arkadaşlar kaçıncı haftada doğum yaptınız bebişler kaç kiloydu

36 hafta doğdu ultrosonda 2700 gorunuyodu 3700 gr dogdu 49 cm suan 2.5 aylık 63 cm ve 7 kg bana yapışık yaşıyo

ya kızlar ben 37. haftamı doldurdum. ne zaman olacak çok merak ediyorum. doğumu haber veren su ve nişandan önce varolan belirtiler nelerdir. mesela benim belim çok ağrıyor ve kasıklarımda arada sancı gibi bişiy oluyor 40 ı beklemez mi acaba :)

bu konuyu tazelemek istiyorum

geçtiğimiz ay anneleri, şubat mart hatta nisan anneleri,

kaçıncı hafta doğum yaptınız ve küveze alındımı, yani bebeğinizle beraber eve gelebildinizmi hemen

dr kağan kocatepe diyorki 32. haftasında bebek normal yaşama kavuşma durumuna gelir.

var mı 32 veya 33 haftalarda doğuran ?

36+3 te normal doğum yaptım. kızım 2500 gr doğdu, hastane çıkışımız 2350 grdı. hastanede 1 gün kaldık. hiç sorun yaşamadık.

39.haftanin icinde dogum yaptim.bebegim 3800 gr.dogdu.53 cm.boy.sezeryan oldum.

36 haftada dogum yaptım genel anestezi ile sezaryan kızım 3720 gr dogdu küveze girmedik bir problem yasamadık 3 güm hastanede kaldık sezeryandan dolayı 3 gün taburcu oldukü

dr kağan kocatepe diyorki 32. haftasında bebek normal yaşama kavuşma durumuna gelir.

var mı 32 veya 33 haftalarda doğuran ?

ben 33+4 tü doğum yaptım 1910 gr 46 cm kilo almııyyordu zaten sadece kilosu yüzünden 9 gün küvezde kaldık
ama zaten önceki haftada ciğer geliştirici iğne olmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…