arkadaşlar herşey bitti herşey benim yüzümden ölmek istiyorum ölmek allahımmmm :(

canım bi sakin ol yaa ara arkadaslarını oyalanıcak bişey bul kendıne ölmek ne demek ya kim için olursa olsun deger mi? oyalanıcak bişey bul kendıne sakinleş ve unut

bu sefer son demişti eger birdaha yaparsan gidecegm demişti kendi hayatıma bakacam dedi gtti gelmicek birdaha gelmicek ben naparım onsuz naparım

Canım sen olayı biraz değil baya abartmışsın.
Yapma demesine rağmen son safhaya getirmişsin olayı.
Ben erkek arkadaşını haklı buldum açıkcası.
En azından bu olaydan ders çıkarmış olursun bir daha yapmamak için.
Gönlünü almaya çalış ulaşıp ona.

seni seviyorsa ve yapmayacagindan emin olursa geri gelir merak etme. kac yildir cikiyorsunuz.
ne zamandir kiskanclik yapiyorsun. canim bak paranoyaklasmissa tedavi olman lazim yoksa bu iliski yürümez.
kiskancliktan bunalan birisi olarak diyorum. kendini kahretme. hersey düzelecek. yeterki sen iste.

canım bu kaçıncı böyle oluşum kaçıncı her defasında affetti beni çok özür diledm yapmayacam dedim pişmanım dedim her defasında bunu yaşadm ama yinede yaptıım yinede.. napacagm ben bu sefer dönmeyecek bana..

ben de senin gibi uslanmaz bir sevgiliyim canım

kaç kere bardağı taşırdım bi bilsen

kaç kere yemin ettim kaç kere sözümden döndüm

o benden ayrıldıgında ben ona kendimi yeminler ede ede hep affettirdimm

en sonunda aklım basıma geldi de artık uslu bi sevgili oldumm

sen de bu sefer üstüne gitme senin burnun sürtünsün bi cezanı çek

sonra onun gönlünü almaya çalış

söz ver ama bu sefer sözünü tut :)

Canım hemen hemen aynı yaştayız seninle benim de ilişkimin ilk yılında böyle kavgalar olaylar olurdu kaç kez biz de hat kırdık bir daha asla dedik.Şuan yapman gereken sakinleşmek.Bgün onu kendisiyle baş başa bırak o da sakinleşsin şuan ne kadar üzerine düşersen sana o kadar sinirlenir,seni üzecek kıracak şeyler söyler.Dur bakalım biraz sabret yarın akşam olsun ondan bir cevap alamazsan yeni face açar oradan ulaşırsın.Biliyorum beklemek çok kötü bir şey bir an önce barışmak istiyorsun.Ama ikinizin de sakinleşmek için zamana ihtiyacı var

canım benim kuruntu yaparak olmaz böyle.. açacak mı açmayacak mı?
yapma nolursun yaa.. kimse böyle yarım kalmayı haketmiyor üzüntünü anlıyorum paylaşıyorum lakin şu an debelenmek hiç birşeyi değiştirmeyecek ya da net olarak söyleyeyim telefonunu açmasını hızlandırmayacak..
lakin elbet açacak.. ilk konuşmanızdada bu tür yersiz kıskançlıklarından kurtulmak için yardım alacağından vs bahsedersin sevgiside kuvvetliyse barışırsınız nolursun azıcık sakin ol git bir yüzünü yıka..

Canım keşke yapmasaydın madem çok oldu bu olay yapmamalıydın bir daha.Yine de barışırsınız inşallah.Bugün değil de yarın konuşmaya dene o da biraz düşünsün.

herşey benim yüzümden herşey ben onsuz yapamam cok uyardı beni cok ..
şu an kım ne derse desin fayda etmıcek sen simdi kesin sinir krizi gecırıcek gibisindir eve sıgamıyosundur anlıorum seni.. ama şayet barısmazsanız öylede bi yaparsın kiii zaman herseyın ılacı simdi olucek gibi hıssedıosun ama olmazsa mecbur kalıosun kabullenmeye unutmaya çokda zor olmuo valla bana inan 13 ay once nasıl yaşadıysan bundan sonrada öyle yaşarsın kendini strese sokma öyle olmek kalmak falanda geçirme aklından

Ne zaman kavga ettiniz, daha her şey taze mi bilmiyorum ama eğer öyleyse bekle biraz.

İlla ki ulaşacaksın, o zaman gayet sakin bir şekilde anlatırsın geri dönmesini istediğini...

Eğer döndüğünde yine aynı şeyleri yapıp üzeceksen hiç uğraşma barışmak için, yine gidince daha çok üzülürsün.

ah canm ah ulaşamıyorum ona su an başka memlekette bu sondu son sansımdı beni birde bugun alltan aldı biliyormusun bebegm yapma bak kötü olacak tamam dedi telefonu kapalı hiç bir sekilde ulaşamıyorum ne yapacagm ben bardak taştı taştı bardak gelmeyecek birdaha gelmeyecek biliyorum

ben hiç uslanmadm hiç her defasında aynısını yaptım herdefasında dayanamadı artık dayanamadı ..

benim de her şansım son şansımdı canım

kuzum şimdi sabret biraz adamın sakinleşmesini bekle

ona biraz musade et

ben hiç uslanmadm hiç her defasında aynısını yaptım herdefasında dayanamadı artık dayanamadı ..

bak güzelim sakin ol bende gectim bu yoldan. kiskanildim...
seviyorsa ve senden emin olursa sana geri döner.
tedavi olmaya nasil bakiyorsun? olurum dersen bunu sevgilinede anlat ama önce bi sakinles.
seviyorsa mutlaka geriye döner merak etme.

canım bu benim son sansımdı son hiç yapmazdı böyle kapatmazdı telefonu bu son demişti öylede olacak galiba öylede olacak sence gelirmi bırakamaz demi minigini ben onun minigiydim ne güzelde konuşuyorduk bunu allahım ben nasıl dayanırım buna nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…