arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Hepimiz zaten şu geri dönüş meselesini intikam temelli istiyoruz zaten. :KK1::KK1:
Ama benim gibi uzun bir süre geçince hiçbir şey istemez oluyorsun. Artık o insan benim için intikam alacağım kadar bile değerli değil gözümde. Ben artık geçtim oraları. :KK23:

Heh tamam o zaman sen böyle devam et. Senden haber alamasın, güçlü ve hayatını onsuz da gayet mutlu bir şekilde devam ettiren bir genç kız görsün karşısında. Eminim pişman olacaktır. Sen yeter ki başın dik devam et yoluna. Üzülen de o olsun bundan sonra. :KK66:) İnşallah kıymetini bilen, seni çok mutlu edecek birini bulursun canım. :KK16: Seni istemeyeni de salla gitsin. Onun için kendi kendine üzül ağla tabi, belli bir süre öyle geçiyor ama kimseler bilmesin bunu. :KK66: Sonra zaten hepsi geçip gittiğinde her şey çok güzel olacak. :97:

Çoook dogruu soyluyorsunn :)) Insallah bıgun oyle bırını bulurumkı benıçook sever :) ama bunun ıcın uzuluyorum suan kımseye soylemıyorum.. kendı ıcımde yasarım. nasıl olsa bıgun geçıcek...o sahış benı kaybettıgıne yansın .. jetonları koselıymış dıyolar. ınsallah buda anlar degerımı bıgun.. o zamanda ben onu ıstemem ınşallah.. bu eskı sevgılıme hakaret edıyoduu senı nasıl uzer dıye.. bak sımdı kendısı uzdu gıttı.. dıgerıde buna hakaret eder:KK70:
 
Slm kizlar, hiç umadiginiz anda beni sil, istemiyorum seni diye eski erkek arkadasi olan geri dönüs yapmak istedi mi ?


tatlım geri dönüşte lafmı yapıştı yapıştı benden defalarca ayrılan telefonlarını kapatan insan aylar sonra arayıp telefonda bebekler gibi ağladı.ama sen bitirdiysen bitir canım benim hayır gelmez cık:KK19:aylar sonra sen zaten unutuyosun ne gerek var yani:26:
 
tatlım geri dönüşte lafmı yapıştı yapıştı benden defalarca ayrılan telefonlarını kapatan insan aylar sonra arayıp telefonda bebekler gibi ağladı.ama sen bitirdiysen bitir canım benim hayır gelmez cık:KK19:aylar sonra sen zaten unutuyosun ne gerek var yani:26:

Benım kopekte ağlar inşallah.. bak ezanda okunuyoo :)
 
öyle yapicam canim..internette okudum..sana ulasicak yollari kapatirsan hayatinin nereye devam ettigini merak edicek falan diyordu..ama öyle yapmicam..baskasindan hoslaniyorum oda bana kendini kapatti ve ben onada cok üzülüyorum..bosluktayim eger o olsaydi suan daha mutlu olurdum..Allahim bana yardim et birini cikar karsima sevebilicegim.. icimdeki bu bosluk gecsin istiyorum baska birsey istemiyorum:KK43:((((

girls seninle kaderimiz ayni.. ama bi fark var.. benimki icten fesat..sordugumda ayrirken birimi var diye yok dedi eger olsa neden söylemiyim söylerdim falan dedi.. ama seninki en azindan acikca söylüyor...ama diyorum ya benimki fesat ya o kizi kullanip bana geri dönicekti..cünkü beni cok seviyordu.. simdi diceksiniz seni sevseydi yapmazdi.. Ben artik ögrendim erkekler yapar.. Ihtiyacini gidermek icin okizla oldu.. o kizi begenmiyordu öyle demisti bana.. birde kiz ayri yasiyor, askerde izninde yanina evine gidiyordu kesin..eminim buna adim gibi..Allahim bana yolumu gösterdi.. kurtardi beni ondan.. ama kendi büyük konusmustu bana ayrilmadan 2-3 hafta önce.. eger seni aldattysam annem babam ölsün faln diye..Allahima havale ediyorum..Biliyorum oda ayni seyleri yasicak.. Insallah yasasin hemde karisindan alsin o darbeyi..

