arkadaşlar herkesin bakmasını istiyorum,yorum yapar mısınız?

Ne guzel,iyi bir annesin..
Yakisikli oglusun cok sansli..
İnsallah hep sizi mutlu edicek gelismeler olsun..
Negatif seyler soyliyenlere kulaklarinizi kapatin,duymayin,takmayin.
Neseniz hep yerinde olur ins.
Oglusunu benden taraf opermisin lutfen koklayarak.

Eğer özel değilse bişey sormak istiyorum hiçmi konuşamıyor benimde 4 yaşında oğlum var oda henüz kınuşmaya başladı

şuan konuşuyor ama iki sene falan oluyor dili açılalı,ama öyle tam diyalog kuramıyor.Oğlunuz normal cümle kuruyor ve davranışsal bir sıkıntısı yoksa hiç endişelenmeyin bence

şimdi ki çocuklar çok akıllı maşallah ya bi kere gördükleri şeyleri unutmuyolar şarkıyı bir kere dinleseler hemen ezberliyolar onlarda hemen söylemeye başlıyo

canım benim ya çok teşekkür ederim,öpücem mutlaka,aynen keyfimi bozmalarına izin vermicem doğru söylüyorsun.

şimdi ki çocuklar çok akıllı maşallah ya bi kere gördükleri şeyleri unutmuyolar şarkıyı bir kere dinleseler hemen ezberliyolar onlarda hemen söylemeye başlıyo

evet canım öyle,inşallah daha iyi yerlere gelsin bütün çocuklarımız benimki de dahil..

çok teşekkür ederim yorum ve dualarınız için,bir görseniz okadar yakışıklı tatlı ki,zaten dışarda anlaşılmıyorda bir diyalog kurulacağı zaman özel durumu belli oluyor.

şuan konuşuyor ama iki sene falan oluyor dili açılalı,ama öyle tam diyalog kuramıyor.Oğlunuz normal cümle kuruyor ve davranışsal bir sıkıntısı yoksa hiç endişelenmeyin bence

Yok bende bundan bikaç ay evvel öncesine kadar endişeleniyordum ama şuan iyi hergün yeni birşey söylüyor demek istediğim çocuktan çocuğa fark olabiliyor inşanlah sizin evladınızda en kısa zamanda sağlığına kavuşur

hani ne kadar anlatsan da karşındaki insan onu anlamaz.derdini paylaşmak istiyorsan buraya yazarsın zaten herkes bi şeyler söyler yardım eder sana cnm.sen yeter ki bunları dert etme.

değil mi canım ya yanlış düşünmüyorum aslında,bu sözler üzdüğü için uzatmamaya çalışıyorum artık.Çok şükür hamdolsun diyorum kendi kendime.

hı şimdi anladım canım,iyi sevindim oğluşun için,benikinin özel durumu olduğu bariz,çünkü 7 yaşında ve yaşıtlarından çok geride

Canım ben yaşı itibariyle de yakın bir zaman içinde oğlunun konuşma sorununu çözeceğini düşünüyorum. Okul konusunda da hiç kafanı karıştırma bence okuldan alması gerekeni fazlasıyla alır merak etme. Tabi ailenin de annenin de üstünde etkisi büyük. Yazdıklarından oğlunla yakın iletişim içerisinde olan bilinçli bir anne olduğun belli. Zaman herşeyin ilacı. Sen evladın için mücadeleni et. Sonra üzülüyordum ama çok şükür bugünleri de gördük diyeceğin günler gelecek. İnsanların yerli yersiz sorularıyla ilgili olarak üzülmekte elbette haklısın. Ama gerçekten karşındaki insan belli bir yaşa geldiği halde ne sorup ne sormaması gerektiğini bilmiyorsa, haddini bilemiyorsa, o terbiyeyi kazanamadıysa yapacağın bir şey yok malesef. İyiniyetli olup düşüncesizce sorup seni üzeni vicdanına bırak, kötüniyetli olanı da Allaha havale et. Oğlum iyi çok şükür de geçiştir konuyu. Rabbim inşallah her daim evladını iyi yerlerde, mutlu günlerinde, sağlıklı, sıhhatli görmeni nasip etsin inşallah canım. Aminnn...

hani ne kadar anlatsan da karşındaki insan onu anlamaz.derdini paylaşmak istiyorsan buraya yazarsın zaten herkes bi şeyler söyler yardım eder sana cnm.sen yeter ki bunları dert etme.
çok teşekkür edrim canım,iyiki burası var gerçekten insana moral veriyor ve merak edip aradığımız birçok sorunun cvbını buluyoruz.Zaten bu sıkıntımı dışardan kimseyle paylaşmam.bir iki kişi dışında ama onlarlada bukadar detaylı paylaşmadım

Cevrende bu kadar dusuncesiz insanlar oldugu icin uzgunum ve onlarin adina ozur dilerim. Zaten yeterince sorunun var ve sanki bilmiyormussun gibi birilerinin hatirlatmasi da zoruna gidiyordur. :26: Sen iyi bir annesin oglucugunun sana ihtiyaci var o yuzden ölüm gibi dusunceleri at lutfen kafandan. Cevrendeki otizm derneklerinden bilgi alabilirsin. Insallah oglunla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat yasarsin.

Son düzenleme:

canımsın ya inan okadar motive ettinki iyi ki açmışım bu konuyu.Ben de diyorum hep böyle gidecek değil ya,eskiye göre baya ilerlemeler gösterdi,bundan sonra da olur ama eğitimle diyorum.Çok teşekkür edrim canım yorum ve duaların için.

çok teşekkür edrim canım,otizmle ilgili çok araştırdım,şuan oçem adı altında açılan bir okula da gidiyor ama sıkıntılar hergün birşekilde kendini gösteriyor,geçicek inşallah diyorum,yarın uyandığım andan itibaren şöyle olacam,şöyle yapacam diyorum ama bazen olmuyor.Oğlum için her davranışını gözleyerek heran eğitimini devam ettiriyorum.

evet canım hele ki tanımadığın insanlara derdini anlatmak bence daha güzel.objektfi bi şekilde yaklaşıyoruz ve en önemlisi de derdine derman bulmaya çalışıyoruz.

Ogluna "eyvah, zavallim" felan laflar eden insanlara hemen cevabini yapistiracaksin. Benim oglum zavalli felan degildir, dünyanin en iyi, en tatlisidir ve iyikine dogdu oglum dersin. Ayrica hayat müsterektir, yarin birgün bizde araba kazasi geçirip özürlü olabiliriz.

Ay kusuruma bakmayin fakat böyle konularda çok kiziyorum! O çoçuk sonuçta öyle dogdu, öyle yaratildi, niye yazik olsunki? Heleki günümüzdeki olanaklara bakarsak? Eminim senin oglunda çok özeldir, çokta seviliyordur, evinizin günesi, çiçegidir ve en önemlisi bu zaten. O aptal insanlarin söylediklerine bakma. Senin bir melegin var! Yani elalemi hiç düsünme canim :)

evet canım haklısın,alttan alıp konuyu istedikleri gibi uzatınca daha çok soru soruyolar.Oğlum evde tek çocuk babaanne,dede,baba ve ben aramızda çok mutlu çok.. :)

Yazdiklarindan zaten senin iyi bir anne oldugun ve arastirdigin belli . Sunu unutma; asla ve asla acinacak bir durum yok ortada. O yuzden hic birinin lafini onemseme. Sen bildigin yolda devam et. Her tunelin sonunda bir aydinlik vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…