kızlar bebeklerin odaları geldi.... bir rüya gibi... inanamadım... akşamdan beri zırıl zırıl ağlıyorum....
kızlar bebeklerin odaları geldi.... bir rüya gibi... inanamadım... akşamdan beri zırıl zırıl ağlıyorum....
ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...opuyorumnanaktan
amin canım çok sağol. bu tarifleri eşime okutcam ben yol özürlüyümde:kedi: yarın laptopum yanımda olacak yoldan baülanıp burdaysan imdaaat kaybolduk dersem şaşırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşallah her işin rast gider.çok kolay bulursun verdiğim adresi halkalıdan havaalanı yoluna çık o cadde üzerinde göreceksin zaten..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy canım insan bi garip oluyordur eminim. düzenleyişnce fotosunu koyarsan sevinirim bizede fikir olur canım. gerçi benim modeli belli bi başlaması kaldı marangozun..
amin canım çok sağol. bu tarifleri eşime okutcam ben yol özürlüyümde:kedi: yarın laptopum yanımda olacak yoldan baülanıp burdaysan imdaaat kaybolduk dersem şaşırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
MEDİNE sen Medinede bulundun mu?
Yok be canım nerde....
Nasip yavrucuklarımla giderim inşaALLAH...
Giden var mı
dırımım nasıl verilio rep???
kevserciğim repin için sağol ama yeteri gelmediiii alacağım şey için yaww
şimdi bu yazdığım msj sağ tarafında terazi var ona tıkla sonra benle ilgili bişi yaz ok.le
yaa,, daha fazlası için neyapabilirim peki, ben bu kk yı hiç bilmiom yaa.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?