arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Benim bir platonik aşkım vardı ama ne aşşşkk..
Üniversite için başka şehre geldim. Ailecek taşındık ama hala aklımda o vardı.
Ağlayıp duruyordum onun için.
Yaklaşık 1 yıl sonra bir vesile ile hayatıma girdi. Asla ummuyordum.
Hayatım allak bullak olmuştu, sonra bitti tabi yine. :delphin:

Hala hayatımın aşkı diye andığım kişi 'o'dur.

Bu da bir nevi geri dönüş hikayesi oldu.sempatiksalakcinni

Bir daha beraber olur muyuz Allah bilir..:delphin:

bu erkeklere hiç anlam veremiyorum
biz ayrılınca o başkasını bulmuştu
aradan 1 kaç gün geçti yeniden sevgili olduk
1 hafta sonra yine ayrıldık
ben başkasını buldum
öğrenince çok kıskandı ayrılmamı istedi ondan
yapamadım
1 kaç gün sonra keşke yapsaydım,ayrılsaydım o bulduğum kişiden dedim o bulduğum kişiyi sevmiyormuşum,benim gönlüm eski sevgilimdeymiş,ondaymış..
şimdi ben onu,oda beni çok seviyoruz birbirimizi
ama kararsız..
biara karar verdi olmaz dedi
şimdi yine kararsızmış
arkadaşımla konuşmuşlar
ona;ben başka birisini bulmasaydım,biz hala sevgili olacaktık..demiş
arkadaşım onun beni sevdiğini söyledi
zaten anlaşılıyor,beni hala seviyor
ama yok...
benden intikam mı almak istiyor acaba?

anlam veremedim bu işe....
ve bin pişman oldum.eski günlere dönmeyi çok istiyorum.herşey eskisi gibi olacak..bu acı,pişmanlık bitecek.ama ne zmn......

aranızda bnm gibi aşırı derecede pişman,böyle bi salaklık yapmış birisi yoktur..
?
var var, ben :) merak ettim uzun zaman olmus yazalı ama naptınız??

var benimki 2 yıl sonra aradı ama sürekli karşılardık ve içten içe hala beni sevdiğini bilirdim...barışalı şuan 1 yıl olacak,hersey ilk gün gibi sanki hiç ayrılmamışız,gerçekten sevince sonuç böyle oluyor demekki Şeniz

var benimki 2 yıl sonra aradı ama sürekli karşılardık ve içten içe hala beni sevdiğini bilirdim...barışalı şuan 1 yıl olacak,hersey ilk gün gibi sanki hiç ayrılmamışız,gerçekten sevince sonuç böyle oluyor demekki Şeniz

boshayallersmile :nazar:

ne kadar güzel..Allah bozmasın... inşallah benim ki de döner aynı okuldayız ve o şimdi asker...1 yıl sonra gelecek acaba o da döner mi bana geri..?

ilişkilerde bikac haftalık ayrılıklar olabilir..tartısma olmustur iki taraf ta kızgındır vs.
ama terkedilmisseniz artık o kişiden hayır beklemeyin..öyle yıllar geçtikten sonra dönen biri baskasını bulamadığı için dönüyordur..kaale alınmaz..

Benim bir platonik aşkım vardı ama ne aşşşkk..
Üniversite için başka şehre geldim. Ailecek taşındık ama hala aklımda o vardı.
Ağlayıp duruyordum onun için.
Yaklaşık 1 yıl sonra bir vesile ile hayatıma girdi. Asla ummuyordum.
Hayatım allak bullak olmuştu, sonra bitti tabi yine. :delphin:

Hala hayatımın aşkı diye andığım kişi 'o'dur.

Bu da bir nevi geri dönüş hikayesi oldu.sempatiksalakcinni

Bir daha beraber olur muyuz Allah bilir..:delphin:

mafoldumben
Aynısını yaşadım yaa. Hala geri dönmesini umup iç geçiriyorum:delphin:

ummadığım anda ummadığım eski çıktıklarım arayıp beni özlediklerini svdiklerini söylüyorlar... ne saçma bişey.. aradan onca zaman geçsin boşta kalınca arasınlar :) çok sevmiş olsamda olumlu konuşmuyorum ve geri dönmüyorum.. eskiler beni haketselerdi eskimezlerdi peh

