arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

anladım canım..zaten ben hiç bir şey yapmıyorum artık msnde her gün giriyorum ama çevrim dışı takılıyorum..arada sırada kendimi uygun durumuna gösteriyorum..ve ben msndeysem duruyor.değilsem durmuyor..dünde nickine_?_?_?_?_?&_?_?_?_?_?aynen bu şekil yapmış ikimizin isimleride 5 harfli belki benimdir belkide başkası ama dün yine girdim msne msndeydi..sonra bağlantım koptu..tekrar girdim bu sefer yoktu..canım benimkisi çok gururlu kendileri aslan burcu ben aslan burcu erkeği kadar gururuna düşkün bir erkke görmedim..ben onu reddettim tamam gururunu kırdm kabul.bu sefer ben adım atınca oda haliyle gururu kırıldığı için kabul etmedi..şimdi dediğin gibi vazgeçmek istemiyorsa benden bir adım atar..istiyorsa da kendi bilir ben elimden ne geliyorsa yaptım...

En mantıklısını yapıyorsun bence şuan için. Gururu kırılmıştır muhtemelen ve tamir için de zamana ihtiyacı vardır, o yüzden üstüne gitmemek en iyisi senin de yaptığın gibi. Senin de dediğin gibi isterse iletişime geçer illa zaten ki bence o MSN'de yazdığı da ikinizin adları, özlemiş "siz" fikrini, belli. Bence kısa bir süre sonra bir şeyler diyecektir, sen bekle bakalım. :KK34:
 
öyle yapıyorum canım zaten..dün gece msnde konuştuk ben yazdım dur dedim deniyim soğuk davranıyordu..onun ince noktasını biliyorum..naber diye konuşurken bende dedim alışveriş yaptım bugün ki yapmadım denedim onu elbise aldım kısa vücuduma çok güzel oturdu..sağolsunlar tezgahtarlardakiler çok ilgilendiler..bayanların yüzü asıktı ama erkekler tezgahtarcılar içtendiler fikir veriyorlar oldukça yardımcı oluyorlar dedim..bu baya kötü oldu nerde bu magaza dedi bende gidiyim bu özel ilgi neymiş bayanlarda bana göstersin dediler..ve boşver sen o kıyafatleri alma boş şeyler vitrinde dursun dedi..bende senin için boş benim için dolu kimse karışamaz beğenirsem yine alırım dedim..bir şey demedi.
 
...................
 
Son düzenleme:
arkadaşlar resimleri yanlışlıkla yükledim kusura bakmayın...
 
kızlar benimki öle domuz ki size anlatamam.kılı kıpırdamaz valla,nişan attık aramıyo sormuyo nasıl gıcık oluyorum bi arasa küfrederim okadar çok bilendim yaniii :KK4: ama adım gibi eminim asla aramaz nasıl domuz nasıl domuzzz bak yine sinirlendim
 
Son düzenleme:
Her katil merak eder vurduğunun ölüp ölmediğini,o yüzden yıllar sonra gelen 'nasılsın?'a aldanmayın...
tecrübeyle sabitt... :KK47:
 
benımde geldı 4 yıl sonra okulum bıttı evlendım çoçuk istıyorum yenı aklına geldım beyefendının zıkkımın kökü dedim geçtim bu saatten gelmesı yüzsüzlük başka bırşey değil
 
Ne kadar süre sonra geri geldi peki? :26:

Benim 2 yıl olacak Temmuz'da. Hala umut var mıdır merak ediyorum.

8 ay sonra geldi.
ama bence yıllar geçse de ihtimal var eğer ki sen onun gerçelten aşk olduğunu hissettiysen.
Şimdi konuşuyoruz öğreniyorum da o ayrı olduğumuz zamanda da aslında vazgeçmemişiz.
Sen seviyor musun hala?
2 yılda neler değişti?
 
Hmmm çok uzun zaman geçmeden dönmüş.

Eskisi gibi sevmiyorum kesinlikle, beni heyecanlandırmıyor artık. "Hoşlandığım biri var, ayarlar mısın bana" dese seve seve yaparım. O kadar hissizim yani. Ya da öyle sanıyorum, bir kez daha görmeden bilemem bunu.

Ama çok iyi biriydi, sohbetimiz güzeldi, beni çok mutlu ediyordu vs. Bu yüzden özlüyorum hala ve sadece arkadaş olarak görüşsek keşke diye düşünüyorum hep.

