arkadaşlar ilk bebeği aldırmak zararlımı?ilerde olmama ihtimali kaçtır??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım yaa ama kürtajı yapann dr çok önemli.ben ilk kürtajımdan 20gn sonra tekrar gebe kaldım.deedimya önemli olan kürtajın profesyonel dr tarafından yapılmasu

deryacığım bugün canım çok sıkkındı ama senin vazgeçtiğin haberini görünce çok sevindim zaten diğer arkadaşların yazılarınıda takip ettim özellikle fakeloveın senin okuman için yazdığı yazıyı görünce içinde bi can taşıyan insan onu öldüremez dedim bu yazıyı okuyunca canım seni şimdi tebrik ediyorum karanını vermişin eşinde sevecektir hiç korkma o melek onunda canı çünkü Allah'ım bizlere nasip eder inş.

insallah canım insallah sizlere de nasip eder.yeri ve zamanı var bunu allah bilir ve o zamanda allah verr

inş. bizde büyük bir heycanla bekliyoruz ama bu ayda boş geçti bakalım eşim muyene olacak bu sefer onda sorun çıkmazsa benim rahim filmim çekilecek bak bizler nasıl uğraşıyoruz meleğinin kıymetini bil seni yormadan geldi o

ya arkadaşlar ilk bebeğini aldıran kisinin bi daha bebeği olmazmı?öyle duyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.merak ettimm

bitanem rabbim bir mucize nasip etmiş sana sakın ha canım bak aynı şeyi yaptım üzerinden atamıyorsun psikolojisini her gördüğün hamile kadına kıskançlıkla bakmayı göze alıyomusun her duyduğun hamile haberinde için burrkulacak hamile elbisesi sata yerlerin önünden geçerken ağlamayı kabullenebilcekmisin ya doğumuna denk gelen zamanda çewrende doğum yapanları gördüğünde ne hissedeceksin emin ol haftalarını dahi hesaplayacaksın hala bennimle olsaydı ..... haftalık olacaktı karnım şukadar olacaktı aaa şu elbise çok güzel onu alırdım bebeğim hala benimle olsaydı diyeceksin bebek kıyafetlerine bakıp bakıp ağlayacaksın bebek kıyafetlerini senin aldırdığın bebeğinin hiç giymediği giyemeyeceği kıyafetleri koklayıp ağlayacaksın kendinden nefret edeceksin bu kadar kendini düşündüğn için yalnız kalacaksın kimseye neler hissettiğini anlatamayacaksın çnk ayıplanmaktan korkacaksın güçlü durmaya gayret sarf edeceksin ama güçsüzlüğün ummadığın bir anda ummadığın bir şekilde dewirecek seni yere sonra mektuplar dolusu sayfalar dolusu özür dileyeceksin ona bir sürü mektup yazacak okuyup okuyup ağlayacaksın eğer bütün bunları ha birde dayanılmaz vijdan azabını göze alabileceksen durma git aldır ama unutma canın çok az yanıyo ama yüreğin çok acıyor kanıyor hç durmayan bir kanama rabbim onun yükünü almıyor üstünden pişman olma ona kıyma bi kardeş tawsiyesi bi yaşayandan tawsiye kurban olayım yapma kıyma o meleğe yemin ederim 1 ay sonra iyiki yapmamışım diyeceksin nolur yapma

bence sen bulmussunda bulandiriyorsun ne demek istedigini anlamadim biz yillardir istiyoruz sen ise ben cok istiyodum simdi korktum bakamam bilmeme ne ben seni hep takip ediyordum yazilarini yani nasil düsünceler bunlar ya icinde bir hayat var nasil böyle düsünürsün bebegin icin elinden geleni yapmalisin kusura bakma cok gerildim senin yazini okuyunca ne mutlu sana ben bebegim olsun diye canimi veriyorum yillardir hasret cekiyorum agliyorum bugün zaten gene negativ sonuc aldim cildirmak üzereyim sende bu fikirlei kafandan at bence ve bebegine dört elle saril ne mutlu sana ait birseyin var tekrar kusura bakma.ha birde o cevrendekilere pek aldirma sana tavsiyem cünki bu senin anliyormusun beni, senin bebegin

Hakkında hayırlısı olsun ecrin doğru bir karar vermişsin. vebali gerçekden ağır. Allah isteyipde olamayanlarada versin.

ayrıca eleştiri yapmayın demişsin ama öyle bir konu açmışsınki buraya ve öyle sözler sarfetmişsinki eleştirilmeyecek gibi değil!! burası açık bir platform ve sende fikir soruyorsan bizde sana fikirlerimizi beyan ediyoruz bunda kızıp alınacak birşey yok. sana dün çok kızmıştım ama şimdi yazdıklarını okuyunca gerçekden çok sevindim. emin ol o minicik bebeği babasıda kucağına aldığından söylediği bu sözler için pişman olacak. kadın olmak zor iş güzelim jeyyar hem evi hem çocukları hemde kocişleri idare ediyoruz :roflol: sen kendine güven gerisi boş a.s.

umarım sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün a.s.

