Arkadaşlar izmitte turgut yüceye ameliyat olan ya da doktoru bilen birileri var mı??

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
513
86
298
İstanbul
Merhabalar. Uzun zamandır burun ameliyatı olmak istiyorum ama sonucu kötü olursa diye korkuma erteliyordum. Birkaç doktor ile görüştüm burnumun zor bir burun olmadığını söylediler. Bu da bana cesaret verdi. Turgut yücenin yaptığı burunları beğeniyorum yüzüme yakışacağını düşünüyorum. Turgut yüceye ameliyat olan var mı ya da doktor hakkında bilgisi olan?

Hakan Kara'ya olan tanıdığınız var mi ? Bana yakin ama pek begenemiyorum onun burunlari
Evet arkadaşımın abisi oldu burnu simetrik ve güzel oldu yüzüne orantılı hiçbir sıkıntısı olmadı onunda kız arkadaşı olmuş tavsiye etmiş. Sonra gittim instagrama baktım yaptığı burunlara çok beğendim. Sürekli ameliyat yapıyor tecrübeli bir hekim gibi görünüyor

Hakan Kara'ya olan tanıdığınız var mi ? Bana yakin ama pek begenemiyorum onun burunlari
Yukardaki kişi gerçekleri yazmamış ama burun ameliyatı olduk lanet ettik. Takibi tamamen sikinti olmusti soru soramıyorsun laflanıyor ve üstelik burnu da denildiği kadar iyi yapmıyor normal devlet hastanesine gitsen farkına varamazsın bunun yaptığı burunla arasında. Ameliyat sonrası süreçler bu ameliyatta çok önemli fakat bunun en büyük sorunu da ameliyat sonrası kontrollerde basliyor istediğin sonuçları alamayınca bahane arıyor ve seni de her kontrolde burnun harika diye gecistiriyor. Sürekli de asistan değiştiriyor önceki asistanları tam bi rezaletti şimdikiler bilmiyoruz ama genel olarak çok kötü umarım ameliyat olmamissindir olmuşsan da hakkında hayırlısı

Back
X