ya su zıkkım sey bıde ıngılızce ustte tarıh var altta tarıh var hangısıne ne tarıhı yapıcas
ya walla ben de bugün stereo kalp atımı dinleme moduna girmiştim bozuldum biras , neyse görsek o da yeter :) canım tansiyona aman dikkat et düşürmeye çalış, ikiz gebelikte çok normal gerçi kalp yükü diğer gebeliklere göre çok daha fazla artıyor. Allah sağlıkla kurtarsın denir dsanırım sizlerin aşamasında :)
üsttekine giriliyordu sanırım
sonrasında sıfre ıstıo emaıl adress dıo offf kafayı yıcem sımdı-tatlicadiarzu-
ya walla ben de bugün stereo kalp atımı dinleme moduna girmiştim bozuldum biras , neyse görsek o da yeter :) canım tansiyona aman dikkat et düşürmeye çalış, ikiz gebelikte çok normal gerçi kalp yükü diğer gebeliklere göre çok daha fazla artıyor. Allah sağlıkla kurtarsın denir dsanırım sizlerin aşamasında :)
sonrasında sıfre ıstıo emaıl adress dıo offf kafayı yıcem sımdı-tatlicadiarzu-
Kızlar LİYADORA dr.hastaneye yatırmış ve doğuma kadar hastanede kalacakmış.
Bebekleri ve kendisi çok iyimiş.Serklaj işlemi yapılmıştı.Dr. tedbir amaçlı yatırmış.
Bu arada bir kzıı ve bir oğlu olacak.
Rabbim hayırlısıyla doğum haberlerini vermeyi nasip etsin.
kizlar dun doktora gittim ve ikizlerimin olacagini ogrendim,yaklasik 2 hafta once gitmistim yine hastaneye ama ozaman tek gorunmustu, cok saskinim valla.Aceba cift yumurta ikizimi yoksa tekmi cok merak ediyorum simdi,varmi aranizda benim gibi, ilk once tek sonrada ikiz oldugunu ogrenen arkadaslar.Sizinki tek yumurta ikizimi yoksa ciftmi....
Canım kalp atışlarını hem görüyorsun hem de dinletiyorlar,bana öyle olmuştu.
artvinlim nabersin cnm? nasıl gidio?
ya kızlar bişi sorcam bu ilk kalp atışı muhabbetinde dinletiyorlar mı yoksa sadece ekranda mı görüyosun? ben sesini duyucaz sanıyordum ama bi arkadaşım sadece görüntü dedi. siz böyle küçükken (7. hafta) nasıl olmuştu
herkese merhaba kızlar liyadoraya kolay gelsin diyelim o zaman hastanede hayırlısıyla zamanında bebişleri alsın kucağına
bende bugün tansiyon icin uğrastım iki saat önce geldim eve
tansiyonum eczanede dr da hep 14e 9 veya 14e 8 cıkıyodu dr idrar tahlili ile protein kacagı varmı diye baktı cok sükür yokmuş... şimdilik artık sürekli yatak istirati diyor evede tansiyon aleti aldık koldan ölcen dijital olanlardan hadi tekrar dr a onun tansiyon aleti ile karsılastırdık aynı sonucu veriyomu diye o da tamam ...eve geldim yattım hemen iki saat yatınca 12 e 8 olmus artık kontrollu gidicez 10 11 mart gibide doğum insallah....ne zormuş bu tansiyon yahuuuuu ..allahım sizle karşılastırmasın insalllah arkadaslar...
canım bak en iyisi şöyle yapalım sen bana son adet tarihini ver ben sana oluşturayım, direkt al yapıştır
aaa ne kadarlıktı cnm liyadora aman ne zordur bu hastanelerde yatmak allah yardımcısı olsun,,,
canım bak en iyisi şöyle yapalım sen bana son adet tarihini ver ben sana oluşturayım, direkt al yapıştır
canım ozel msj ada saglıkla gelın yavrularım herkez sizi bekliyor yazarsın olırmu canım
özel mesaj kısmı geç kaldı maaleseflinki yolladım ziyaretçi mesajları kısmından, buradan gönderemedim, 100 mesajı geçmeden link yollanamıyormuş. bi bak bakalım
bole dıo canım ya Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun hıc sansım yok :bbo:
başındaki sonundaki url'lleri sil. http ile başlayıp png ile bitsin olur, hadi bak seni bekliyorum, doktora gidiciim kalkamadım, görmeden gitmeyeyim diye, bukkadar uuraştık olsunnn bari :)
oldu canım cok saol vaktınıde aldım kusura bakma canım cok cok tsk ederım hadı hayırlı habetrlerle gel beklıorum ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?