- Konu Sahibi elagozlum20
-
şimdi nasılsın...
ulaşamadınmı hala?
İlişkilerde soğuk kanlı olmanın önemi de bundan kaynaklanıyor, senin için üzüldüm. Pişmansan gerçekten bunu onunla paylaşabilir ve tekrar deneyebilirsin.
bi süre hiç arama, pişmanlık mesajları atma, onu boğmuşsan biraz nefes almasını sağla. eğer seviyorsa bugün yarın ilişkiniz normale dönecektir canım
kac yasindasin?
hayır canım demedi ama artık istemiyorum yeter dedi ben seni hep uyardım defalarca dedi sen hep anlamsız kavgalar çıkarrttın dedi neler yaptın dedi ama ben dayandm dedi bana demişti ki birdaha yaparsan bu son sansn dedi bugun aptal bi konu yüzünden neler dedim yazıklar olsun sana dedim şu dedm bu dedim hiç bir şucu yoktu yine anlamsız tiriblerimde bebegim bak yapma uzatma ne olur sinirleniyirom bak kötü olacak dedi ama ben üstüne gittikce gittim aradı sen dedi sen artık laftan anlamıyorsun bende huzur mutluluk hiç birşey bırakmadın dedi istemiyorum yeter artık ben hayatıma tek devam etmek istiyorum dedi ve telefonunu kapattı tamamen hiç bir sekilde ulaşamıyorum çok kötüyüm canm yanıyor hayat durdu sanki ne olur yardım edin bana..
su anda aynı yerde degiliz o başka memlekette ne yapacagm bilmiyorum ne olursun deme böyle çok pişmanım ben yanıyorum içim yanıyor içim ..İyi yapmış.
Değilse başka türlü akıllanmazmışsın sen. Çocuk kaç kere demiş gelme üstüme diye gitmişsinde gitmişsin. Oda koymuş postayı.
Şu saatte hiçbirşey yapamazsın. Yarını bekle sakinleşsin oda sende şu yandım bittim havandan sıyrıl. Kendi düşen ağlamaz.
Aynı okulda yada memleketteysen yarın bi şekilde görürsün onu. Birebir görüşeceksin telle ulaşamazsın
canım dayanamıyorum o kadar zorki çok hatalıyım cok defalarca yaptım bunu ben defalarca ne güzel uyardı beni ama ben yine yaptım annem bile bana kızıyor su anda neden yaptın diyor ben şahidim çok uyardu seni neden diyor sence acarmı telefonunu zaten başka memlekette su anda ya açmassa ya ulaşamassam ona naparım bensakin ol biraz canım benim.. lütfen..
birincisi bu dünyanın sonu demek değil
ikincisi de şayet seninle sinirlendiğinde dahi böyle konuşabilen bir erkek seviyordur illaki telefonunu da açar seninle bir kere daha olsa konuşur..
ama şu bir gerçek sana dünde söylemiştim bunu belirtmenin bin türlü yolu var.. kıskançlık paranoyaklık derecesine vardığında iki taraf içinde büyük sıkıntılar doğurur şimdi sevgilisiniz bu haldesin ilerde kocan olduğunda bu tavırla karşılaştıgında ne olacaktı?
küçücük şeyler için anladığım kadarıyla defalarca benzer tepkiler sunmuşsun erkek arkadaşına..
şimdi biraz soğukkanlı ol bakalım.. kimse sevgilisinden ayrılınca ölmez nefesi kesilmez.. dur bir bakalım.. gün doğmadan neler doğar..
erkek arkadaşın birazcık kafasını dinlesin sende azıcık kendini törpülemeye çalış ama sakince.. tamam?
su anda aynı yerde degiliz o başka memlekette ne yapacagm bilmiyorum ne olursun deme böyle çok pişmanım ben yanıyorum içim yanıyor içim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?