Canım benımkı bence benı kıskandırmak amacıyla boyle bısey soyledı neden dersen yanlıslıkla mesj atıp bırınden hoslanıyorum dıyo. bırde ben ona sen bu kafayla daha çok yalnız kalırsın demstım. alınmış sanırm.. aman ne halı varsa gorsun.
 
Canım benımkı bence benı kıskandırmak amacıyla boyle bısey soyledı neden dersen yanlıslıkla mesj atıp bırınden hoslanıyorum dıyo. bırde ben ona sen bu kafayla daha çok yalnız kalırsın demstım. alınmış sanırm.. aman ne halı varsa gorsun.

ozaman sanirim seninki gururu oksansin istiyor.. sen onun icin üzül kiskan falan, biseyler bekliyor olabilr senden :)
 
Canım sen bence facenı aç.. neden dersen ılıskın bıttı. hayatın degıl :)) senn mutluu olkı senı çekemeyenler çatlasınnnn :) uzuldugunu kımseye bellı etme canım..

Aaa ben de yazıyorum boyuna... :KK1: Zaten aynı şeyleri düşünüyoruz. Aynen üzüldüğünü belli etmiceksin kimseye. :KK47::KK47:

nasil bigün deli gibi severken snraki gün degisebilir bi insan aklim almiyor.. Bence uzun süre düsünüyor olabilir yada baska birini bulmustur fln.. gerci ben kendiminkine baska birini konduramadim.. askerlk psikolojisidir falan dedim ..aama hic ummadigim anda Allah iste ayrildiktan 1 bucuk ay sonra bi kizla resimlerini gördüm..

diyosun ya senden hic ses cikmayinca dank edecek onun kafasina diye.. Ben facemi falan dondurdum, telefonumu kapattim yeni kartim var.. msnde falanda silmistim.. ama facemi yeniden aktif etmeyi düsünüyorum..cünkü o ve sevgilisi beni engellediler, sevgilisine yazdm sadce nekadar zamandir berabersiniz bunu bilmek istiyorum diye.. cevap bile gelmeden engellediler beni.. bunlari hakedecek ne yaptim onuda bilmiyorum:KK43:( cok zor günler geciriyorum ama sunada mantigim el vermiyo simdi o dönsün diyede aylarca facemi kapatmicam.. kendi hayatima devam edicem ama dönmesini bekliyorm..insallah döner bende onun gururunu ayaklar altina alirim ve oda benim gibi cokkk üzülsün onu istiyorum sadece..


