- Konu Sahibi elagozlum20
-
Öncelikle sakin ol tatlım.Şu panik havandan bir sıyrıl.Ben de aynı şeyleri yaşadım. Yapmıycam dedim ama elimde olmadan hep üzerine gittim ben de çok bunaltmıştım.Kaç kere rest çektik birbirimize ama sonunda yine kopamadık ve şimdi o sancılı süreçleri atlattık sayılır.Artık kendimi frenlemeye çalışıyorum.Önceden her adet dönemim böyle fırtınalı geçiyordu.Sen de sinirlendiğin zamanlarda telefonunu kapat,başka şeylerle uğraş,yürüyüşe çık,arkadaşlarınla görüş.Sonunda bak kendin üzülüyorsun.Yani kendine yapıyorsun.Her ilişkimizde bu böyle maalesef keskin sirke küpüne zarar.
durum ne kadar ciddi? yani daha öncede yasadik böyle ve baristik diyebiliyormusun?
yoksa bu sefer bardagi tasirdinmi?
canım bu kaçıncı böyle oluşum kaçıncı her defasında affetti beni çok özür diledm yapmayacam dedim pişmanım dedim her defasında bunu yaşadm ama yinede yaptıım yinede.. napacagm ben bu sefer dönmeyecek bana..Canım sen olayı biraz değil baya abartmışsın.
Yapma demesine rağmen son safhaya getirmişsin olayı.
Ben erkek arkadaşını haklı buldum açıkcası.
En azından bu olaydan ders çıkarmış olursun bir daha yapmamak için.
Gönlünü almaya çalış ulaşıp ona.
canım bi sakin ol yaa ara arkadaslarını oyalanıcak bişey bul kendıne ölmek ne demek ya kim için olursa olsun deger mi? oyalanıcak bişey bul kendıne sakinleş ve unut
benim yüzümden herşey benm yüzümden zaten dertleri ona yeterdi abisinin yanındaydı burda degildi benm kavgalarım tiriplerim bitirdi bu ilişkiyi kaç defa uyardı beni bak yapma kötü olacak sonumuz kötüye gidiyor diye kaç defa ama ben ne yaptım dinlemedim üstüne gittikce gittim gittim maffetim en son kızın biri resmini begendi diye gereksiz kıskançlıklar yaptım neler dedim sevgilme neler agza alınmauacak kelimeler oda yeter artık ben dayanamıyorum ne huzur ne mutluluk bıraktın yeter artık istemiyorum dedi telefonun kapattı kırdı hattını facesinin şifresini degiştir 13 ay 13 ayımı verdm ben cok seviyorum onu birda böyle şeyler yaparsan ulaşamassın bana dedi son bak dedi söz verdm yapmıcam dedim ama yine yaptım yine ben napacam arkadaşlar ulaşamıyorum şimdi yandım yandım çok kötüyüm içim yanıyor içimm allahım sabır ver allahım
canım dayanamıyorum o kadar zorki çok hatalıyım cok defalarca yaptım bunu ben defalarca ne güzel uyardı beni ama ben yine yaptım annem bile bana kızıyor su anda neden yaptın diyor ben şahidim çok uyardu seni neden diyor sence acarmı telefonunu zaten başka memlekette su anda ya açmassa ya ulaşamassam ona naparım ben
canım bu kaçıncı böyle oluşum kaçıncı her defasında affetti beni çok özür diledm yapmayacam dedim pişmanım dedim her defasında bunu yaşadm ama yinede yaptıım yinede.. napacagm ben bu sefer dönmeyecek bana..
şu an kım ne derse desin fayda etmıcek sen simdi kesin sinir krizi gecırıcek gibisindir eve sıgamıyosundur anlıorum seni.. ama şayet barısmazsanız öylede bi yaparsın kiii zaman herseyın ılacı simdi olucek gibi hıssedıosun ama olmazsa mecbur kalıosun kabullenmeye unutmaya çokda zor olmuo valla bana inanherşey benim yüzümden herşey ben onsuz yapamam cok uyardı beni cok ..
ah canm ah ulaşamıyorum ona su an başka memlekette bu sondu son sansımdı beni birde bugun alltan aldı biliyormusun bebegm yapma bak kötü olacak tamam dedi telefonu kapalı hiç bir sekilde ulaşamıyorum ne yapacagm ben bardak taştı taştı bardak gelmeyecek birdaha gelmeyecek biliyorum
ben de senin gibi uslanmaz bir sevgiliyim canım
kaç kere bardağı taşırdım bi bilsen
kaç kere yemin ettim kaç kere sözümden döndüm
o benden ayrıldıgında ben ona kendimi yeminler ede ede hep affettirdimm
en sonunda aklım basıma geldi de artık uslu bi sevgili oldumm
sen de bu sefer üstüne gitme senin burnun sürtünsün bi cezanı çek
sonra onun gönlünü almaya çalış
söz ver ama bu sefer sözünü tut :)
ben hiç uslanmadm hiç her defasında aynısını yaptım herdefasında dayanamadı artık dayanamadı ..Ne zaman kavga ettiniz, daha her şey taze mi bilmiyorum ama eğer öyleyse bekle biraz.
İlla ki ulaşacaksın, o zaman gayet sakin bir şekilde anlatırsın geri dönmesini istediğini...
Eğer döndüğünde yine aynı şeyleri yapıp üzeceksen hiç uğraşma barışmak için, yine gidince daha çok üzülürsün.
ah canm ah ulaşamıyorum ona su an başka memlekette bu sondu son sansımdı beni birde bugun alltan aldı biliyormusun bebegm yapma bak kötü olacak tamam dedi telefonu kapalı hiç bir sekilde ulaşamıyorum ne yapacagm ben bardak taştı taştı bardak gelmeyecek birdaha gelmeyecek biliyorum
ben hiç uslanmadm hiç her defasında aynısını yaptım herdefasında dayanamadı artık dayanamadı ..
Canım hemen hemen aynı yaştayız seninle benim de ilişkimin ilk yılında böyle kavgalar olaylar olurdu kaç kez biz de hat kırdık bir daha asla dedik.Şuan yapman gereken sakinleşmek.Bgün onu kendisiyle baş başa bırak o da sakinleşsin şuan ne kadar üzerine düşersen sana o kadar sinirlenir,seni üzecek kıracak şeyler söyler.Dur bakalım biraz sabret yarın akşam olsun ondan bir cevap alamazsan yeni face açar oradan ulaşırsın.Biliyorum beklemek çok kötü bir şey bir an önce barışmak istiyorsun.Ama ikinizin de sakinleşmek için zamana ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?