Merhaba kızlar :) benim olayı yazmıştım buraya ama cok geride kaldı. Özetle 3 bucuk yıl once bitmiş bi ilişkim var.Gecen mayıstan beriden beri tüm iletişimi kestik. Onun bı sevgilisi var su an bı 6 ay fala oldu. Her yerden engellemiştm,Gecenlerde engelleyıp daha da deger vermenın anlamı yok dedım ve 3 aylık bı engelleeme sonrası nstagramda engeli kaldırdım, bi orayı kullanıyorum zaten.Engeli kaldırdıktan 3 gun sonra falan benim attıgım hikayenin bırıne bakmıs.Dıgerıne bakmamıs ,yakalandım dıye heralde cunku gorunuyo. Ve aynı gun isimsiz biri tkıp takıpçi ve gonderısı sıfır olan bırı takıp ettı,sonrasında kayboldu.Twitterda korumalı twitlerini dısarı actı.İnstagramı dısarı acıktı onu kapattı,tabı ben resımlerını gordum kapatmadan .Gecen yıl benımle paylaştıgı bı kıtap dosyası vardı,içinde baya bi kıtap vardı, o dosyayı kaldırmıs,paylaşımı geri çekmiş.Ve bunların hepsi ben instagram engelini kaldırdıktan sonra oldu.Hıc bı seyı ustume almıak istemıyorum,almamaya calısıyorum.
Su da var kızın profılınde bı tane bırlıkte fotoları yok,beraber gezıyolar tozuyolar ama etıket dahı yok.Ama baska arkadaslarının resımlerı var.Aılesınden sakınıyo dıcem Kızın ablası, kuzenlerı,yakın arkadasları bılıyo ılıskılerını.Onu da anlamadım zaten.
Sorum su : neden bı erkek sevgılısı oldugu halde eski sevgilinin profılınde gezer,ne ister,ne bekler. Hem de yenısıyle gezıyo,tozuyo. O isimsiz instagram hesabını o açtı diye düşünüyorum. Bı sey hıssetmıyorum ama Bi gün karsılasırsam ne hıssedderim onu da bılmıyorum .Her gun aklımda. Tekrar olmayacagımızı bılıyorum adım gıbı hem de ama sankı bı gun bıraraya gelıcekmıs gıbı hıssedıyorum.Şimdi benim okulum da bııtyo sehır degıstırmem soz konusu,gidersem bi parcam burda kalacak gıbı. Durum bu.Dertleşmek istedim biraz, bu konuyu konusacak kımsem yok herkes sıkıldı cunku.Sevınce de oyle kolay unutulmuyo.