Bir gün deli gibi severken sonraki gün değişebilme olayını ben kendim yaşadım. Senin sevgilin de eminim ki benim düşündüklerime benzer şeyleri aklından geçirip senden uzaklaştı. Senden vazgeçti... Orta kararda sevdiğim ya da tam anlamıyla sevdiğimden emin olamadığım birine karşı böyle oldum ben. Çabalıyordum sevebilmek için ama olmuyordu. Ve yanlış kanılara varıyordum. Bir gün diyordum ki ya ben onsuz olamam, aşığım... Birkaç saat sonra -düşün bir gün bile değil- acaba gerçekten seviyor muyum diye düşünüyordum. Elimde ondan başkası yoktu ve ona ihtiyaç duyuyordum o süreçte. Ve malesef çok acıdır ki ondan daha çok sevdiğim başka bir erkek karşıma çıkınca ayrıldım o insandan. Çok acımasızca davrandım ona ama o zamanlar farkında değildim. :KK43:( Sonra çok beter durumlara düştüm. Yani yaptığım yanıma kalmadı. :s Senin sevgilinin de değişimi asla nedensiz olamaz. Dediğin gibi bu bir süreç. Yani gerçekten uzun süre düşünülüyor, tartılıyor her şey ve sonrasında ayrılsam daha iyi diye bir karara varıyorsun. Bak başka bir kızla fotolarını görmüşsün. İşte sana aniden değişme sebebinin nedeni. En büyük neden! Bir şekilde bu insan çoktan senden vazgeçmiş oluyor ama belli de edemiyor belki. Yanındayken çok iyi, sana bağlı gibi görünürken kafasından neler geçirdiğini bilemiyorsun. Bir yarım kalmışlığı tatminsizlik duygusu olabilir. Aradığı kız tam anlamıyla sen değilsindir. Ama senden nefret ediyor olamaz. Seni hiç önemsemiyorsa da şu an için, o kızla ayrıldığı an emin ol aklına gelecek ilk kişi sen olacaksın. Ben de yaşadım bunları. Sevdiğim kişiden ayrılınca, terk ettiğim eski sevgilimi özledim, onu istedim. Yani bir şekilde bir bağ kalıyor. Ve yine terk ettiğim sevgilimden olumsuz bir tavır görünce onun için göz yaşı döktüm. İnanamadım buna. Yani neler olacağını bilemezsin. Tabi ki keşke geri dönse isteğine engel olamazsın ama önünü de görmek gerek. Hayat devam etsin. Seni hiçe sayıp engellemiş bu insanlar. Bir açıklama yapma gereği dahi duymamışlar. Çok kötü gerçekten. Ama onlar bi ayrılsın gör bak. Emin ol ki onun üzülmesini istemen layıkıyla yerine gelecek bir dilek. Üzen üzülür. Bu hep böyledir. Zamana bırakmaya çalış ve başın hep dik olsun. Sakın kendini aciz, güçsüz, çirkin, işe yaramaz hissetme. Gün geliyor ve devran dönüyor. Hep yaşadım bunları. Sabırlı ol sadece. Şimdi yapman gereken en önemli şey bu. Çok zor olsa da başarmaya çalış.
 
Aaa ben de yazıyorum boyuna... :KK1: Zaten aynı şeyleri düşünüyoruz. Aynen üzüldüğünü belli etmiceksin kimseye. :KK47::KK47:




Bir gün deli gibi severken sonraki gün değişebilme olayını ben kendim yaşadım. Senin sevgilin de eminim ki benim düşündüklerime benzer şeyleri aklından geçirip senden uzaklaştı. Senden vazgeçti... Orta kararda sevdiğim ya da tam anlamıyla sevdiğimden emin olamadığım birine karşı böyle oldum ben. Çabalıyordum sevebilmek için ama olmuyordu. Ve yanlış kanılara varıyordum. Bir gün diyordum ki ya ben onsuz olamam, aşığım... Birkaç saat sonra -düşün bir gün bile değil- acaba gerçekten seviyor muyum diye düşünüyordum. Elimde ondan başkası yoktu ve ona ihtiyaç duyuyordum o süreçte. Ve malesef çok acıdır ki ondan daha çok sevdiğim başka bir erkek karşıma çıkınca ayrıldım o insandan. Çok acımasızca davrandım ona ama o zamanlar farkında değildim. :KK43:( Sonra çok beter durumlara düştüm. Yani yaptığım yanıma kalmadı. :s Senin sevgilinin de değişimi asla nedensiz olamaz. Dediğin gibi bu bir süreç. Yani gerçekten uzun süre düşünülüyor, tartılıyor her şey ve sonrasında ayrılsam daha iyi diye bir karara varıyorsun. Bak başka bir kızla fotolarını görmüşsün. İşte sana aniden değişme sebebinin nedeni. En büyük neden! Bir şekilde bu insan çoktan senden vazgeçmiş oluyor ama belli de edemiyor belki. Yanındayken çok iyi, sana bağlı gibi görünürken kafasından neler geçirdiğini bilemiyorsun. Bir yarım kalmışlığı tatminsizlik duygusu olabilir. Aradığı kız tam anlamıyla sen değilsindir. Ama senden nefret ediyor olamaz. Seni hiç önemsemiyorsa da şu an için, o kızla ayrıldığı an emin ol aklına gelecek ilk kişi sen olacaksın. Ben de yaşadım bunları. Sevdiğim kişiden ayrılınca, terk ettiğim eski sevgilimi özledim, onu istedim. Yani bir şekilde bir bağ kalıyor. Ve yine terk ettiğim sevgilimden olumsuz bir tavır görünce onun için göz yaşı döktüm. İnanamadım buna. Yani neler olacağını bilemezsin. Tabi ki keşke geri dönse isteğine engel olamazsın ama önünü de görmek gerek. Hayat devam etsin. Seni hiçe sayıp engellemiş bu insanlar. Bir açıklama yapma gereği dahi duymamışlar. Çok kötü gerçekten. Ama onlar bi ayrılsın gör bak. Emin ol ki onun üzülmesini istemen layıkıyla yerine gelecek bir dilek. Üzen üzülür. Bu hep böyledir. Zamana bırakmaya çalış ve başın hep dik olsun. Sakın kendini aciz, güçsüz, çirkin, işe yaramaz hissetme. Gün geliyor ve devran dönüyor. Hep yaşadım bunları. Sabırlı ol sadece. Şimdi yapman gereken en önemli şey bu. Çok zor olsa da başarmaya çalış.

