıka söylenenlere
anlayışsız insalara tahammülüm yoktur en başta onu söylemek isterim çünkü siz hangi duyguları yaşıyorsanız karşınızdaki insanlarda bir anne olarak aynı duyguları yaşıyor ve kendini sizin yerinize koyması gerekir konuşurken ama size ne mutlu rabbimin imtahanı sınavı bu ve siz o sınavı verin o imtihanı kazanın aldırmayın üzülmeyin sakın haa allahın takdiri bu insanların lafına bakmayın sakın oğlunuza sıkıca sarılın sizin için milletin lafı değil oğlunuz önemli gerisi boş insan başına gelmeden hiçbişeyi bilemez siz güçlü durun vereceğiniz en güzel cevap allahın takdiri deyip konuyu kapatmak olsun
bazı insanlar böyle ne yazik ki
iyilik yapmak isterken göz çıkartıyorlar
seni çok iyi anlıyorum gerçekten bu tarz sorular insanı yıpratıyor haklisin
duymamazlıktan gel konuyu değiştir. bide bişey sormak istiyorum okula gönderiyo musun çocuğunu. göndermiyosan bile gönderebilirsin hem arkadaşlığı hemde paylaşmayı öğrenir onlar için çok güzel okullar var. gönderirsen inan çok mutlu olur
Bazı insanlar yaraya tuz basmaya bayılırlar...bilerekmi yapılıyor yoksa patavatsızlıkmı bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun evladınıza şifasını versin inşanlah öpün onu benim için...
merhaba arkadaşlar ben hayattan,yaşamaktan keyif alan,en ufak bişeyde mutlu olan,küçücük mutlulukları tüm dünyasına yayan biriydim.Ama şuanda bazı gelgitler yaşıyorum.Benim 7 yaşında otizmli bir oğlum var,konuşuyor ama fazla diyalog kuramıyor.Oğlumu en iyi hale getirebilmek için çok mücadele sarfettim,hala da uğraşıyorum.Bu değil sorunum,inşallah Allah ın izniyle daha iyi yerlere gelecek inşallah.Ama dışarda sohbet ederken insanların sormasını işte oğlun nasıl,iyi oluyor mu biraz,vah vah,Allah yardımcın olsun demesini hiç istemiyorum,o an acıma tuz serpiyolar çünkü.Ben gece gündüz 'Allah'ım oğlumu düzelt'diye dualar ediyorum,edecek kişi de içinden etsin tekrardan hatırlatıp beni öldürüyor arkadaşlar.Ölsem mi diyorum ama oğluşu yakışıklım,bir gülücüğüne kendimi feda edebileceğim kıymetlim var.Arkadaşlar size sorum ne yapabilirim,konu olduğunda hiç uzatmayım mı?normalde neşeliim ama o konuda hassasım bana söyleşinle ona söylemesinler,yadırgama yok tabi ama o sözler bile canımı sıkmaya yetiyor,fikirleriniz nelerdir*lütfen çok ihtiyacım var..
evet canım değiştirmeye çalışıyorum konuyu,okula gidiyor,oçem adı altında açılan bir okul ama orda da gelgitler yaşıyorum.Normal düzeyde olan çocuk yok orda,bu durumda oğlumun olumsuz etkilenmesinden,daha hızlı ilerleyecekken gerilerde kalmasından endişe duyuyorum
çok teşekkür ederim yorum ve dualarınız için,bir görseniz okadar yakışıklı tatlı ki,zaten dışarda anlaşılmıyorda bir diyalog kurulacağı zaman özel durumu belli oluyor.
ayy cnm ya kıyamam sana ben.Rabbim çocuğuna sağlık sıhhat verir inşallah.öncelikle sen dualarını eksik etme sakın.o boşboğaz insanların da lafına bakma sakın.eğer moralini bozuyorlarsa bişey dediklerinde iyi çok şükür de hemen konuyu değiştir.yarın ne olacağımız belli değil insanlar kınadıkları şeyin başına gelmeden bu dünyadan gitmezmişler.o yüzden kimseye acıyan gözle bakmamalıyız.onların böyle düşünmesiyle hatalarını telafi edemezsin.senin içinin nasıl olduğunu neler hissettiğini asla bilemezler.o yüzden çocuğun hakkında pek konuşma.de ki bu dünyada her şey insanlar için bugün benim başına gelir yarın başkasının başına gelir de ki onlarda anlarlar heralde o kadar da gaddar olamazlar.
anlıyorum canım. maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama iyiyse arada bir atlara filan götürebilirsiniz atlar çok özel hayvanlardır televizyonda görmüştüm. evinizde bahçe filan varsa kedi veya köpekte iyi olabilirmutlaka onunda her çocuk gibi özel yetenekleri vardır bence bunları şimdiden keşfetmeye başlayın resime müziğe spora filan yeteneği olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?