arkadaşlar ilk bebeği aldırmak zararlımı?ilerde olmama ihtimali kaçtır??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya arkadaşlar ilk bebeğini aldıran kisinin bi daha bebeği olmazmı?öyle duyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.merak ettimm

Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Benim bi tanıdığım ilk 3 bebeğini kürtajla aldırmıştı. 3 kere olduğuna göre ilkini aldırması bir problem yaratmamış demek ki. Tabi benimki yorum sadece. Vardır belki bir zararı

canım bunu bende çok duydum ve bu korkuyu çok yaşadım. ilk bebeğimi aldırmak durumunda kaldım birdaha bebeğim olmayacak diye çok korktum ama Allah'ıma çok şükür şimdi 27 haftalık hamileyim ve yine çok şükür bi problemim yok...bu tabiki operasyonun nasıl geçtiğine bağlı.

ya arkadaşlar ilk bebeğini aldıran kisinin bi daha bebeği olmazmı?öyle duyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.merak ettimm

MERHABA ECRİN BEN BEBEĞİM OLSUN DİYE UĞRAŞIYORUM VE ÇOK İSTİYORUM BEBEĞİM OLSUN DİYE SENİN DURUMUNU BİLEMEM AMA O Bİ MUCİZE YANİ ALLAH SANA ONU NASİP ETTİYSE ALDIRMA CANIM NE OLUR BENİ YANLIŞ ANLAMA

Ecrin Gerçi Bilmiyorum şu An Hamilemisin Değilmisin Ama Kendimi Tutamadim Ben çok Istediğim Için Yanliş Anmazsin Umarim

ya arkadaslar belki bana kızacaksınız ama bende çok istiyordum bebek ve su an 3 haftalık hamileyim.ama hamileliğimi öğrendiğimden bu yana psikolojim bozuldu bakamıyacakmısım gibi hissediyorum ve aldırmayı düsünüyorum.çevremdekiler bi aldır bi aldırma diyor.bende bidaha olmaz die korkuorm offff..

bende ilk bebeği aldırırsan olmaz diye duymuştum yani annemler tanıdıgım bi çok kişi böyle söylüyor
hamilemisin canım sen akıl vermek gibi olmasın ama bence öyle bişey varsa sakın aldırma ben şahsen cesaret edemezdim sonuçta allahın mucizesi bu melekler

neden aldirmayi dusunuyorsun canim
bebegin rizkiyla gelir
biliyorum bana kizacaksin belki ama kendin bilirsin
cunku sonra o bebegin yukunu gunahini vebalini nasil cekcesin yazik
o kadar insan ugrasiyor bebegim olsun diye
bence aldirma ama genede kendin bilirsin
psikoloji herkesde bozuluyor
benimde oleydi ama hic bir aldirmayi dusunmedim hem ben ilk ay hamile kaldim evlemdimde
simdi ikisine birden nasil bakacam diyorum ama allah onlarin rizkini verir bence
allah buyuk
allahim kimseye kaldirmayacagi yuk vermesin

yazdıklarını okudum şimdi 3 haftalık kalbi oluşmaya başlıyor 3 . haftada kıyabilirmisin herşeyde bir hayır vardır bende korkuyordum hala korkuyorum ama rabbim o gücü bize verir lütfen kıyma bak bu sitede göreceksin bebek için mücadele veren o kadar arkadaşımız varki sen eline gecen bu sansı itme

CANIM BEN O KADAR ÇOK İSTİYORUM BENİM ÇOK İSTEDİĞİM İÇİN PSİKOLOJİM BOZULACAK SEN ÇOK ŞANSLISIN İÇİNDE Bİ YAŞAM BAŞLAMIŞ SEN O YAŞAMA SON VERDİRME BENCE SEN ŞUANDA HAMİLELİK PSİKLOJİSİNE GİRMİŞİN NORMAL YANİ BU DÜŞÜNCELER AMA SEN BIRAKME BEBEĞİNİ O KADAR ÇOK KİŞİ TANIYORUMKİ SENİN YERİNDE OLMAK İSTEYEN ALLAH SANA NASİP ETMİŞ BU BEBEĞİ NE OLURSA OLSUN BU İŞİ YAPMA İNAN HİÇ YAŞAMADIM HAMİLELİĞİ AMA O SENİN İÇİNDE HAREKET ETTİĞİ ZAMAN SEN NEDEN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜNE ÜZÜLÜCEKSİN SEN ŞU ANDA ANNE ADAYISIN VE BEBEĞİNİ SENDEN UZAKLAŞTIRMA İSTERSEN Bİ DR A GİT PSİKOLĞA ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE BEBEK İSTEYEN DİĞER İNSANLARI DÜŞÜN :1hug:

Allah bebeğini rızkıyla ve sana verilen sabrıyla,şefkatiyle gönderir.
bakamamak fikri aklında bile geçmesin..
Annelik güdüsü Allah tarafından verilen öyle mükemmel bir şey ki sen bile sonra şaşıp kalacaksın kendine..

Hem etrafında sana aldır bebeği diyenlerin iyi niyetlerini bir daha gözen geçirmeni tavsiye ederim ben sana.

