selam kıslar..
kıslar bu arada pek iyi değildim. akşam üstü nolduysa karnım kasılmaya başladı. taş gibi bi karınla dolaşıyom saat 7 den beri. önce önemsemedim ama bu saate kadar geçmez mi yaa. eşim kalk hastaneye gidelim dedi yok dedim inat ettim. ama iyimi yaptım bilmiyorum.
geçmiş olsun kuzum ya, Allah şifa versin..ben yarın ankaraya gidiyorum. kızımın kontrolu var.alerik astım doktorunda...... malum sonbahar geldi....gene ataklar başlamadan gidelim dedik.....inşallah başlamaz ....ama tedbirli olmamız gerekiyor. ben yarın yokum kendinize iyi bakın .
selam kıslar..
canan canım sen dün yazmışmıydın ben mi karıştırıyom ya ben kimi tebrik ettim acep. yada hormonlar dan iice şaşırdım ben(
kıslar bu arada pek iyi değildim. akşam üstü nolduysa karnım kasılmaya başladı. taş gibi bi karınla dolaşıyom saat 7 den beri. önce önemsemedim ama bu saate kadar geçmez mi yaa. eşim kalk hastaneye gidelim dedi yok dedim inat ettim. ama iyimi yaptım bilmiyorum.
ay iyiki sordun onu anlatacaktım bende
benim doktorum bi hastanede çalışmıyo sadece muaynehanesi var bende oray agidiyorum adı kağan kocatepe dün şu doğum işini konuşayım dedim devlet hastanesine felan giremiyomuş doğuma ancak özel dedi ben üniversite hastanesinde doğum yapsam diyorum dedim kendi tercihin ben karışamam dedi deidm küvöz felan olayı olur diye korkuyorum dedim dediki üniversite hast asistanlar giriyo doğuma dedi.
ben aslında kendi doktorumda yani kağan yapsın istiyorum doğumu ne kadar istersin diye sordum işte 2.750 istedi nakit olursa 2.250 dedi hastaneyide incirli ethicada yapabilirsin dedi 2.000 lira alıyomuş hastanede 2 gün yatışlı ekstra bişeyler çıkarsa tabi eklenecek onlar kızlar ya çok para istiyo ama doğumumu o yapsın istiyorum ama o kadar param yok kredi çekmeyi düşünüyorum
biliyorum şimdi hepiniz o kadar para verme çocuklarına harcasın yazık günah diyeceksiniz evet doğru söylüyosunuz bunu bend kendime söylüyorum ama biliyosunuzki insnaın güvendiği dr bambaşka oluyo
günaydın nasılsınız kızlar benim dun çok dizim ağrıdı ya gece başladı gun boyu devamettiohalde zor çalıştım walla tetanoz aşısı yaptırdınızmı ,
hepsı kız dedı dr gecen renklı de baktı yıne kız dedı ınş gelsınler saglıkla senın ...............
kevser hayırlı ols kızın oğlun ...................ısım ancak arar bulursun merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?