o duygular bendede vardi.. bence herkeste olabiliyor.. ne biliym yaptibi bi saka söyledigi bir söz sogutuyordu beni.. ama ben nedense hep sadik kaliyordum.. o olmasa naparim diye düsünmüyordum cünkü hep yanimda olur saniyordum..benden neden sogudugunu anlayamiyorum..o kizla beraber olucagini sanmiyorum icimden öyle geliyor ve hissediyorm.. biticek ve bana geri dönücek.. Ona sadece cok pisman olsun aglasin gururnu ele versin benim gibi onu istiyorum sadece..

ama tuhaf olan beni neden engelliyorlar..bunu bu kiz nasilyapabiliyor.. ben olsam yeni tanistigima hemen güvenmem, nedn engeliyim yazacaksa yazsin derim..zaten ben sadece sordum, nezamandir berabersiniz diye beni aldatmismi ögrenmek icin.. ama eminim aldatmis..

beni önemsemese önce suratima teli kapatip sonra tekrar telime cikip..sende bos durmamissin hemen birini bulmussun artik gelnce görüsürsün falan demezdi.. ben anlatmya kalkincada tamam ilgilendirmiyor beni artik naparsan yap dedi.. halbuki ayrilirken arkadas kalabliriz falan diyordu..cok tuhaf degilmi..off insallah dönmesi uzun sürmez kisa sürer..o kizida anlamiyrum ben onun facesinde ekliyken onunla konustuysa onunda yaptigi yanina kalmz..onu insallah terkeder o kizda beni engelledigine pisman olur..abisiyle falan konusuyordum onun hakkinda artik konusmicamm
 
Tryamor peki o iliskin neden bitmisti .. sen mi bitirdin o mu?

birde bana ilglendirmiyorsun artik naparsan yap demesi bir kiskanclik ve kuyruk acisi degilmi.. oda benim yeni biriyle konstumu ögrenmis ve gelince artik görüsürsün falan dedi ?
 
Son düzenleme:
Sen o kızı hiç önemseme bile bence.

Sevdiğim insanla olan ilişkimi o bitirdi. Ayrıldığım çocuk bana beddua etmişti. Çok kötü şeyler yaşadım ben de. Ettiğimi buldum. Şimdi bıraktığım kişiyle yeniden görüşmeye başladım. Aradan 2 yılı aşkın süre geçtikten sonra. :KK31:
 
Tryamor peki o iliskin neden bitmisti .. sen mi bitirdin o mu?

birde bana ilglendirmiyorsun artik naparsan yap demesi bir kiskanclik ve kuyruk acisi degilmi.. oda benim yeni biriyle konstumu ögrenmis ve gelince artik görüsürsün falan dedi ?