Canim benim su an ellerim nasil titriyor bir bilsen.Ilk yazini okudugumda sok oldum bunu ecrin mi yaziyor diye kac kere baktim.dedim ki ya ecrin bu bebegi istiyordu ne oldu buna?ilk basta cok kizdim acikcasi herkezin dedigi gibi o kadar isteyenler var ki ama olmuyor.Yuce rabbim sana vermis sende aldirmak istiyorsun. ya bi can nasil alinir hayatim.nasil kiyarsin?hamilelik duygusunu hissettikten sonra nasil bitirirsin?onun sucu ne?hamile kalmadan once esinle konusmadin mi? en buyuk suclular sizsiniz madem esin istemiyordu korunsaydi bu sorumsuzlugu yuzunden sirf bu yuzden yada dedigin gibi ozgurlugun kisatlancak kilo alcan, yok ben bakamam gibi nedenlerle bu bebege kiyamasin onun hic bir gunahi yok bunun sorumlulugu alicaksiniz guzelim.sizinki bos nedenler be ecrinciim valla cok uzuldum.hadi ozel bi durum olsa ne bilim mesela evli olmasin yada saglik problemleri falan o zaman anlardim.
esim desteklemiyor dedin, desteklemiyorsa desteklemesin kardesim!!!!!!! ben bu cocugu yanliz yapmadim ya mecbur bakacasin diyeceksin.olgun dusunun biraz sorumluluk alin
Allahim herseyi rizkiyla verir buna cok inanirim.o bebek bi dogsun o zaman belki anlar babalik duygusunu ve sana soylediklerini eminim cok pisman olacaktir.ya insan kendi caninindan canina can katan bir melek minacik bir yavru aliyor kucagina bundan daha guzel bir duygu olabilirmi!!!
guzel kardesim okudukca sonra kararini degistirdigi gordum ve bu kararina cok sevindim!!!
psikolojinin bozulmasi gayet normal.nede olsa bir can daha olusuyor icinde.sakin olmaya calis hep sevdigin seyleri yap.rahat ol.hepsi gececek ben burdayim canim ben seni rahatlatirim:teselli::1hug:
tamammi canim benim sonradan pisman olucagin seyleri sakin yapma her ne olursa olsun hep iyi dusun sadece kalbinin sesini dinle ve hep dua et allahim hep yardim eder.Bu yazdiklarima ister kiz ister daril ama soylemem gerekiyordu!
kendine iyi bak gorusuruz canim ŞenizŞeniz

:teytey:Aldırmayacağını yazmışsın çok sevindim arkadaşım

bebeğin doğunca eşinde onu çok sevecek emin ol.benim eşim çok iyi biri ama .biraz sert yapılıdır.herkes bana çocuğumda yardım etmeyeceğini söylüyorlardı.sen yalnız büyütecen derlerdi .ama tam tersi oldu.o benden daha çok bakıyor ve altını değiştirmeye kadar bakıyor .bu durmun olduğuna kimse inanmadı.ama durum bu.

ayrıca ikizlerimden sonra bir düşüğüm daha var.ama şu anda dünyalar talısı ve yakışıklısı yedi aylık bir oğlum.o bizim için doping gibi birşey.ne kadar yorgun eve gitsemde onun yüzünü görünce herşey bitiyor.

sana desteklerimizi eksik etmiyeceğiz. hertürlü konuyu bize danışabilirsin.

kızmamızıda yanlış anlama.dost acı söyler.

