Dırım çok şey başardın zaten 8 kilo vererek..Sıkıntılı dönemde vermesende hiç sorun değil,zaten mümkün değil bence rejim yapabilmen sıkıntı içinde..Öperim seni ve kuzuları..
Pamukşekercim merhaba cnm,bizim bebekler aynı aydalar benimkilerde de daha diş falan yok acayip salyamız akıyo tabi 10 kere üst değiştiriyoruz,emekleme çalışmalarımız var sadece birde prematürelikte var bizde o yüzden çabuk beklemiyorum herşeyi onlardan sağlıkları sıhhatleri iyi olsun yeter....
birde erkek bebekler biraz tembel olur derler... bu arada sen hala emziriyomusun cnm?neler yediriyosun ek olarak?
Selam arkadaşlar.
Sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş.
bugün evdeyiz şükür .
Birazdan çıkarız dışarı.Park ,zıp zıp derken yoruluyorlar akşam yemeğinden sonra cup yatağa...
Büyüdüklerinde de sürekli aktivite olması gerekiyor .Enerjilerini atamıyorlar yoksa.
Arkadaş istiyorlar .
Kapıyı kapatıyorlar odalarının.
Kapıyı çalıp izin isteyip giriyoruz odalarına..
Dırımkızı geçmiş olsun.Diğer topikten okumuştum ama yazmadığım için söyleyememiştim.
Çok geçmiş olsun.
Kilo olayı ben 17 kg. aldım.
15 kg. verdim eve geldiğimde
Ama emzirme döneminde annemin aşırı beslemesi sonucu bol bol kilo aldım.
Sütüm boldu şükür ama kilolarım aldı başını gitti.
2 ay önce rejime başladım.
71 kg. den 56,5 kg. indim.
58 kg. hamile kalmıştım.1,5 kg. altındayım.
Çocuklar ufakken hele emzirirken kilo vermek çok zor.
Ancak 3,5 sene sonra verebildim ben.
Şimdi ikizleri yanımda görenler tekrar bakıyorlar:kedi:
Sizlerde verirsiniz süt dönemi bitince.
Artvinli ben 35+3 de doğum yaptım.
Hastanede hep 35 haftalık diyorlardı.
36+0 olmadan 36 demiyorlar.
Canlarım,ciğerlerimmm sevesim geldi hepinizi birazdan babannemize gideceğiz,akşam da yeğenlerimin doğum günü var inş..kızıma tuvalet giydireceğim..bizim kokoş hallerimiz bol maşallah..kaydirigubbakcemile3 ..Canımın içi maryyimm çok güldüm kız ....hahahhahah suratına gaz çıkar lafına.... formundasın gene...hadi ben kaçar..hepinizi öper..
kızlar bebek arabası almaya karar verdim ne alıcam bilmiyorum benim beğendiklerim çok
pahalı 1100 1300 arası
ama benim alabileceklerimden babymax ın 3 tekerleklisiyle kraftın yanyanası fena değil
gibi bide firstwheels var o da fena değil ama internette görüp ne kadar alınabilir görmeden
emin olamıyorum
sizler ne marka aldınız ve memnunmusunuz
canım ben "cosatto" kullanıyorum ve gayet memnunum hem çok şık hem de çoook çok hafif..hani şu mac laren'in en hafif diye çıkan arabası var ya ondan bile ufak..ben de ikisinin arasında kalmıştım da :)) fiyatı ben alırken 790 liraydı.. benimkilerin biri kız biri erkek biliyosun bizim gibiler için tasarımları var mesela benim kızımın oturduğu taraf çingene pembesi, oğlumun tarafıysa turkuaz mavi..kızlar bebek arabası almaya karar verdim ne alıcam bilmiyorum benim beğendiklerim çok
pahalı 1100 1300 arası
ama benim alabileceklerimden babymax ın 3 tekerleklisiyle kraftın yanyanası fena değil
gibi bide firstwheels var o da fena değil ama internette görüp ne kadar alınabilir görmeden
emin olamıyorum
sizler ne marka aldınız ve memnunmusunuz