Valla böyle bir insanın ne hissettiğini anlamak güç. Seni hepten kestirip attığını sanmıyorum. Şimdi istemiyor olsa bile daha sonra isteyecek. Ama şunu anlamadım. Hala görüşüyor musunuz siz yani ? :26:
 
ozaman sanirim seninki gururu oksansin istiyor.. sen onun icin üzül kiskan falan, biseyler bekliyor olabilr senden :)

Hayaattta yapmam oylee seyyy.. beklesın dursun.. hayalımde bana yalvararak nolur don dıyee dıyerek donmesıı var:)) ağlatıcam inşalllahhhhhhh .. olmaz dıcem , beyımız rahat etsın aman bı tarafına bısey olmasın dıcem:KK70:
 
Valla böyle bir insanın ne hissettiğini anlamak güç. Seni hepten kestirip attığını sanmıyorum. Şimdi istemiyor olsa bile daha sonra isteyecek. Ama şunu anlamadım. Hala görüşüyor musunuz siz yani ? :26:

hayir canim hic görüsmüyoruz..simdi o beni artik sevmedigini söyledigi günden itibaren hic konusmadik 1 bucuk ay.. beni msnden sildimi bilmiyordumm..bir bucuk ay sonra ben resimleri yakaladim..o kizi ögrenince msnden silmistim hemen actm baktim online druyor..birde unutmus salak o mailn sifresin bildigimi..resimleri görür görmez aradim bunu annesiyle konustum sonra onunla knustum 1 dk bile konusmadan suratima kapatti teli cok beddua ettim..senden sonraoldu fln deid..sonra msnde yazioyrum hic yazmiyor yok yemek yicem yok abimle konsucamdiye..sora tekrar aradim telefonu kapatan kisi acti ve benimde yeni birini buldugumu duydugunu söyledi..sonra iste ben aciklama yapmaya calsinca tamam ilgilendirmiyor beni artik naparsan yap falan dedi..o beni seviyordu böyle kolay kolay bitiremez.. aileside hic birsey demedi ogluna tabi askerden geldi sevincliler benim üzgün olmam onlari ilgilendirmedi..ama zamani gelicekk, gün gelicek benim ailem gibi onun ailesi üzülcek kendisi üzlcek.. bizde sevinicez..anneside bana dedi ara beni falnfilan ama bende aramam dedim.. telefonu kapatirken anneni ver fln dedim hic suratima kapatmadi yok vermem falan dedi bende ver dedim bisey sorucam..cünkü bana sey dedi o kizi ailemle tanistirdimmi tanistiricammi ne dedi.. bende onu sormak icin istedim annesini..annesine sordum ben bisey bilmiyorum fln deid iste.. öyle kapattik bir daha aramadim.3-4 gün oluyr.. ve asla da aramam..

ama herseye ragmen neden beni msnden silmedi online duruyordu.. sanki bana nispet yapmak istiyor.. biinsan umursamadigi kisiye nispet yapmaz bence.. var onda biseyler beni resmen kiskaniyor.. ama yinede ben ona ödeticem bunu bigün..
 
Son düzenleme:
hayir canim hic görüsmüyoruz..simdi o beni artik sevmedigini söyledigi günden itibaren hic konusmadik 1 bucuk ay.. beni msnden sildimi bilmiyordumm..bir bucuk ay sonra ben resimleri yakaladim..o kizi ögrenince msnden silmistim hemen actm baktim online druyor..birde unutmus salak o mailn sifresin bildigimi..resimleri görür görmez aradim bunu annesiyle konustum sonra onunla knustum 1 dk bile konusmadan suratima kapatti teli cok beddua ettim..senden sonraoldu fln deid..sonra msnde yazioyrum hic yazmiyor yok yemek yicem yok abimle konsucamdiye..sora tekrar aradim telefonu kapatan kisi acti ve benimde yeni birini buldugumu duydugunu söyledi..sonra iste ben aciklama yapmaya calsinca tamam ilgilendirmiyor beni artik naparsan yap falan dedi..o beni seviyordu böyle kolay kolay bitiremez.. aileside hic birsey demedi ogluna tabi askerden geldi sevincliler benim üzgün olmam onlari ilgilendirmedi..ama zamani gelicekk, gün gelicek benim ailem gibi onun ailesi üzülcek kendisi üzlcek.. bizde sevinicez..anneside bana dedi ara beni falnfilan ama bende aramam dedim.. telefonu kapatirken anneni ver fln dedim hic suratima kapatmadi yok vermem falan dedi bende ver dedim bisey sorucam..cünkü bana sey dedi o kizi ailemle tanistirdimmi tanistiricammi ne dedi.. bende onu sormak icin istedim annesini..annesine sordum ben bisey bilmiyorum fln deid iste.. öyle kapattik bir daha aramadim.3-4 gün oluyr.. ve asla da aramam..