Senin durumunda olmak isteyen o kadar çok arkadasımız var ki..
Sen en iyisi bolca şükret ve başkalarının dediklerine kulağını tıka..
sevgiler a.s.

korkuyorum ya bakamam annelik yapamam sıkılırm die arkadaslar psikolojim bozuldu ya

Ecrin canım bende bebeğim olsun diye uğraşanlardanım Allah sana bu duyguyu seni hiç uğraştırmadan sana vermiş ve ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin bence kusura bakma ama siteyi güzelce bi gez ve bak benim gibi daha kaç arkadaş var anne olmak için uğraşan ve şunu düşün onun vebalini taşıyabilecekmisin bi canlıya kıyacaksın ve senin parçan olan bi canlıya yapma lütfen rica ediyorum

BAK CNM bu bizim haddimize değil ama madem sordun ben tam 10 aydır bebek tedavisi görüyorum fizyolojik yaşadıklarımı bir kenara atıyorum piskolojik olarak çöktüm tam 4 milyara yakın para harcadımki hala harcıyorum bir bebek gördümmü ağlıyorum .......
tam 4 sene hiç çocuk istemedim hatta korktum olursa ne yaparım diye ama şimdi çok pişmanım .....çocuğunu aldırırsan olmaz diye bişey yok herşey allahtan tekrar çocuğun olur ama bu bir mucize sana gelmiş ve onun günahına girme 5 çocuklu bir anne değilsinki sen bakamayacaksın........ilk bebeğin sana bir hediye bu cnm çok iyi düşün derim ....başkalarınada bakma kendine bak bu bebeğini aldırdığında ve aradan geçen zaman sonra bebek istediğinde sorunlarla karşılaştığında (ki inş. öle bişey olmaz)kendini suçlamayacaksan hayat ve karar senin cnm.....
ama unutma her bebek rıskı ile gelir.burada tanıdığım arkadaşlarımdan biri hamiş kalmadan önce kocasının işi hiç iyi değildi esnaftılar ama hamile kaldı oda nasıl oalcak bu iş derken iş değiştiler şimdi arkadaşım doğuma yaklaştı çalışmaktan kocasına yardımcı oluyor bu arada fırsat bulamıyor hiç bişeyee.....
son bişey demek isityorum şuan kullandığın nicin isminmi bilmiyorum ama anlamı allahın hediyesi anlamında ve ben bir rüya gördüm rüyamda kızım olacağını söylüyolardı ki ben hamiş değilim haziranda aşılmama var ve kızımın ismini ecrin koymamı söylediler ve ertesi gün ben senin hamiş haberini okudum buıradan ve sana yordum cnm.......

rabbimin hediyesini geri çevirme arkadaşım

Ya bayadır burayı takip ediyorum senin hamilelik haberinide burada okudum ve çok sevindim ki burda kim hamileyim derse büyük merakla okuyorum sizin adınızada çok seviniyorum ben sekiz haftalık gebe iken boş gebelik olduğu anlaşıldı ve nisan sonunda kürtaj oldum öyle çok üzülmüştümki çünkü daha ilk gebeliğimdi şimdi tekrar hamile kalmak için herşeyin düzene girmesini bekliyorum ve sana şunu söyleyeyim belki sonradan çok pişman olabilirsin bence çok iyi düşün bebek sahibi olmak için öyle çok uğraşan insanlar varki ben bunları okuyunca çok üzülüyorum madem buraya konu açmışsın naçizane duygularımı belirtmek istedim gene de senin kararın hayat senin hayatın...

SANA KATILIYORUM CANIM İNSANLAR NASIL Bİ CANLIYA KIYARLAR ANLAMIYORUM BU Bİ EMBİRYO OLSADA BAŞKALARININ SORULARINA DÜŞÜNMEDEN CEVAP VERİYOLAR BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMİYORUM BEN ANNE OLMAK İÇİN YANIP TUTUŞUYORUM AMA BAŞKALRI BUNUN KARARINI HEMEN VERİYOLAR

ya arkadaslar gerçekten sağolun.midem bulandıkça basım döndükçe acıktıkça sinir oluyorum.sanki o yokken daha mutludum.ne bilim yaa özgürlüğüm kısıtlancak su anki halim gibi olamıyacağım ..kilo alacağım offf halbuki bebisimi çok istiodum taaki içime girene kadar...simdi istemiom gibi aldırıp aldırmamakta kararsızım

Bence bu durumu uzman yardımı ile atlatabilirsiniz..

Sadece sizi hamileliğin olumsuz yönleri yani bulantılar, kilo alma vs. korkutuyor sanırım..

Yoksa başka bir sorun yok bebekle ilgili..

Bunu aldırırsanız, diğer hamilelikte de aynı psikolojik sorunları yaşıycaksınız siz. Yani sonu yok..

Biran önce uzmandan yardım al ve bebeğini doğur bence..

hic bi sey olmaz korkma annelik yasandikca ogreniliyor cok guzel bi sey
ya ben neler cektim o zaman 17 yasindaydim
bende dusunuyordum nasil dogcak nasil bakacam diye
migde bulantilari bas donmeleri istedim yerlere gidemedim
ama bebek gelince hersey cok guzel oluyor korkma
o kadar guzel olmazsaydi annelerimiz bizi dogururmuydu
yada simdi ben gibi ilkini yapan ikinciyi yada ucuncuyu yaparmiydi
korkma dua et hersey cok guzel olur allahin izniyle

Ecrin Canim O Bebek Allahin Sana Olan Emaneti Senin Değil Sana Emanet O Emanete Nasil Bakmak Istersen öyle Bakarsin Canim Arkadaşlarin Dediği Gibi Hayat Senin Hayatin Ama Lütfen Dua Et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…