arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

maalesef geri dönüşü istemek aşk değil,yıkılan gururun intikam isteği gibi geliyor bana hep.

Ben de böyle düşünüyorum.

Ama zaman geçince intikam alma isteği bile geçiyor, hiç umursamıyorsun.
O yüzden sabredin terk edilen ya da her nasıl şekilde ayrılmış olup da geri dönüş bekleyenler.
Sizi istemeyeni siz de istemeyin; acınızı kendi içinizde yaşayın bitip gidiyor zamanla.
Sizi seven adam bırakıp gitmezdi, herkes önüne bakmalı. Hayat beklemekle geçmez. :KK19:

 
ben onu faceden engellemiştim sınıfındaki en yakın erkek arkadaşı bana arkadaşlık isteği yollamış.s .s bune şimdi ?çocukla öyle muhabbetim yoktu
 
eski sevgiliyle yeniden başlarsanız; kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz tecrübeyle sabittir:KK43:
 
Rapunzel seni tebrik ediyorum canım. Keşke bir gün bunları ben de yaşasam, en azından içim soğumuş olur. Tek isteğim aynen senin eski erkek arkadaşın gibi beni araması ağlaması ve benim ona "seni sevmiyorum" diyebilmem. Bu olursa gözüm açık gitmeyeceğim şu hayattan :KK1: Allah aşkına bunu nasıl başardın, olanları az çok biliyorum, nasıl birdenbire bu aşamaya geldi anlatır mısın?

Hoşlandığın kişiyi aldatıyormuş gibi de hissetme asla, güzel güzel yeni ilişkine bak sen, eskisiyle şu an bir şey yaşamıyorsun ki aldatmış olasın. Benim de hoşlandığım, görüştüğüm kişiler oluyor ama şu an eskisi gelse tek isteğim onun pişmanlığını görüp gururumu geri kazanmak onun dışında yeni ilişkime tam gaz devam ederim, eskisiyle de bir daha görüşmem bile. Sadece o intikam anı gelsin istiyorum :KK1: Sen de eski sevgilin kendisi olmayacak bir şey için çabalıyor ve sen karşılık vermiyorsun diye neden kendini hoşlandığın kişiye karşı suçlu hissedesin ki, için rahat olsun bence. Bir de cidden şu süründürme işinin sırrını bana da öğret :KK1:

Teşekkürler canım tüm sancılı dönemlerimde yanımda oldun yine yanımdasın =)
Hemen ayrıntılarıyla anlatıyım.Terkedilip acı çeken kızlara örnek olsun elbet sonunda erkekler çekiyor acıyı.
Ayrıldıktan 2 ay sonra normal hayatıma dönebildim sanırım.Sonrasında bizim bölümden biri ile yakınlaşmalarımız oldu.Başta hoşlanmıyordum ama kalbim de boş olunca bir şans verdim ve hoşlanmaya başladım. O da iyi sonuçlanmadı ama en azından başka birisini de sevebileceğimi anlamış oldum. Şu an ise yeni birinden hoşlanıyordum birkaç aydır.(Çok hızlısın diyebilirsiniz ama onu unuttuktan sınra kalbimi olası başka ihtimallere kapatmak istemedim, olursa olur olmazsa olmaz) Eski sevgilim artık aklıma bile gelmiyordu. Arada ortak arkadaşlarımızla görüşüyordum. Her gün görüştüğüm de bir ortak kankamız vardı. Mayısta bir konsere gittim, aynı konsere o da gitmiş. Bizim şarkımız dediğimiz şarkılar çalmıştı konserde.Konser sonrasında içinde tuttuğu tüm pişmanlığı sonunda dışa vurmuş ve beni aradı bi anda.Yeni numaramı ortak kankamızdan almış. Kötü davranmadım ama arkadaşça yaklaştım. Birkaç defa yüzyüze görüştük ve ona arkadaşça baktığımı söyledim. O ise hala bir şans istiyordu. Belki olur ama şu an öyle istemiyorum, arkadaş kalalım dedim. Arkadaş kalmak istemedi. Telefonda saatlerce ağladı sabaha kadar.Dün yine görüştük elimi tutmaya falan çalışıyor ben ise engelliyordum, arkadaş gibi ol diyordum. Laf arasında annem ile babamın ayrıldığını söyledim, söylemez olaydım.Yine ağlamaya başladı suçluluk duygusuyla. Resmen ayaküstü aşk mektupları yazıyor gibiydi bende ise en küçük bi elektriklenme yok. Ayrılır ayrılmaz mesaj attı yine ısrarla tekrar denemek istiyor, sana aşığım diyor. Msne girdi ve msnde aşk mektupları yazmaya başladı o kadar çok şey söyledi ki şu an hatırlamıyorum bile. Klasik aşk mektupları işte barışma çabaları.Kendime zarar veririm diyor. Keşke kalbim atsaydı ama elimde değil beni o soğuttu.En sonunda dayanamadım ve "Arkadaş da kalamıyosan ben senin hayatından çıkayım" gibi şeyler diyerek veda ettim çıktım. Saatlerce aradı mesajlar attı sabaha kadar.Arkadaşı arıyor kendisi arıyor telefonum hiç susmadı. Sabah evimin önüne gelmiş kaç saatlik yoldan, lütfen son kez göreyim diye yalvarıyor, midem bulanıyor ayakta duramıyorum çok kötüyüm diyor. Ne cevap verdim ne de hayır dedim ne de cama çıktım. Sadece gitmesini bekledim. Saatler sonra mesajlar kesildi sanırım gitmişti. En son bana veda etti cok acıklı bir mesaj yazmıştı. Sonra annesi beni aradı sanırım oğlunun hali yüzünden bana kızıcak(Biz istanbuldayız annesi başka şehirde sanırım hemen haberi gitmiş) Ama korkudan açamadım teli. Saatlerdir ses yok.
Amacım ona acı çektirmek değil,kızgım bile değilim çünkü artık içimde bir his yok. Ama eskiden nasıl acı çektiğimi düşününce onun da şuan bu haline acımamam gerekiyor. Yine de üzülüyorum işte çünkü ben de aynı acıyı çektim kötü bi durum. Ben yalvararak kapısına gittiğimde beni reddetmişti karşısında rezil bir haldeydim. Ne diyim bir şekilde geri buluyorlar cezalarını. Düşünemezdim bu kadar olabileceğini.
Kızlar giden sevgiliniz için üzülmeyin. İnsan elbet üzülüyor benim o zamanki 7-8 ay önceki mesajlarımı görseniz şu halime inanamazsınız ama bir şekilde unutuluyor.Ve geri geldiğinde sandığımız kadar güzel olmuyor.Ben geri dönmesi için nelerimi vermezdim o gittiğinde. Özellikle mataharicim çok iyi bilir. Ama işte sonuç ortada. Belki aklımda başkası olduğu için bu kadar rahatım ama yeni hoşlandığım kişiyle olur veya olmaz, yine de eskisine aşık olmadığım gerçeğini değiştirmiyor.
 
