yuhh wavy yaaa.. bi de konsere gitmiş.. hem benden geçti gezmeler diyorduuu..mafoldumben
dırımım ruhun dinlendi mi canım :)
anam hayranım ben sana nerden buluyon bu performansı ya.... onca çamaşır bulaşık .ev temizliği.çocuklar.gecenin 2 sinde yatıyon sabahta kalkıp kk.ya giriyon.ben daha şimdi girebiliyom.anca toparladım. bulaşık makinasındakiler yıkandı beni bekliyo.... çamaşır makinesinde yıkanıyorlar. pazara gidilecek..kız durmuyo.ya pikniğe ya parka gidelim diyeeee.... yok anam yok sen bir yere not al nasıl beceriyon bu işleri.... senden öğrenecek çok şey var...
kayra ben dıyorum bu dırıme ıkız az gelmış seneyede ıkız kız doğursun o zaman frenler................
dırım evet bebekler ortamdan cok etkılenıyo cok huy degıstırıyo.........senın bebeklerın odasında tuylu oyuncaklar halı battanıye varmı onları yoket varsa oğlumda ben herseyı kaldırdım suya ceken makıbne aldım o zamanlar sadece ranbıow vardı bı araba parası verdık nerdeyse ama gerceklten sonra rahatladık ..şımdı ıyı ama yınede cok halılı cok tozlu eve gıtsın hastalanıyo ...teravıhe gıttı ramazanda camı halıları hasta ettı onu..............usutme bebeışlerı bakım kız yolarım senı otur onlara bak..........hım ay ne guzel kaynana olmak...............hehe
canım dırım halıları yıkamaya ver guzel fıkır ve bı yardımcı bul .........valla ben yard cağırıyorum ınanın kımseden fayda yok esım olmasa napardım bılmem.............zaten annem yok olsada yaslı olurdu ama olsaydıda otursaydı bı kenarda ayrı sey..............kımseye mecbur kalmıyosunuz.............zaten doğumdan sonrada ınş daha duzenlı alıcam yard bıde bebekler ıçın bırını ayarlıcam enazında bes altı ıçın............bak dırım yenı ıyıleştın dıkkat et bebeklerın sana ıht var... yavas yap olmazsa
hakperr canım maşallahhh bebeklerine,
kaç haftalıkken doğum yaptın canım,
bebeklerin kuvöze falan girmediler inşallah?
Kaç kilo doğdular?
Sen nasılsınnn?
maşaallah cok tatlılar benimde ikizlerim olucaktı ikiside erkek karnımda öldüler 7 aylık cok zordu ölü dogum yaptım nerde ikiz cocuk görsem üzülüyorum elimde degil şimdi 3 yaşında cok güzel kızım var ALLAH cümlemizin cocuklarını kazadan beladan korusun içindede benimkini
hymarry online görüyom yoksa hayalmi görüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?