canım dün karşıya geçtik kom a gittik. ii gecelik 1 pijama takımı ve 1 emzirme südyeni aldım. ordan maskoya geçtik. ordan görüceme geçtik. gece geldik.. bugünde doktordaydım. birax yorgun ve mayışığım..
burdayım dırımım nasılsınız kızlarwavy masallah bebıslerıne cok guzel...........dırım senın pasalar nasıl oldu.benımde canım sıkılıo evde oturtmaktan artık bunalıyorum..........
canım ben odam için park yatak aldım 1 tane.. oda yapacağız allah izin verirse 3 aydan sonra odalarına geçircem allah izin verirse..
evet maalesef canım keske oralarda olsaydık iyi olurdu park yataklar burda 179tl içinde uyku setı ve yatagı yok kızlar bıraz pahalı değilmi
wavym sımdı 1 adet park yatakla idare edıp sonra 1 tane daha mı alacaksın yanı ikisi bir yatacak değilmi?senın aldıgın enlı olanlardan mı canım
noldunuz be yawww...
dirim yatırmayı düşünüyomö yatmazlarsa alalhın izni ile odaları olacak oraya yastırırım
bebefonuda açarım. napamm..
ayyyy gitme yaaaa durrrr strese girdim bebeklerle uğraşırken bide sağolsun 3 bebeğim ananem var onada hizmet ediyorum illa tuturmuş elma soymuş aliye verecekmiş ayyyy dedim hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonra aliyi kulağı duymadığı için sesli seviyor eeee ömer uyanıyor sesinden
dirim canım kk açıktı ama ben başında değildim gülüm. başkaşeylere bakıyordum..
kıslar benim takip ettiğim bi site var. erkek çocuğu olanlar yada kısşın erkek sahibi olacaklar vereceğim linke bi baksın derim.. sadece mavi kalmış o yizden erkek diye ayırıyom..
quelle.com.tr : Fırsat Köşesi : Çocuk Giyim : Bebek Kıyafetleri : : Termo Tulum
cnm bunlar astronot mont dedikleri montlardan ....havuzlu handada var kışa doğru çeşitlisi gelecekmiş o zaman kocam alacakk
kışın iyi olur diye düşündüm. ve fiyatlarıda piyasanın çok altında. ama pimbe yok(
canım benim ikizlerim biri birinin vitaminini alıyormuş biri zayıf biri şişmanmış biz birgün bursaya beşik bakmaya cıktık muayenede olayım dedim herşey iyi dedi cok kilo aldıgım için şüpelendi aslında cok uzun olay cok acı benim icin ilk bebeklerimdi ilk göz agrılarım sevinclerimdi sonra profosor doktora gittik 1hafta sonra ölcek dedi orayıda sen düşün ne haldeyim fakülteye yatım acil 7 aylık oldu küvez bulamadılar hep doluydu istanbulda varmış oda olmadı 1 öldü karnımda 3gün sonrada öteki cocugu cok acı cektik ama zaman herşeyin ilacıymış dogum yaptım sadece dedimki doktorlara 1kere seslerini duysaydım
canım benim doktorum hep aynıydı bir gün kanamam acıldı bana dediki sende cok nazlısın birşey olmaz kadın hiç evlenmemiş cocugu yokki anlasın ya hep duydum milleti diri diri dogurtturuyormuş gec oldu anlamam o anlamadı ondan fakültenin en iyi doktoruna gittim düşün yanı bundan 4sene önce muayenesi 400milyondu o söyledi ölceklerini ya haberim olmasaydı beşik bakmaya gitmeseydim bende ölücektim heralde hiç o doktora beddu etmedim şimdi düşününce hakkımı helal etmiyorum bunların amacı hep para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?