- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
bebişim kartalları face de gördük eşimle beraber 40 binkere maşallah. allah nazarlardan saklasın canım benim
canım benim darısı senin başınaa.. sende face koyy ben onları yiyeyimm tamammıı
Bayramınız Kutlu olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım hastaned olduğumuzdan mutlu değilimm..ama yavrular yanımda çok mutluyumm..her zaman konuşabilirizz.. canımm..allahım hepinizi bir solukta ve zamanında yavrularınıza kavuştursunn..kaydirigubbakcemile3entegre süt fabrikası seniiiiiiiii.......Eminim ömrünün en güzel bayramıdır bu bayram...Çok iyi bak yeğenlerimize,aslında seninle konuşacak ne çok şey var..İnş.Bir düzene girsin hayatın bize yol gösterırsin sende...İyi bayramlar canım.....Şeniz
canım benimmm öncelikle hayırlı olsunn..aramızda 1 gün var..allah analı babalı büyütsünn..canım üzülme tamam mıı sen o yavrulara lazımsınn..allahım seni bebişlereine bir an önce kavuştursunn..ianan okudukça ağladım..Günaydın kızlar nasıslınız görüşmeli bayramınız mübarek olsun !
Arkadaşlar ben 17.09.09da 23:42 23.43 de doğum yaptım ani oldu bebeklerim kızım 2050 oğlum 2600gr.doğdular küvezdeler kzımda solunum problemi vardı çok şükür aştı 4saat sonra süt sağdık içmiş mamaya süte geçmiş oğlumda daha ileri derecedeydi solunum sorunu hala solunm destek cihazına bağlı durumu biraz iyiye gidiyo bugun kısmetse cihazdan ayrılıp ağızdan beslenmeye geçicek 1-2 gün içinde kızımı alcam oğlum daha belli değil 7-10 günü bulabilir kısmetse hiç tahmın etmezdım 4 doz ciğer geliştirici vuruldugum halde 34+4gibi gbi bir haftaada doğum yaptıgım halde yoğun bakıma bir kez girebildim elleyebildim sadece 4 kezde camdan görebildim bebeklerimi onları orda bırakıp eve gelmek beni çok üzdü..
canımmm inşallah 37 i göreceksinn..sen merak etmee.. benim veletler aceleciydii..top oynayalım dedilerr..akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
dursun bu beklenmedik furya,yüreğime inicek artık,
sizinkiler ne kadar acele davranıyorlarsa benimkiler bir o kadar memnun içerden hayret bişeyy yaaawww:mymeka:
öncelikle sağlıkla doğmuşlar,hayırlı uğurlu olsun canım,
fakat yazdıkların çok çarpıcı tülayım,yani ciğer geliştirici iğne olmlarına rağmen,kiloları da harika olmasına rağmen neden böyle oldu acabaafisfisfis
sonuçta iyi olcaklar annesi üzme kendini,bırakıp gelmek zordur ama varsın sağlıklı olsunlar..
Gelişemeleri paylaş lütfen,tekrar hayırlı olsuna.s.,
4 gün içinde bir sürpriz olmazsa yine 3lüğe düştük anasını satıyım :dilcikar:
hoşgeldin canııımm,herkese hayırlı bayramlar hayırlı dogumlar inş....... hayırlısından bebişlerimizi kucagımıza alırız inş.........
ya ben şaşırdım kiloları da çok iyi gidiyordu neden kuvöz olayı oldu hiç anlayamadım,tülaydamı dogum yaptı yaaa hiçhaberim yok yaaa korktum şimdi haa bizde ciger geliştirici igne vurunduk bizimki nasıl olur acaba
canım bide hastanelerin tuzagımı acaba yoksa banada dr dedi 34cü haftaya gel rahat rahat alırız dedi eee bide igne olduk dr haftaya bakıcak gerek görürse 2 doz daha olucam kilomuzda iyi oldu cok şükür
teyzesii onlar çok dayanıklılar..allahım sizlerede verecekkk daha güçlülerini..sağol canım benimminşallah yarın evimize gideriz..ah bebişim neden ağlıyorsun kuzuumm,
aşkolsunn
yavruların minick olmalarına rağmen kuvöze girmediler bak,maşallahları var ikisinin de,
oldu da sarılık oldular,ne var bunda,asıl köprüyü geçtiler,
bak uslularmış ta maşallahları da varmış hiç üzmüyorlarmış seni de,
daha ne olsun canım benim,,
hiç üzülme,çok çabuk atlatıcaklar hiç merak etme tamam mmıııı,
bizi de üzme,görüşemezsek oldu da ağlamadan duanı eksik etme bizden de olur mu..
angel canım 34 erken ben 34 de doğum yaptımm bence 1 saat bile çok önemlii benim suyum gelmeseydi sonuna kadar giderdimm..bana ciğere geliştirici 5 hafta boyunca yapıldı...bence 2 de yeter...canım bide hastanelerin tuzagımı acaba yoksa banada dr dedi 34cü haftaya gel rahat rahat alırız dedi eee bide igne olduk dr haftaya bakıcak gerek görürse 2 doz daha olucam kilomuzda iyi oldu cok şükür
canımm benimm sanada çok geçmişolsunn..az kaldıı sabır sabır...Hymarryim canım benim kasılmam yok sayılı sadece üzerine yattığım taraftaki bebeğim üzerine yattığımda taş eksilip geriliyor. ağrım var karnımın ortasından başlıyor aşağı doğru iniyor arada buıçak saplanır gibi giriyor. bide sırtım ve belim bide malum bölge acayip şekilde sızlıyor. eşim üşüttün diyor inşallah öyledir..
Allahım sabır versin tatlım sanada zordur tahmin edebiliyorum ama sabır az daha . benzemez bebişler onalra hiç üzme kendini . aklına getirmemeye çalış . kalkma yerindende hiç tatlı dilli gül yüzlüm a.s.
hemde ne bohçalar olur güzelim. mesela kayınvalideme görümcelerime ayrı ayrı pike takımları bile işlenip konmuştu bohçaya. ama kardeşin şanslı bizd3e yeni geline yada nişanlıysa nişanlıya bilezik yada bütçesi neyte yetiyorsa o alınır takılır bayramlarda. kıyafetleri alınır bayramlıkları. yani bizim kız almamız ağırdır aslında. ama ben bişey görmedim. kız tarafı olarak ne bohçalr yapmıiştık valla dudağın uçuklardı:kedi:wavymm hoşgeldin canım,ben de de bu ara bi uykuuuu,bi uykuuuu,
son günlerin tadını çıkarma psikoljisi sanırsam..
kız biz anneme bile çıkmadık valla,dün vedalaşarak ayrıldık,
bugünde kız kardeşimin görümceleri falan gelmiş,aman sizde öyle çeyiz oluyor demek,bi bohçalar,bi çeyizler,anam bi anlatıyor ki nasıl altından kalkıcaz biz bunların diye,ki biz de Trakyalıyızdır,bizde de çeyiz çömlek meşhurdur,
annemler bizde görmediler yazık,şimdi bunlarda ne yapıcam diye karnını ağrı girmiş kadının..
bebişim siz de gece uyuyacak yer bulabiliyormusunuz orda kendinize,gelin bana misafir olun kıııızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?