boşverin kızlar yha bugün benim ayrılalı tam bir ay oluyor....ama bana çok uzun zamanmış gibi geldi...ben bitirmiştim bitirmek zorundaydım geçen gün duyudm hala beni seviyormuş çok mutsuzmuş madem öyle dedim ben ben bitirdim bir adım atıyım dedim mail attım...
ama ne oldu cvp yok 1 haftadır bir insan hiç mi msne girmez olumsuzda olsa iki kelam bir şey yazmaz üstüne basa basa cvp bekliyorum dedim ama ne oldu beklediğimle kaldım ...
ilişkiyi birde bayan bitirince daha bir zor oluyor başlamak ben bitti dedim ya terkettim onu sanki keyfimden şimdi gururna yediremiyor.birde aşkta gurur olmaz diyen kendisiydi..
ama oluyormuş demek klasik bir söz neyse HAYIRLISI...

terk etmek değildi bizimkisi... karşılıklı bitirdik...ama ona rağmen arkamdan beni sil dedi...zaten bitirmiştik...neden böle yaptı...bu kadar mı kurtulma meraklısıydı benden...oysaki ben her zaman özgür bıraktım onu...yalvar yakar asla olmadım daha önceki bitişlerde de...sonuncu da neden arkamdan cevap veremeyeceğim bir dönemde sil beni dedi...bilemiyorum....tek bildiğim şey...sildim onu...sonra da yeniden ulaşmak istedi bana... ama beni kaybetmeyi göze alan dünden razı olan birini ekleyemezdim tekrardan...eklemedim de...hala içim acıyor...ama napayım...istediği gibi birini bulsun...sitem ediyordu bana hep...artık sitem etmeyeceği biriyle huzurlu olsun...

benim de başıma geldii.Eski sevgilim ayrılmak istemiştii yok işte senden soğudum fln filann bi havalr görmenizz lazm ben soğursam zor ısınırım fln demeye başladıı bn çok ağlamştm yalvarmştmm nolurr bırakmaa bni diee snra öyle mi canm dedm bıraktm gttii hç görüşmemeye başladk ama blrsnz o durumları 10 dk mesaj atmadan duramayan ben 2 hafta aramadm ama ölüodm snra alıştm aramamaya.Bigün birisyle tanıştm üniversiteden bana ilgi duyan belli eden bnmle konuşmaya çalışan biri biten ilşkmden 5 ay geçmşti ve bn tekrar birine ilgi duymaya başladm onnla da başladkk baktı elimde bu kız o da bni terketti şimdi hemde tam 2 gün sonra yni sevglisiyle ilşksni ilan etti yaa bn böyle daldım daa bayaa bi kusura bakmayın gel gelelm eski sevglm döndü banaa şimdi yeri gelio hayvan gbi davranıorm bıraksn bni die hayrr kuzu kesildii yanii demem o kii geliolarr bi şeklde hem de tıpış tıpışşş ilgi gidince geliolarrr.Şimdi ben dierini bekliormm bakalmm o da gelecekkk inanıyormmm ama içim kopuyooo beklemek çok zorr:(
canım senin durumuna çok benziyo benim kide ço sıkıldım senden soğudum sevmiyorum artık seni düş yakamdan dedi bende biten bitmiştir dedi ben 15 gün boyunca sürekli aradım bugün 16 gün artık aramıyorm :):) belki döner belki dönmez dönse köpek olsa iyi olur :)

ya bendede bir mucize oldu.

benden ayrılıp sevgili yapmıştı... ayrılığımızı en son 6.ayına kadar sayabildim sonra dedim tamam bitti bu iş. aradı beni hemde sevgiliside varmış. mutluymuş onla.... eeeee beni niye silemedin aklından o zaman. çok ağlattın vicdanın sızladı dimi?? ben bitirmeden bitmez demiştim.
en umursamazı bile geri dönüyor eğer size haksızlık yapmışsa. onu düşünmeden üzülmeden kendi kendinizi motive etmeniz lazım mutluyum huzurluyum bir sorunum yok
diye gece yatarken tekrarlayın bunları. :nazar:

benimki döner mi dönmez mi bilemem ama 2 ay olucak bir adım attı dedik ama attığıyla kaldı döndü mü dönmedi mi bilemedim.....

umarim döner öyle bir anda dönsünki ona dönmem mümkün olmasin cektigim acilari ceker ve anlar gec olsada neler yasadigimi ve yasatigini....

Back
X