merhaba kızlarrrrr...benim bu aralar kusuruma bakmayınnn tamammıı.çünkü inanın kendimi entegre süt tesisleri gibi hissediyorumm..hep emziriyorum.sarılığa yakalanmaması gerekiyorr...yarın dr gideceğiz...inşallah güzel haberlerle döneceğizz..benim ev bayram boyunca çok kalabalık olacak...girfeceğimi pek sanmıyorumm..umarım herkesss çok güzel bir bayram geçirriirr...HERKESİN BAYRAMINI KUTLUYORUMM..YAVRULARIDA ÖPÜYORUM
canım inan çok güzelll.çok güldümm inan..hepiniz 36 yı görünn...inşallahhh
amin canım inşallah..inşallah bizim bebişler de acele etmezler bizi üzmezler..
cici haberlerin bekliyoruz..
yaa bak ben çok kızıyorummlmaz tur kısss..kocan haklı
kızlar bi geçmişe bakıyım dedim de bebiş istiyoruz doğum mu yaptı? :1shok: :1shok: yoksa ben mi yanlış anladım?herşey yolundadır inşallah..iyi haberler almak istiyorum sizlerden..Allah hepimizi korusun..
evet canım yaptımm doğumm..çok sağlıklıyızzalkisalkisalkisdarısı sizlerin başınaa..
oohhh ohh maşallah canım..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Sağlıklı sıhhatli anne babalarına hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.. :Saruboceq: :Saruboceq:
hepinizin bayramını kutluyoruz şekerler.. daha nice bayramlara bebeklerimiz ve sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu bi şekilde erişmemizi nasip eder inşallah Yüce Mevlam..
Günaydın kızlar nasıslınız görüşmeli bayramınız mübarek olsun !
Arkadaşlar ben 17.09.09da 23:42 23.43 de doğum yaptım ani oldu bebeklerim kızım 2050 oğlum 2600gr.doğdular küvezdeler kzımda solunum problemi vardı çok şükür aştı 4saat sonra süt sağdık içmiş mamaya süte geçmiş oğlumda daha ileri derecedeydi solunum sorunu hala solunm destek cihazına bağlı durumu biraz iyiye gidiyo bugun kısmetse cihazdan ayrılıp ağızdan beslenmeye geçicek 1-2 gün içinde kızımı alcam oğlum daha belli değil 7-10 günü bulabilir kısmetse hiç tahmın etmezdım 4 doz ciğer geliştirici vuruldugum halde 34+4gibi gbi bir haftaada doğum yaptıgım halde yoğun bakıma bir kez girebildim elleyebildim sadece 4 kezde camdan görebildim bebeklerimi onları orda bırakıp eve gelmek beni çok üzdü..
Arkadaşlar ben 17.09.09da 23:42 23.43 de doğum yaptım ani oldu bebeklerim kızım 2050 oğlum 2600gr.doğdular küvezdeler kzımda solunum problemi vardı çok şükür aştı 4saat sonra süt sağdık içmiş mamaya süte geçmiş oğlumda daha ileri derecedeydi solunum sorunu hala solunm destek cihazına bağlı durumu biraz iyiye gidiyo bugun kısmetse cihazdan ayrılıp ağızdan beslenmeye geçicek 1-2 gün içinde kızımı alcam oğlum daha belli değil 7-10 günü bulabilir kısmetse hiç tahmın etmezdım 4 doz ciğer geliştirici vuruldugum halde 34+4gibi gbi bir haftaada doğum yaptıgım halde yoğun bakıma bir kez girebildim elleyebildim sadece 4 kezde camdan görebildim bebeklerimi onları orda bırakıp eve gelmek beni çok üzdü..
[/URL][/IMG]
hepinizi öptümmmm
tülaycığım hayırlı olsun geçmiş olsun cnm çok üzüldüm işte bu şans ben 33 haftalık doğurdum solunum desteği almadılarr
evet repler uçmuşşş nerede yaaa
bayramınız mübarek olsun kızlar....waycım boşver yaaa takma kafana tokadan baska bişey salla gitsin tartısmaya değmıyo senın aielen benım ailem tartısmasını bız çok yaptık yenı evlendıgımız zamanlar ama pek iyi olmuyo canım .simdi gayet iyiz her iki taraflada hamdolsun .sende sorun etme boşver .konusmak istememısse o onun ayıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?