üzülme serpilim yawwwww
sizin şu serdar beyiniz gençmişşş kııı 70 liymiş adam daha
cerrahpaşalıı hem oradan mezunnnnn
üzülme serpilim yawwwww
sizin şu serdar beyiniz gençmişşş kııı 70 liymiş adam daha
cerrahpaşalıı hem oradan mezunnnnn
yok yok ikiside kısdı bünye alıştı artıkınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3wavyciğim oooohhhh şifa olsun uykularr,
bütün gece uğraşmışsın gerçekten benimle,koltuklara yatabilirler ama,dırımıma da verdik nasılsa
bu sefer ikisi de kızdı dimi ama,yine bir erkek karışmış olmasın hihihi kaydirigubbakcemile3
ya havaya güvenemedik canım çıkmak için,bir de karşıda yağmur olucak bugün dediler,korktuk açıkçası,çıkmadık,
ama bulucaz inşallah yaaaa,
Ptesi Serdar Beyde geliyor inşallah bu arada doğurmadım yaibundan sonra da doğursam artık sorun olmaz inşallah..
sen nasılsın canımm,sağlığın nasıl?
eeee çıkmadııı heheh
ya anlamadım üstteki yazımda niye kadınlar kulubu.com çıkıyor. siliyom yine çıkıyorakannehir
yerimmm üleynnnn doktorunuuzuuuuu
neysemm toplanayımm
öhömmmmm öhömmmm
şöle bi baktım cnm.....benim saf kaynana eşimin yanında aaa birsenin doktoru senden yakışıklı demişti
eşim deli olmuştu latife koca burnunlu diyip durmuştuuu hehehe
yerimmm üleynnnn doktorunuuzuuuuu
neysemm toplanayımm
öhömmmmm öhömmmm
şöle bi baktım cnm.....benim saf kaynana eşimin yanında aaa birsenin doktoru senden yakışıklı demişti
eşim deli olmuştu latife koca burnunlu diyip durmuştuuu hehehe
wavyciğim yeteneğini sana sezeryan sonrası söyliycem bakalım na kadar zamanda ayklanıcam..
ŞenizŞenizŞenizŞenizkuzular ben şöle bi kk yı turlayım sonra duşa gireyim burada olursanızzz görüşürüzzz öptümm göbüşünüzüü
bilmimki benimkinde kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominiz yazısındqa olmuştu:sm_confused:ben az önce geçmişleri okudum. yoktum ya o yüzden dikkat ettim çok kişide kadınlarkulubu yazısı var.... bebekleri deyince mi çıkıyor
noooldu kız birden duşa koşuyonn delikafadulden :roflol:kuzular ben şöle bi kk yı turlayım sonra duşa gireyim burada olursanızzz görüşürüzzz öptümm göbüşünüzüü
kıslar bu aralar maşallah beni m bıcırıklar daha bi hareketlendiler. yani hiç durmuyolar diyebilirim. balık gibiler maşallah ay nasıl hoşuma gidiyor bazen bi yerlerini dayıyolar elimi koyuyorum o an alıp bağrıma basasım geliyoropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?