hepsi illa ki döner bir gün. ama asıl mesele şu? sen onu kabul eder misin... bu ümitle oturup beklemek zaman kaybıdır, gereksizdir, bunu aşkla intikam arzusu ile ne ile yaparsan yap gereksizdir hatta. çünkü hayat devam ediyor ve biz ne kadar aksinden emin olursak olalım ona ayak uydurduğumuzu görüyoruz.
 
veee.. beklenen an geldi kızlar..!!
mesaj attı sen çok iyi birisin senle bulusmak istiyorum dedi...
dönmez dediğim adam döndü...
ama nee yarar ki o benm içimde bittikten sonra...
bende olmaz dedim..
biz artk hiçbişey olamayz boşver yazdm...
bu sondu sanırım..
bitti..!! sen gittiğinde herşeyi öldürdün içimde be vefaszım..
mutlu ol tek istediğim bu..!
!!
 
veee.. beklenen an geldi kızlar..!!
mesaj attı sen çok iyi birisin senle bulusmak istiyorum dedi...
dönmez dediğim adam döndü...
ama nee yarar ki o benm içimde bittikten sonra...
bende olmaz dedim..
biz artk hiçbişey olamayz boşver yazdm...
bu sondu sanırım..
bitti..!! sen gittiğinde herşeyi öldürdün içimde be vefaszım..
mutlu ol tek istediğim bu..!
!!
bir kişi daha amacına ulaştı sıra bizede gelsin Allah'ım nolurrrrr.....
 
inşallah benimkide döner döndüğünde istemiyorum diyebilirmiyim bilmiyorum ama gelmesini o halini özellikle annesinin o halini görmek isterim çünkü nişanım atıldı benimde 8 temmuz yani yarın akşam kınam olacaktı Allah büyük bakarsınız döner herkes dönücek biraz daha bekle diyor ama bu yüzdende kimseyi hayatıma alamıyorum gerçi kendime olan güvenimi yitirmişken bir ilişkiye nasıl başlarım o da ayrı bir konu...
 
bu erkeklere hiç anlam veremiyorum
biz ayrılınca o başkasını bulmuştu
aradan 1 kaç gün geçti yeniden sevgili olduk
1 hafta sonra yine ayrıldık
ben başkasını buldum
öğrenince çok kıskandı ayrılmamı istedi ondan
yapamadım
1 kaç gün sonra keşke yapsaydım,ayrılsaydım o bulduğum kişiden dedim o bulduğum kişiyi sevmiyormuşum,benim gönlüm eski sevgilimdeymiş,ondaymış..
şimdi ben onu,oda beni çok seviyoruz birbirimizi
ama kararsız..
biara karar verdi olmaz dedi
şimdi yine kararsızmış
arkadaşımla konuşmuşlar
ona;ben başka birisini bulmasaydım,biz hala sevgili olacaktık..demiş
arkadaşım onun beni sevdiğini söyledi
zaten anlaşılıyor,beni hala seviyor
ama yok...
benden intikam mı almak istiyor acaba?

