Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizbayramınız mübarek olsun......
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizHerkese hayırlı bayramlar kızlar...
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizselam kızlar bende bugün temizlik felan yoruldum yarında ailecek kahvaltıya bizdeyiz sizleride beklerim eşler felan tanışmış olsa şöyle upuzun bi masada topluca kahvaltı yapsak ne güzel olurdu toplu nikah töreni gibi toplu doğum törenine benzerdi herkeste koca göbiş yanyana dizilmişisz şen şakrak kahvaltı yapıyoruz ay gözümü kapayıp hayal ettimde çok eğlenceli olurdu keşke olsa
hepinize tüm sevdiklerinizin yanında olacağı güzel bayramlar diliyorumm kızlar kimimiz kurban bayramında bebekleri ile olacak kimimizde ben gibi bebekli bayram hayalini seneye erteledi olsun keyifler yerinde olsun yeter sizleri seviyorummm
canım kuşum çok geç geliyon beeee,çıkıyorudm inan,kocamdan şiddet görücem şimdi yaani:tomato: kaydirigubbakcemile3selam hatunlar
Yuh be milleti kakalamaya yer arıyorlar.Bir geçemedim ben karşıya geçerken arayacağım seni müsaitsen sana getireceğim sabahlık takımı..Bak yemin ediyorum Komun üst katında 120 lira takım,alt katında 19...Yemin ederim wavy hiç bir defosu yok.Özel kutusunda veriyor...Keşke bir geçebilsen bu tarafa ...Sizin yakada yokmu kız fabrika satış yerleri ünlü iç giyim mağazalarının..
sanırım haklısınsenağlamawavymm bu tarafa geçmediğin sürece sen orda uygun bi gecelik bulamıycan canım,,
çünkü dışarda fiyatlar 100-120-150 arası değişiyor maalesef,ister aaaaaaall,ister alma
selam hatunlar
Ayh cok heyecanlı gibi geliyo dogum hazırlıklarınız :)
Bende daha belli degil ki 1Aylık ancak
ALLAH banada göstersin ikizlerimi:)
iyi akşamlar kızlar..şöyle bir bakayım dedim.. konu pijama olunca atladım hemen...hastanede yatarken suyum gelince pijama gerk oldu. eşimde ev uzak diye çarşıdan 2 takım alıp gelmiş... bende birini kullandım. birini gidip değiştirdim.doğum için aldım. 3 lü takım pkısakollu pijama hamile takım.üstüne yarım sabahlık
Artış 3'lü Loğusa Pijama Sabahlık Takımı Pijama Dünyası
seninde canımopuyorumnanaktanbayramınız mübarek olsun......
Herkese hayırlı bayramlar kızlar...
selam kızlar bende bugün temizlik felan yoruldum yarında ailecek kahvaltıya bizdeyiz sizleride beklerim eşler felan tanışmış olsa şöyle upuzun bi masada topluca kahvaltı yapsak ne güzel olurdu toplu nikah töreni gibi toplu doğum törenine benzerdi herkeste koca göbiş yanyana dizilmişisz şen şakrak kahvaltı yapıyoruz ay gözümü kapayıp hayal ettimde çok eğlenceli olurdu keşke olsa
hepinize tüm sevdiklerinizin yanında olacağı güzel bayramlar diliyorumm kızlar kimimiz kurban bayramında bebekleri ile olacak kimimizde ben gibi bebekli bayram hayalini seneye erteledi olsun keyifler yerinde olsun yeter sizleri seviyorummm
Dimi nankaydirigubbakcemile5yok niye görmemiş gibi olsun cok şık olur anam biz ilk defa doguruyoz elalem ne derse desin hadi hadi hadi gelinlik gene giyerim canım isterse
inşallah hayırlısıyla bitanem.Ayh cok heyecanlı gibi geliyo dogum hazırlıklarınız :)
Bende daha belli degil ki 1Aylık ancak
ALLAH banada göstersin ikizlerimi:)
Ya kıslar bişey dicem şimdi ben penye gecelik aldım bi tane ucuzundan. şimdi pijama takımı bakıyorum hani şık olsun falan diye. illa bu penye mi olmak zorunda saten olsa olmazmı kii?
benim takımım var pembe saten önden düğmeli üstü ,altıda pijama ve belden büyütmeli. üzerinde de yine saten sabahlık var. pierre cardinin ürünü bu olmaz mı ki. görmemiş gibi mi olurCADIARZU
Bu bayram yediğiniz tatlılardan daha çok tat bıraksın ağzınızda...tek derdiniz gülmekle kahkaha arasındaki bocalamanız olsun...Hepinizi öpüyorum.Bayramınız mübarek olsun.
ben 3 takıma tamamladım kızlar üçlütakım hepside bir tane hastanede giymek için bi tanede evde giymekiçin önü dügmeli sabahlıgı var üstünde bide mavi aldım oda lohusa için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?