Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sağol canım benim.. baa müsade yatayım artık....herkesi öptükkkk

Canım kalp atışlarını hem görüyorsun hem de dinletiyorlar,bana öyle olmuştu.

aaa ne kadarlıktı cnm liyadora aman ne zordur bu hastanelerde yatmak allah yardımcısı olsun,,,

benimde tek yumurta ikizi bebislerim

Canım kalp atışlarını hem görüyorsun hem de dinletiyorlar,bana öyle olmuştu.

Umarım benim de öyle olur :) ben artık çıkayım arkadaşlar duş, hazırlık filan anca gideris randevuya. dalincim çıkmışsın yakalayamadım sanırım, neyse sat atarsan ben sana yaparım çizelgeyi. görüşmek üzere hoşçakalınnnn

artvinlim nabersin cnm? nasıl gidio?

çok şükür canım iyiyiz.büyüyoruz teyzesi,artık tekmeleride hissediyoruz
sen nasılsın.kuzuların nasıl.çok öp benim yerime

Canım ben ilk kontrole 7+5 günlükken gittim.kalp atışını gördüm sesinide dinletti dr.çok güzeldi ama.Nasıl hayata bağlanmışlar hızlı hızlı atıyordu kalpleri.şimdide her kontrolümüzde dinletiyor dr.

Canım ya çok geçmiş olsun tansiyon zordur bende yaşamıştım.benim idrarada protein sızmaya başlamıştı.0 tuz tamamen kestik tuzu.çok dikkat etmek lazım.

canım bak en iyisi şöyle yapalım sen bana son adet tarihini ver ben sana oluşturayım, direkt al yapıştır

cok ıyı olur ben sonuna kadar olusturdum fakat bıtırısı yapamadım canım ya bak bnm son adet tarıhım 4 ralık ama bnm bebeklerım 5 gun gerıden gelıor o yuzden 9 aralık olarak gır sonadet tarıhımı muhtemel dogum tarıhımı soruo oda 10 eylul 2010 tamammı 10 eylulu yukarı adet tarıhını assa yazıosun bebekelregelınce kırılmıs yumurta ıcınde var ıkı tane en bastakıler cok beyaz sevmedım onun yanındakıler olsun azcık bronz lanlarzemuszemus bıde temaya gelınce 3.sayfadakı bulutlar mavı gokyuzu ve ew var sonunda yesılcımenler onu sectı ok renk olarakta beyaz cok sevırım yaparsanopuyorumnanaktan

özel mesaj kısmı geç kaldı maalesef linki yolladım ziyaretçi mesajları kısmından, buradan gönderemedim, 100 mesajı geçmeden link yollanamıyormuş. bi bak bakalım

bole dıo canım ya Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun hıc sansım yok :bbo:

arkadaslar sizdede boylemi oluyo merak ettim.Ben bi anda canim tatli istiyo tatli yiyorum bi anda tursu yada eksi birseyler yemek istiyorum bi bilemedim canimin ne istedigini surekli degisiyo:)

bole dıo canım ya Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun hıc sansım yok :bbo:

başındaki sonundaki url'lleri sil. http ile başlayıp png ile bitsin olur, hadi bak seni bekliyorum, doktora gidiciim kalkamadım, görmeden gitmeyeyim diye, bukkadar uuraştık olsunnn bari :)

başındaki sonundaki url'lleri sil. http ile başlayıp png ile bitsin olur, hadi bak seni bekliyorum, doktora gidiciim kalkamadım, görmeden gitmeyeyim diye, bukkadar uuraştık olsunnn bari :)

oldu canım cok saol vaktınıde aldım kusura bakma canım cok cok tsk ederım hadı hayırlı habetrlerle gel beklıorum ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…