ama herseye ragmen neden beni msnden silmedi online duruyordu.. sanki bana nispet yapmak istiyor.. biinsan umursamadigi kisiye nispet yapmaz bence.. var onda biseyler beni resmen kiskaniyor.. ama yinede ben ona ödeticem bunu bigün..


Aa siz ciddiydiniz yani. :KK53: Bir de askerliğini bekledin bu adamın di mi... Olaya bak!
Gelince görüşürsün demiş diye hala konuşuyorsunuz sandım. :s Yanlış anlamışım o kısmı.
Bence de asla arama artık. Ailesiyle de hiç konuşma hatta. :KK19:
Çok zor bir durum. :KK43:( Onlara sıra gelecek ama.
Ha tabi bu kızla ciddi düşünüyorsa ve evlense dahi bence yine büyük sorunlar yaşayacaklar.
Böyle bir sürü örnek okudum bu sitede. Gidip başkasıyla evleniyorlar, ayrılıp eski sevgiliye yalvarmaya başlıyorlar bu kez. Ama umarım sen kendine layık, çok daha biriyle karşılaşırsın ve yeniden aşık olursun, bambaşka bir sayfa çizersin. Bu adamdan hayır mı gelir zaten bundan sonra yine birleşmek istese. Ama tabi ki süründüğünü görsen süper olur.

Bu kıskanma mevzusu da şöyle oluyor. Şimdi sen bu adamı sevdin ya, ilgilendin ya onunla e ister mi başka biriyle görüşmeni? O öyle bencil ki seni başından atıp başka kızla beraberken bile eli senin yakanda. İstemiyor senin sevgini başkasına vermeni. Hep sevilen o olsun. O hiç unutulmasın, eşsiz olsun. Böyle düşünmek istiyor.Bunun sonucunda da kıskançlık oluşuyor.
 
Sen o kızı hiç önemseme bile bence.

Sevdiğim insanla olan ilişkimi o bitirdi. Ayrıldığım çocuk bana beddua etmişti. Çok kötü şeyler yaşadım ben de. Ettiğimi buldum. Şimdi bıraktığım kişiyle yeniden görüşmeye başladım. Aradan 2 yılı aşkın süre geçtikten sonra. :KK31:

anaaa ciddimisin.. simdi sen o cocugu biraktin baskasiyla birlikte oldun.. birlikte oldugun seni birakti ... ve 2 sene sonra o biraktiign kisiyle yine birliktesin.. peki nasil birlikte olmaya basladiniz senmi istedin pesinden kostun yoksa o mu? bravo o cocuga demekki seni sevmis gercektenn..

ama bizimki farkli ben kinciyim birz..asla unutamam.. geri dönsede kabul etmem..yinede büyük konusmiyim basima gelmesinde..hayirli degil benim icin oyüzden istemiyorumm...
 
Sızce ozlermı benı donermı bıgun.. offf offf..:KK43:

:KK53::KK53::KK53: Yahu klavyeyi başka biri mi aldı eline. ??
Az önceki kız nereye gitti? Ne bu hala döner mi diye ağlayıp sızlanmalar?
Aaaaa bak olmadı buuu ama... :KK19::KK19:
Zamanı gelince anlarsın. Şimdi kimse bir cevap veremez sana döner mi dönmez mi diye.
 