Tepki göstermemi mazur gör lütfen 1 ay önce kızımı kaybettim...Kürtaj olayını duyunca içim parçalanıyor...
Bence doğurma kararı ile enn güzelini yapmışsın canım düşünsene minnacık olcak dsana bakacak büyücek annem diyecek bir düşün..hem evliliğinize çok şey katar bebek..sen bakma eşine..neden istemediğini bilmiyorum ama rabbim o bebeği rahmine verdiyse rızkınıda vermiştir mutlaka...
Güçlü ol ve bebeğini doğur lütfen....

bitanem be doğurma kararı aldığını bilmiyodum bu harika tebrikler sewgili taze anne çok sewindim çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk mutlu bi anne ol inşallah bu arada eşin neden destek olmuyo aaba öğrenebilirmiyim

cnm sakın ama sakın böle bişi yapma zaten yapmıcanı sölemişsin bravoo.eşin şu an öle dio ama emin ol ki doğduğunda yere göğe sıdıramıcak.bi yerde okumuştum kadınlar hamile kaldığı gün anne olurmuş,erkekler ise kucağına aldığı gün baba olurmuş.bi zaman sonra kabullenecektir.ama aldırırsan bunun dönüşü yok.ömür boyu vicdan azabı duyrsın.bebişin hayırlı olsun darısı basımıza

Kürtaj sırasında bir teslik olursa rahmin zarar görebiliyor bu yüzden rahimde yapışıklık gibi sorunlar çıkıyor buda tekrar hamile kalmaya engel olabiliyor..........

Seni yargılamamk ve suçlamak değil amacım ama burdaki insanlara bir bak çocuk sahibi olabilmek için neler yapıyoruz.Rabbim o mucizeyi sana bağışlamış ve sende onun kıymatini bil bence...
Emin ol bebeğini kucağına aldıktan sonra iyikide doğurmuşum diyceksin...
Ya gerçekten birdaha çocuğun olmazsa bir düşünsene canım....
Nolur arkadaşım kıyma....

Son düzenleme:

Canım sana kimse kızmıyo sadece direnmeni ve tekrar tekrar düşünmeni istemiş herkes...
Ona kıymayacağını hepimiz biliyoruz...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...

bende hamile olduğumu öğrendim ama okadar çok ilaç kullandım ki kullandığım ilaçların büyük etkide çocuğa zararı varmış psikolojik ilaçlar kullanıyorum onları kesmemi söyledi kadın doğumcu ama kesemem çünkü o ilaçları almazsam deli oluyorum çok yavaş kesilmesi gerekiyor ve tiroid hormonum yani tsh 0,99-4,99 arası değerlerde olması gerekirken 100lerde ve diğerleri t3 t4 te de sıkıntı var bu tiroid de büyük ölçüde gelişim bozukluğu yapar dedi doktor ve kararı bana bıraktı ve kötü giden bir evliliğim var eşimde istemiyor zaten bu bebeği... bütün hastalıklar var bende ruh dünyam darmadağın kafayı yemek üzereyim çok kötü bir durum oysa bende isterdim bir çocuğum olsun sağlıklı sıhatli büyüteyim ama benim sağlığım buyken bebek ne olacak diye düşünüyorum zaten düşük tehlikem de varmış ama diyorum ki bu ilaçları kesemiceme göre napacam bu ilaçlar aşırı zararlıymış doktorlar yüzde yüz konuşamadılar ama büyk oranda zararlı olduğuna kanaat getirdiler psikolojimin ve tiroidimin ayrıca kullandığm onca hapın... ama tuhafım ya evliliğim hiç iy gitmiyor eşimle de büyük ihtimal boşanacağız... arkadaşlar okadar ihtiyacım var ki birilerinin desteğine ne olursunuz bana yardımcı olun... her anlamda sağlıksız bir ortam ve ben bu bebeği dünyaya getirsem bile baba evime dönmek zorunda kalcam işim gücüm yok tek umudum kpss sınavı ve adliye alımları falan olacakmış kursa da gidiyorum bi yanda tedavi görüyorum hastalıklarımla ilgili... ama işin içinden çıkamıyorum intiharı bile düşünüyorum ağlıyorum her gün napmalıyım offfffffff of

evet cok zor bir durum...benim 3 tane cocugum var en kücügü 10 aylik emzirmeyi biraktigimda 2 ay sonra adet gördüm, adetimi beklerken gelmedi test yaptim ikinci cizgiyi gördüm peki ben napmaliyim.kürtaj olacam deyip kesip atmalimiyim hayir onu veren Rabbimin vardir bir bildigi..tabi bastan ciftcizgiyi görünce sok gecirdim sasirdim hic beklemiyordum üzüldüm ama kendimi buna alistirdim sürekli hamilelik sitesine girip herkesin yazdigini okuyorum kendimi teselli etmeye alistirmaya calisitim cok sükür okadar insan var bebek diye can atan nasil kiya bilirimki rabbim saglikli sihatli hayirlisiyla versin insaAllah,gerci daha doktara gitmedim yarin randövüm var..4 cocuk bakmasi kolay olmicak Allah yardimcim olsun insaAllah Rabbim isteyen herkese versin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…