arkadaşlar herşey bitti herşey benim yüzümden ölmek istiyorum ölmek allahımmmm :(

olamıyorum canım olamıyorum en cok ne üzüyor beni biliyormusun defalarca yapmam bunu defalarca bugun bana seni çok seviyorum yaşama sebebim demişti ama ben naptım maffettm herşeyi gelir mi sence gider mi bırakır mı beni bu sondu dedi bu son duu ..

kuvvet mi bıraktım ben canım kuvvet mi kaç defa yaptım bu anı kaç defa yaşadım ama yine yaptım yine ben nasıl bir insanım böyle nasıl

Canım ben de geçtim sevgilimle bu dönemlerden.Merak etme sırf bu yüzden bırakmaz seni,sakinleşince barışır.Bak biz de aynı şeyleri yaşadık.Ona kalırsa benim 8 ay önce sevgilimle çoktan ayrılmış olmam lazımdı.Annesi üzerine yemin etmişti benimle barışmayacağına dair.Sinirle her şey söylenir.Öfkesi geçince yatışacaktır.Ama bir daha gereksiz kıskançlıklar yapma sevgiline.

bıraktı gitti ama olurum ben olurum ben ama ben bunu en az 20 defa yaptım 20 bu sondu dedi bana bitti dedi istemiyorum dedi artık hiç dememişti bana bunları hiçç

aaa elagöz yeter ama..
bu sondu diye kaç kere idare etmiştir kimbilir seni.. yapma nolursun..
söylediklerine göre sevgisi var..
arar muhakkak sen sakin olup yaptıgın hatadan sonraki ilk konuşmanız için kendini hazırla...
ama böyle alıp vererek kendine edersin gerek yok.. olay daha çok yeni.. sakin ol biraz lütfen..

Sayın elagozlum20
Kimse kimsenin kölesi değildir. Bende çok kıskancım aşırı derecede hemde. Ama bunu bastırmaya çalışıyorum. Aynılarını karşımdaki yapsa nasıl bir tepki veririm diye empati kurmaya çalışıyorum. Aşırı kıskançlık hastalıktır. Bir çok insan bundan şikayetçi. Sadece biraz sakin olmalı ve ikinizede düşünmek için olayları iyi bir şekilde tartmak için zaman tanımalısın bence. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…