ayy bu sorunun cevabı beni de çooookk ilgilendiriyo..ben de sırf bu nedenle bebeklerime yapayalnız bakamıyorum..bi ablamız evde sağolsun 5 gün geliyor evin düzenini sağlayıp işlerimize yardımcı olmaya..onun dışında hafta içi annem haftasonu kayınvalidem var yanımda..benim bebeklerimin ikisinde de kolik vardı doktorumuz da ilk dört ay yalnız kalmamamı önermişti ve o sürenin dolmasına 15 günümüz var..umarım herşey düzene girer ve bebeklerimi yalnız başıma sahiplenebilirim artık..merhaba arkadaşlar..bebeklerine tek bakan bayanlara bi sorum olcak,kaswa,dırımkızı,ve başka kim varsa..ikisi aynı anda kucak için ağladığında ne yapıyosunuz? ben ikisini aynı anda alamıyorum,birini tutarken diğeri yırtınıyo,bi elimlede onu okşayıp konuşuyorum falan ama yetinmiyo yatakta kalan..öyle olunca kucağımdakinede gereken ilgiyi gösterememiş oluyorum,suçluluk hissediyorum,bebeklerin psikolojisinin olumsuz etkilenmesinden korkuyorum..sizler bu duruma ne çözüm buldunuz acaba?
Selam arkadaşlar.
Sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş.
bugün evdeyiz şükür .
Birazdan çıkarız dışarı.Park ,zıp zıp derken yoruluyorlar akşam yemeğinden sonra cup yatağa...
Büyüdüklerinde de sürekli aktivite olması gerekiyor .Enerjilerini atamıyorlar yoksa.
Arkadaş istiyorlar .
Kapıyı kapatıyorlar odalarının.
Kapıyı çalıp izin isteyip giriyoruz odalarına..
Dırımkızı geçmiş olsun.Diğer topikten okumuştum ama yazmadığım için söyleyememiştim.
Çok geçmiş olsun.
Kilo olayı ben 17 kg. aldım.
15 kg. verdim eve geldiğimde
Ama emzirme döneminde annemin aşırı beslemesi sonucu bol bol kilo aldım.
Sütüm boldu şükür ama kilolarım aldı başını gitti.
2 ay önce rejime başladım.
71 kg. den 56,5 kg. indim.
58 kg. hamile kalmıştım.1,5 kg. altındayım.
Çocuklar ufakken hele emzirirken kilo vermek çok zor.
Ancak 3,5 sene sonra verebildim ben.
Şimdi ikizleri yanımda görenler tekrar bakıyorlar:kedi:
Sizlerde verirsiniz süt dönemi bitince.
Artvinli ben 35+3 de doğum yaptım.
Hastanede hep 35 haftalık diyorlardı.
36+0 olmadan 36 demiyorlar.
merhaba arkadaşlar..bebeklerine tek bakan bayanlara bi sorum olcak,kaswa,dırımkızı,ve başka kim varsa..ikisi aynı anda kucak için ağladığında ne yapıyosunuz? ben ikisini aynı anda alamıyorum,birini tutarken diğeri yırtınıyo,bi elimlede onu okşayıp konuşuyorum falan ama yetinmiyo yatakta kalan..öyle olunca kucağımdakinede gereken ilgiyi gösterememiş oluyorum,suçluluk hissediyorum,bebeklerin psikolojisinin olumsuz etkilenmesinden korkuyorum..sizler bu duruma ne çözüm buldunuz acaba?
merhaba arkadaşlar..bebeklerine tek bakan bayanlara bi sorum olcak,kaswa,dırımkızı,ve başka kim varsa..ikisi aynı anda kucak için ağladığında ne yapıyosunuz? ben ikisini aynı anda alamıyorum,birini tutarken diğeri yırtınıyo,bi elimlede onu okşayıp konuşuyorum falan ama yetinmiyo yatakta kalan..öyle olunca kucağımdakinede gereken ilgiyi gösterememiş oluyorum,suçluluk hissediyorum,bebeklerin psikolojisinin olumsuz etkilenmesinden korkuyorum..sizler bu duruma ne çözüm buldunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?