anlam veremedim bu işe....
ve bin pişman oldum.eski günlere dönmeyi çok istiyorum.herşey eskisi gibi olacak..bu acı,pişmanlık bitecek.ama ne zmn......


aranızda bnm gibi aşırı derecede pişman,böyle bi salaklık yapmış birisi yoktur..
?

Sizinki kadar kısa sürede olmasada benzer bı hıkayemde benım vardı.Bır erkek ondan sonra hayatınıza bırının oldugunu bılıyor ve cok uzulduyse ! ya sızı uzecektır mutlaka, yada her fırsatta başınıza kakacaktır .. bence uzak durmanızda yarar var..
 
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, eğer eski aşkınızla uzun zamandır görüşmüyorsanız, aranızda neredeyse tüm iletişim bittiyse yani iş/okul/facebook/msn vs iletişiminiz kalmadıysa ama yine de kıskandırmak hayatınızda biri olduğunu onun gözüne sokmak istiyorsanız bunu nasıl başarırsınız? Çünkü arasıra dürtmek gerekiyor bu exleri, bir erkeği ininden çıkarmanın yolu başka bir erkeğin sizinle ilgilendiğini hissettirmekten geçiyor bence. Ama nasıl bunu ona gösteririz eğer görüşmüyorsak?
 
arkadaslar ben terk edıldım bıkac gun once bu face mesn yuzunden falan 4 yıllık bır ılıskı hatalarım var kabul edıyorum bana donmuyor sızınde dedıgınız gıbı arayıp sormasam donermı bana cok sevıyorum yasamayamam onsuzzzz asıgım
 
bu facebook varya bu facebook ne ilişkiler bitiryor ne yuvalar yıkıyor!!kapansın ya kapansın yani yada ücretli olsun bişi olsun bu kadar insanın mutluluğundan daha önemli değil yanii...tamam gerektiği zaman oluyor kullanmasını bildikçe dikkat ettkçe sorun olmuyor ama bazı çiftlerde böyle huzursuzluk oluyor...
 
arkadaslar ben terk edıldım bıkac gun once bu face mesn yuzunden falan 4 yıllık bır ılıskı hatalarım var kabul edıyorum bana donmuyor sızınde dedıgınız gıbı arayıp sormasam donermı bana cok sevıyorum yasamayamam onsuzzzz asıgım

Onsuz yaşayamam diye bir şey yok. Yaşarsın merak etme. Öyle bir gün geliyor ki tek bir duan bile olmuyor artık geçmişte ölüp bittiğini sandığın o insan için. Hiçbir şey yapma bence. İsterse yine iletişim kurar zaten. Ama dikkat et yeniden iletişim kurarsa büyük ihtimalle boşluğa düştüklerinden oluyor bu ne yazık ki. Sevgiden değil.
 
ayrılmadan bi kaç gün önce telefonlarımı açmayan sesimi bile duymak istemeyen beni aldatıp gidip başkasıyla evlenen adam 1 yıl sonra beni 'yanlışlıkla' msn e eklediği söledi.. yemedim tabi.. o da itiraf etti sadece konuşmak istemiş (beni aldattığı ve şu an eşi olan kişiden gizli saklı tabiki)..:KK51:
 
Ayrıldık,1ay geçti ,döndü.:KK69::82: Pişmanım dedi yalvardı,kabul ettim.Çok değişmiş çok.
Kaybedince anlıyorlar değerimizi :KK36:
Ben ayrıyken tek facebook'tan haberdar oluyordum sürekli takip ediyordum ama hiç bir şekilde olumsuz bir şeyler paylaşmıyordum . O sürekli paylaşıyordu falan ,takmıyordum.
tak birgün yazdı nasılsın diyee.:nazar:
Yani umursamazsan,çıldırıyorlar ve seviyorsa o an daha iyi anlıyor pişman oluyorlar.
 
evet var:)
3 senelik sevgülülüğün ardından ayrıldık.
yaklaşık 6 ay sonra hiç beklemediğim anda dönmüş ama ben döndüğü yerde değildim:)
bigün bi kitap açmış içinden fotoğrafım çıkmış,zaten hiç unutmuyormuş beni ama o olay araması için işaretmiş...
buları anlattığında ne ilginç bende senle ilgili bişey bulduğumda atıyorum direk dediydim..
tek korkum ah etmesi... ah etmesin kötü bişey o:)
 
X