Aa siz ciddiydiniz yani. :KK53: Bir de askerliğini bekledin bu adamın di mi... Olaya bak!
Gelince görüşürsün demiş diye hala konuşuyorsunuz sandım. :s Yanlış anlamışım o kısmı.
Bence de asla arama artık. Ailesiyle de hiç konuşma hatta. :KK19:
Çok zor bir durum. :KK43:( Onlara sıra gelecek ama.
Ha tabi bu kızla ciddi düşünüyorsa ve evlense dahi bence yine büyük sorunlar yaşayacaklar.
Böyle bir sürü örnek okudum bu sitede. Gidip başkasıyla evleniyorlar, ayrılıp eski sevgiliye yalvarmaya başlıyorlar bu kez. Ama umarım sen kendine layık, çok daha biriyle karşılaşırsın ve yeniden aşık olursun, bambaşka bir sayfa çizersin. Bu adamdan hayır mı gelir zaten bundan sonra yine birleşmek istese. Ama tabi ki süründüğünü görsen süper olur.

Bu kıskanma mevzusu da şöyle oluyor. Şimdi sen bu adamı sevdin ya, ilgilendin ya onunla e ister mi başka biriyle görüşmeni? O öyle bencil ki seni başından atıp başka kızla beraberken bile eli senin yakanda. İstemiyor senin sevgini başkasına vermeni. Hep sevilen o olsun. O hiç unutulmasın, eşsiz olsun. Böyle düşünmek istiyor.Bunun sonucunda da kıskançlık oluşuyor.

iste birde sunu soriyim sana..simdi benim yeni biriyle görüstügümü en erken 25 temmuzda ögrendi. en erken ihtimall.. ve yeni görüsmeye basladigim cocukta bana kendi teklif etti...hatta onun icin baskasini tavsiye ettim falan yok olmaz dedi..ertesi gün bana teklif etti benden hoslandiginifalansöledi...sonra aradan 4 gün gecti yani 29 temmuzdan itibaren hic konusmamaya basladi...yaziyorum cevap vermiyor falan 5 gün böyle sürdü..sonra bende sinirlendim sildim fln..düsünüyrum acaba benim eskisi bunla irtibatami gecti biseyler mi konustuki o benle konusmamaya basladi?

eskisi zaten cok kiskanc..onu sirf söylemek icin eminim telefonu suratima kapatan adam cikip yeniden konusuyor birde bana ben sormadan diyorki ailesyle falan taniscam bilmem ne..eminim o kizla ciddi dsünmüyor..ciddi düsünse bana böyle nispet yapmazdi..mahcup olurdu bana karsi ve farkli davranirdi..sirf kiskandigindan yapiyor..ama banada öyle geliyor bana geri dönecek..

girls sende pozitif düsün pozitif olsunnnn
 
anaaa ciddimisin.. simdi sen o cocugu biraktin baskasiyla birlikte oldun.. birlikte oldugun seni birakti ... ve 2 sene sonra o biraktiign kisiyle yine birliktesin.. peki nasil birlikte olmaya basladiniz senmi istedin pesinden kostun yoksa o mu? bravo o cocuga demekki seni sevmis gercektenn..

ama bizimki farkli ben kinciyim birz..asla unutamam.. geri dönsede kabul etmem..yinede büyük konusmiyim basima gelmesinde..hayirli degil benim icin oyüzden istemiyorumm...

