arkadaşlar herkesin bakmasını istiyorum,yorum yapar mısınız?

evet bizlere düşen sabır ve dua..inşallah en iyi yerlere gelecekler.Allah ım sizede kolaylıklar versin,sizinkinin durumu nasıl?

teşekkür ederim,Allah tan dileğim inşallah oğlum daha iyi yerlere gelsin de beş kere soruluyorsa bir kere sorulsun ve nihayetinde oğlumun durumu başkalarıyla bu anlamda diyaloğa girmemizi gerektirmeyecek kadar iyi olsun,örneklerini gördüm biliyorum

çok şükür aksi insanlarla karşılaşmadım,oğlum saolsun beni çok göze batacak şekilde zorlamadı.inşallah herşey çok daha iyi olacak,teşekkür ederim..

dediklerinize tek tek katılıyorum,yaşamayan anlayamıyor maalesef.Allah ım hepsine şifa versin onları en iyi yerlere getirsin.Kuzeniniz kaç yaşında?durumu nasıl?aynı durumda olduğumuzdan merak ettim.

Gereksiz insanlar akillarinca deste oluyorlar .bi daha soran olursa kisa ve oz cevap ver cnm hamd olsun iyiz ve gun gectikce daha iyiye gidiyoruz .bence herkesin cenesini kapatir diye dusunuyorum .en azindan ben oyle yapiyorum sorunm varsa ve cevredekiler bilip soruyorlarsa bu sekil. De cevap veriyorum geri donup cok fazla cevap veremiyorlar

evet aynen o şekilde yapmak gerekiyor,yoksa yüz bulup uzattıkça uzatıyorlar.Bu konuda belli bir mesafe koyunca karşıdakilerde ona göre davranır

canım benm öncelikli sen kocaman yürekli bir annesin eminim evladın gün geçtikçe dahada iyi olacaktır senin desteğinle ilginle

insanlar

bazen cahil patavatız oluyor malesef senin canının yanacağını düşünmeden konuşyrlar takma diyeceğim ama elde değil biliyorm benmde çocuğum olmadığını bile bile canımı yakanlar çok fazla
her ortamda var buu insanlardan malesef böyle insanlara nasıl davranmak gerekiyor bende bilmiyorm

geçenlerde çarşıda giderken yüzünün yarısı olmayan çok değişik görünen bir adam vardı allh yardımcısı olsun biran gözüm çarptı tekrar bakmak geldi içimden ama kendini kötü hisseder diye hiç bakmadım yanından hiçbirşy yokmuş gibi geçtim çünkü biliyorumki ben ona dikkatlice baksam o kendini kötü hissedecek

keşke tüm insanlar insanların hassasiyetine özen gösterse de ona göre davransa ama yok

dediklerinize tek tek katılıyorum,yaşamayan anlayamıyor maalesef.Allah ım hepsine şifa versin onları en iyi yerlere getirsin.Kuzeniniz kaç yaşında?durumu nasıl?aynı durumda olduğumuzdan merak ettim.

Kuzenim 9 yaşında.Devlet okuluna gidiyor.ayriyeten özel eğitim de alıyor.Yanlız okuma yazmayı henz sökemedi.ama fiziksel olarak hiçbir bozukluğu yok.masallah cok akıllı.büyük insan gibi konuşuyor.Bazı takıntıları var tabi, özel bir çocuk sonuçta.Ama diğer çocuklardan hiçbir fark göremiyorum ben onda.

Çok haklısınz.malesef insanlarımız kara cahil.Avrupaya özeniyorlar ama avrupa da bu tür çocuklar diğer çocuklardan çok daha fazla önemseniyorlar.Onlar sadece avrupanın kılık kıyafetine özensin, ama kültür olarak sıfır kalsınlar.Kendi çocuğundan utanan anneler bile var bu ülkede düşünün.Ama avrupada kesinlkle böyle bir durum söz konusu değil.

burda üzülmesi gereken sen değilsin rabbimin verdiğini bile bile sana bu tür konuşanlar üzülsün mevla neylerse güzel eyler sen bunu bil unutma ve gül geç kolay değil ama rabbim seninle ondan gelen ne varsa kabül etmek lazim canim üzülme ve dualarini birakma isyan etme kimse başina gelmeden bilemez konuşmak her zaman en kolayidir eminim sen anne olarak her şeyin en iyisini yapiyorsundur zaten içini ferah tut sabirlar versin rabbim sana

ben de hep o şekilde davrandım,kendini farklı görmemesi için özel durumu olan insanlara karşı bakış açımı hiçbirzaman değiştirmedim ama insan herkesi kendi gibi görüyor,Dünya da daha ne insanlar var da biz farkında değiliz.Dilerim gönlünden geçen hayırlısıyla seninle olsun.Rabbim umut edip hayalini kurduğun muradını yerine getirsin inşallah.Meraklı insanlara da kapak olsun..

Maşallah diyim ozaman,çok güzel canım ya iyi durumdaymış,benim oğlum da hemen hemen aynı,yani konuşuyor ama bazı kelimeleri net değil,cümleleri çok kısa olmasa da çok uzun da değil ama onlarda yerine oturacak eminim.Takıntıları inşallah bırakacaklar ya,en azından göze batmayacak şekilde olacak inşallah.Vallahi kuzenine sevindim ben kılpayı dönmüş yada kurtulmuş diyorum öyle olunca.Çünkü otizm çookk geniş bir yelpaze daha neleri var Allah ım hepsini eennnnnn iyi yerlere getirsin inşallaahhhh AMİNN..

Çok teşekkür ederim canım,vallahi okadar araştırdım ki şuan herlafı her hareketi gözetimim altında doğru olanı gösterip yaptırabilmek için.Hep şimdi nekadar sıkı tutarsam ilerde açığı okadar kapanacak diyorum.inşallah en iyi yere gelsinler hepsi.

Aminnnn canım benimmm.aminnnnnn.Sakın sıkma canını.Daha kötü durumda olanları var.Görüyoruz.Yavaş yavaş olacak herşey.Allah'ım onları korusun zihinn açıklığı versin inşallah ♥

Aminnnn canım benimmm.aminnnnnn.Sakın sıkma canını.Daha kötü durumda olanları var.Görüyoruz.Yavaş yavaş olacak herşey.Allah'ım onları korusun zihinn açıklığı versin inşallah ♥

inşallah canım inşallah yavaş yavaş olsun ama olsun..

allh razı olsun canım inş sennde herşey gönlünce olsun allhım evladına sağlık versin inşllh

konu komşu akrabaya uzak bahçeli bi evin olacak...
çocuğunla ii anlaşan bi köpeğin olacak...

kimseyle muhatap olmayacaksın.. börtü böcek, bostan, bahçe...
malesef insanlardan ancak böyle kaçılabiliyo

konu komşu akrabaya uzak bahçeli bi evin olacak...
çocuğunla ii anlaşan bi köpeğin olacak...

kimseyle muhatap olmayacaksın.. börtü böcek, bostan, bahçe...
malesef insanlardan ancak böyle kaçılabiliyo

evet o da var ama bir yerden sonra insan kendini yalnız hisseder,yalnızlığı hiç sevmiyorum,gelen gidenim olsun hep,ben de gidip geleyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…