- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
cemre ile eren cokkk dayanmak zorundalar ıcerde kalmak zorundalar haftam ıelrı olasaydı sezeryanle alacakalrdı ama daha 23 teyım off ALLAH IM sabır ver yarabbım onlara bukadar alısmısken ya kaybedersem nasıl dayanırım
bunca derın ıcınde bırde ıshalle ugrasıoruz suan kaynaklı bakterı oda cok yıpratıor benı ve bebekelrı vucudum susuz kalıor onumuzdekı 1 ayıda atlatırsak sıkıntımız hafıflıcek dogum olsa bıle kuvezde yasama sansları olucak ama sımdı olmaz mafoldumben ben ya kk ya girebilirim ya giremem bellı olmaz
artık her hafta dr dayım salı gunu gene gıdıcem bakalım bısey degısmıcek ama
cnm bnm serklaj yapmadı bana dr um hıc ve serklaj en gec 13 ıle 15 haftaya kadar yapılır dıye bılıorum solesem serklaj ıstesem yaparmı bılmıorum acaba bnm drumdamı garıplık var cokmu serbest acaba neden yapmadıkı basından berı bnm durmumu bılıor serklaj onermesı gerekmezmıydı onlem amaclı 23 uncu haftadayım cok gec olmadımı dıye dusunuorum sana yaptımı dr cnm
kızlar ben geldımde pek hayırlı haberlerle gelmedım 27.haftaya kadar dogum yapmasam opup basıma koycam mafoldumben aletlere bagladılar benı olece beklettıler
dr um geldı gıttı hemsıreler serumlar bıraz kaldım orda yasamın sınırında dogum yapabılırmısım hastanede kalmanın bır faydası yok dedıelr ewe gonderdıelr cok cok ıyı dınlenmem gerekıor
artık dr um yapcak bısey yok dedı ılacları ve serumu zamanında alıp yatacaksın dedı cok moralım bozuk eger her an dogum yaparsam bebekelrım yasamın sınırında olacakalr yanı buyuk ıhtımalle yasamıcakalr
solıcek bısey bulamıorum dua edın nolur cok krıtık gunler var onumde 26 ıncı haftayı bı devırsem cok buuyk olcude rısk kalkıcka ortadan rabbım sana emanet dedım ve yatıorum sukur bakanlarım var moraller bozuk sancım bıraz hafıfledı agrı kesıcılerle 1 hafta sonra gene gıdıcez hastaneye kontrole
ALLAHIM herkesın yarıdmcısı olsun kızlar
cok salon kızlar rabbım basa vermesın morlaımı yuksek tutup ıyı olmaya calısıorum ıns en kısa zamanda gecıcek bu sorunlar baska bır dr arastırmaya baslaıdm agrılarım hafıf sekılde devam edıo sımdılık bole kızlar cok opt hepınızı
kızlar ben geldımde pek hayırlı haberlerle gelmedım 27.haftaya kadar dogum yapmasam opup basıma koycam mafoldumben aletlere bagladılar benı olece beklettıler
dr um geldı gıttı hemsıreler serumlar bıraz kaldım orda yasamın sınırında dogum yapabılırmısım hastanede kalmanın bır faydası yok dedıelr ewe gonderdıelr cok cok ıyı dınlenmem gerekıor
artık dr um yapcak bısey yok dedı ılacları ve serumu zamanında alıp yatacaksın dedı cok moralım bozuk eger her an dogum yaparsam bebekelrım yasamın sınırında olacakalr yanı buyuk ıhtımalle yasamıcakalr
solıcek bısey bulamıorum dua edın nolur cok krıtık gunler var onumde 26 ıncı haftayı bı devırsem cok buuyk olcude rısk kalkıcka ortadan rabbım sana emanet dedım ve yatıorum sukur bakanlarım var moraller bozuk sancım bıraz hafıfledı agrı kesıcılerle 1 hafta sonra gene gıdıcez hastaneye kontrole
ALLAHIM herkesın yarıdmcısı olsun kızlar
merhaba kızlar ben geldim dalinciğim çok geçmiş olsun ama neden seni hastaneye yatırmadılar
nedemek yapılcak bişey yok?benim sancılarım çıktı ve açılmam vardı 27 haftalıkken hemen hastaneye yattım ve doktorum seni bu durumda evde tutmaktansa hastanede olman çok iyi dedi....
Dırııııııııııım ben niye göremiyorum bu resimleri canım.
cerencım dr unun ısmını soelrmısın banada cnm ne zamn kontrollerın
nerocum hepınız bılıosunuz basındnaberı zor gecıor hamılelıgım sımdıde bu cıktı kafayı yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?