Evet yaaa... Aynen öyle oldu.
sdkfhunt8l2dwqo6vzsdqn1pp3.png

Diyorum ya ettiğimi buldum diye. Ben onu bıraktım. Diğer sevdiğim de beni. :KK53: Bak anlatiim. Önemli noktalar var.Ama ben var yaa ayyy görmen lazım... Bıraktığım sevgilimi hiç önemsemedim. Hiç ama hiç aklıma gelmiyordu diğer insanla beraber olduğumda o kişi. Benimle konuşmaya çalışırken bile dinlemiyordum onu. O derece canileşmiştim. Ama çok toydum ben de. Şimdi olsa asla kimsenin kalbini bu şekilde kırmazdım. :KK59::KK59: Neyse işte bu da bana beddualar ediyormuş baya. Sonradan öğrendim. Benim çektiğim acının dilerim ki katbekat fazlasını yaşarsın demişti. :s Bu en hafif bedduasıydı. Diğerlerini buraya yazamam o derece kötü. :18: Ve Gün geldi deli divane olduğum çocuk daha fazla devam edemeyeceğimizi söyledi. Tabi ben yıkıldım. Ve hayatımı mahveden süreç başladı. Sağlığıma da etki ediyordu o zamanki stresim. Çok kötü günler geçirdim. O süre içinde çok yalnızdım. Aklıma terk ettiğim sevgilim geliyordu hep. Sonra konuştuk. Ben adım attım. 8 ay sonra. Ama buradaki en önemli nokta şu : O insan beni kestirip atmadı. Hep açık kapı bıraktı. Açık kapı bıraktığı için de ben rahatça geri dönüş yapabildim ona. Sen diyorsun ya ben kinciyim... O da kinci, hiçbir şeyi unutmuyor ama akıllılık yaptı ve bana iyi davrandı. Biz yine buluştuk ama arkadaşça. Ben buna yine aşık değildim yani. Koptuk tekrar. Ve Aradan yaklaşık 2 yıl geçince ben bunu nasıl düşünmeye başladım, nasıl önemsemeye başladım anlatamam. O umursamaz kız gitti, bıraktığı erkek için ağlayan bir kız çıktı ortaya. İnsanın ne hallere düşeceği hiç belli olmuyor. :KK1: Yani peşinden koştum ben. Ama o da cidden çok sevmişti beni. İnanılmaz bir aşkı, tutkusu vardı. Bir de ben tatlı dille konuşunca sinirli olsa bile yumuşadı. İkna ettim yani onu tekrar. :KK61: Ama hayallerimi süsleyen erkek o değil. Yine de vazgeçemiyorum. Çok değişik bir şey. :44:
 
Bir de benim onun peşinde koşma sürecim, tekrar adım atma dönemim kafamda diğer çocuğu bitirmemle oldu. Eskiden çok aşıktım ona ama şimdi umrumda bile değil. Ne kadar tuhaftır ki şimdi umrumda olan benim geçmişte bıraktığım kişi oldu. :97:
 
iste birde sunu soriyim sana..simdi benim yeni biriyle görüstügümü en erken 25 temmuzda ögrendi. en erken ihtimall.. ve yeni görüsmeye basladigim cocukta bana kendi teklif etti...hatta onun icin baskasini tavsiye ettim falan yok olmaz dedi..ertesi gün bana teklif etti benden hoslandiginifalansöledi...sonra aradan 4 gün gecti yani 29 temmuzdan itibaren hic konusmamaya basladi...yaziyorum cevap vermiyor falan 5 gün böyle sürdü..sonra bende sinirlendim sildim fln..düsünüyrum acaba benim eskisi bunla irtibatami gecti biseyler mi konustuki o benle konusmamaya basladi?

eskisi zaten cok kiskanc..onu sirf söylemek icin eminim telefonu suratima kapatan adam cikip yeniden konusuyor birde bana ben sormadan diyorki ailesyle falan taniscam bilmem ne..eminim o kizla ciddi dsünmüyor..ciddi düsünse bana böyle nispet yapmazdi..mahcup olurdu bana karsi ve farkli davranirdi..sirf kiskandigindan yapiyor..ama banada öyle geliyor bana geri dönecek..

girls sende pozitif düsün pozitif olsunnnn

Yani her şey olabilir. Her olasılık mümkün. Kafamızda bir dolu senaryo kuruyoruz. Hangisi gerçek bilemeyiz ki.

Eski sevgilin çok kıskanç olabilir de senden ayrıldığı halde hala seni kıskanmaya devam ediyor olsa bile senin üstünde baskı kurmaya asla hakkı yok. En büyük pisliği kendi yapmış sonuçta. O yüzden kıskanma kısmına büyük anlamlar yüklememek lazım bence. Kıskanma durumu daha önce de yazdığım gibi bencillikler alakalı genelde. Her şeyi zamanla göreceksin. O kızla ciddi mi değil mi vs. ...
 
X