mennn geldimmm yawwwwww bu çocuklar çok alem beraber uyudular beraber kalktılarrrr
sohbet ediyorr
selam ben de geldim üçüzden ikize indik bir meleğim iki kardeşine paylaştırdı hayatını inşallah
varsın öyle olsun canbebeğim,Allah cümlemize iyilik versin
ben de evimden başka yerde olamıyorum,
onlar da sende rahat edemezler gerçi,
ben şimdi doğumdan sonra annemlerde kalıcam bir hafta on gün yaralarım biraz düzelene kadar,mecbur,ama nasıl olcek onu düşünüyorum..
mennn geldimmm yawwwwww bu çocuklar çok alem beraber uyudular beraber kalktılarrrr
ay ne güzel ya... şimdiden iletişim kuracakları arkadaşları var... işte ikizin güzel tarafı.....
slm kızlar ben geldim.... bizde ikiziz artık... diğer ikisini rabbime teslim ettik... mecbur kaldık yani... inşallah bunlar tutunurlar anacıklarınada.....
allah bunlara sağlık ve ömür versin canım....
selam ben de geldim üçüzden ikize indik bir meleğim iki kardeşine paylaştırdı hayatını inşallah
naberrr cadılarrrr
slm kızlar ben geldim.... bizde ikiziz artık... diğer ikisini rabbime teslim ettik... mecbur kaldık yani... inşallah bunlar tutunurlar anacıklarınada.....
dırımkızı bu oglanları kaparlar canım benım.....bole guzel guzel gıyıdrme...............41 kere masallah allah bagıslasın
zemuszemussağol hoşbulduk bu güzel miniklerin annesi :dance:
aman sorma valla, ben bide başak burcuyum ya, düzenim bozulsun hiç istemem.... yerimi yadırgıyorum zaten... bu seferde ben burada kalayım dediğim zaman üzülüyor.... ben bu konuda kılım biraz ne yapayım. tatile giderken bile yastığını götüren bir insanım ben... offfff bide bunun doğum sonrası var.... o diyecek bize gidelim ben diyecem burada kalalım... ikiz olunca bırakmazda hemen... aslında bırakmaması avantajıma ama napayım... en azından ikiz tecrübesi var kardeşlerimden....
cnm ben doğumdan sonra evde olunmasından yanayım yani bebekleri ilk evini bilsinn
ama imkan yoksa yapılacak bişeyyokkk
ay ne güzel ya... şimdiden iletişim kuracakları arkadaşları var... işte ikizin güzel tarafı.....
evettt
allah bunlara sağlık ve ömür versin canım....
kızlar bu arda fıkırlerınıze ihtiyacım var isim konusnda benım adam isim begenmıyor .............bana yardımcı olun bıraz .................
kayra ve selin hayırlı olsunn..allahım ömürlerini uzun etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?