ya arkadaslar gerçekten sağolun.midem bulandıkça basım döndükçe acıktıkça sinir oluyorum.sanki o yokken daha mutludum.ne bilim yaa özgürlüğüm kısıtlancak su anki halim gibi olamıyacağım ..kilo alacağım offf halbuki bebisimi çok istiodum taaki içime girene kadar...simdi istemiom gibi aldırıp aldırmamakta kararsızım
ya arkadaslar gerçekten sağolun.midem bulandıkça basım döndükçe acıktıkça sinir oluyorum.sanki o yokken daha mutludum.ne bilim yaa özgürlüğüm kısıtlancak su anki halim gibi olamıyacağım ..kilo alacağım offf halbuki bebisimi çok istiodum taaki içime girene kadar...simdi istemiom gibi aldırıp aldırmamakta kararsızım
doğrudur canım evet simdi doğuracağım en ufak bişeyde derse bana sen istedin bilmem ne o zaman kahrolurum iste.sevmez diie korkuom allahım kafayı yicem ya..ne kadarlık hamilesin?benim karnımı bi kere sevmedi daha...hep ağlamak istio canım
madem eşin istemiyordu o zaman neden korunmadınız? o canı oraya ekelim hadi boşver biz alamayacağız bu sorumluluğu öldürelim. yakıştıramadım size bunu. eşini öne sürüyorsun ama kendinde istemiyorsun. yazık yazık. bizler bir bebeğe sahip olabilmek için nasıl çırpınıyoruz. siz bulmuşsunuz nasıl aldırsak telaşesindesiniz!!!
Canim;
yasadiklarinin; hissettiklerinin temelinde esinin destek olmamasi var; bunu anlayabiliyorum..Ve karninin cikmasi; ozgurlugunun kisitlanmasi gibi gerekcelerle bebegi istemedigini soylemissin..
Bu tarz komplikasyonlar; kurtaj oldugun zaman iki katina cikacak..
Kurtajdan sonraki bir ay boyunca cinsel iliski yasak olacak;20 gun kanaman devam edecek;adet sancisindan beter bir sanciyla yasayacaksin 3 hafta;;agir kaldirmaman; yatip dinlenmen gerekecek; ve o kurtaj odasinin hayali aklindan hic gitmeyecek;rahminin tekrar fonksiyonlarini kazanabilmesi icin 3 ay gececek; bu surede kendini hasta gibi hissedeceksin..
Demek istedigim su ki; kurtaj olmak; hersey bitti demek degil..
Hem de kurtaj bitiminde seni tatli bir melek karsiliyor olmayacak hamilelikteki gibi..
Bunlara karsilik; mide bulantisi;
acikmak; karnin buyumesi; orda biseylerin kipirdadigini hissettigin icin dikkat etmen(ozgurlugunu kisitlaman) gerekecek ve bu 9 ay sonunda senden ve esinden ortak alinan guzelliklerin olusturdugu masum bir bebek gelecek kollarina..
Karar senin?????fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?