Zaman içinde değişen en önemli şeyler bunlar ve hiç acı çekmiyor oluşum.

Yalnız bazı insanlar var aradan 2 yıl geçmiş olsa da hala eski sevgiliyi düşünüp ağlayabiliyorlar. Onları asla anlayamıyorum. Bende olmaz öyle şeyler. Zaman her şeyi alıp götürüyor. Törpülüyor bütün heyecanları.

1,5 yıla kadar geri gelmiyorsa, sonrasında bir adım atması zor bence. Bir daha bir atraksiyon olmaz bizde. :))
 
Niye bırakıp gidiyo niye geri geliyo bunu hiç düşündünüzmü?
Ben olsam okadar yıldan sonra dönse bile kabul etmezdim
 
Tabi ki herkes düşünür neden bıraktı ve neden geri geldi diye.

Eğer geri geldikten sonra kendini ispatlarsa, karşındakini onu çok sevdiğine inandırabilirse yaptıklarıyla, yeniden devam edilebilir ilişkiye. Eskisi gibi olması zor tabi ama çok mutlu olan da var uzun süre ayrı kalıp da barışanlar arasında. Kısmet işi tamamen.
 
Tabi ki herkes düşünür neden bıraktı ve neden geri geldi diye.

Eğer geri geldikten sonra kendini ispatlarsa, karşındakini onu çok sevdiğine inandırabilirse yaptıklarıyla, yeniden devam edilebilir ilişkiye. Eskisi gibi olması zor tabi ama çok mutlu olan da var uzun süre ayrı kalıp da barışanlar arasında. Kısmet işi tamamen.

Doğru ama çok çabalaması inandırması lazım dediğin gibi ozaman iş değişir..
 
Bende de tam tersi oldu, benim ilk aşkım, ilk gözağrımdı, ama lisedeydik o zamanlar, sonra ben ayrıldım ondan, okul değiştirdim, vs derken, ama o beni sevmekten hiç vazgeçmemişti, arada benim başka ilişkilerim de oldu ama hiç birinde ilk aşkımda hissettiklerimi hissetmedim, aradan 4yıl geçtikten sonra tesadüf eseri tekrar karşılaştık, ve bir kez daha denemeye karar verdik..

O zamanlar ayrılmadan önce çocukluk işte evlilik planları kuruyorduk ama planlarımız 7yıl sonrası içindi, ben de ayrılırken eğer Allah bizi birbirimize yazdıysa dönüp dolaşıp buluruz yine birbirimzi demiştim ki o da hiç bişey çabalamadan olmaz kendini kandırma demişti bana..

Çabalayan o oldu sonuçta, yıllarca beni bekledi, sevmeye devam etti, unutmadı hiç, onla görüşmememe rağmen umudunu kaybetmedi, sonunda da muradına ermiş oldu, barıştık ve gerçekten çok mutlu bir beraberliğimiz oldu, sözlendik, nişanlandık, şimdi de nikahımız kıyıldı, bir ay sonra da düğünümüz var Allah'ın izniyle..

Şimdi geçmişe bakıp onsuz geçirdiğim 4 yılım için hiç üzülmüyorum ama, vardır bunda da bir hayır, o çocukluk dönemimizde devam etseydik görüşmeye belki de çabucak tüketecektik bazı şeyleri, devam etmicekti belki de bu şekilde.. Şimdi şükür ki çok mutluyum, Allah herkese nasib etsin sevdiği insanla aynı yolda yürümeyi..
 
:KK53::KK53:

Yukarda yazdığım son lafı yutuyorum öyleyse. :KK53::KK53:
İnanılmaz bir şey o kadar aradan sonra geri gelmesi.
Ne mutlu size. :nazar:

Bana da bi kaç sene önce böyle bişey olcağını söyleselerdi mümkünü yok inanmazdım...Hayatta hiç bişey imkansız değil arkadaşlar değil 1 yıl 5 yıl sonra bile geri dönüyolar işte.yeterki siz içinizi temiz tutun Allah bi şekilde yaptıklarından pişman olduklarını gösteriyo bize :KK34:
 
bi arkadaşım evlenmek üzereyken erkek arkadaşından ayrıldı.o dönemde bu kişi için ne kadar yanlış tanımışım diyordu.başkasıyla evlendi.sonra bi duydum boşanmış, 3 yıl sonra falan, o ayrıldığı erkek arkadaşıyla evlenmiş.gayet mutlular..
 
X