oh valla ne ala memleket...sigortası bedavadan ödeniyor,bedavadan da ev sahibi olacak ilerde..
ne güzel iş yaa..
arkadaşım sen bi kendine gelsene!!!bi bağır yaa sesin çıksın!!!
hem çalışan para getiren bir kadınsın hemde maaşallah nasılda sinmişsin..
yemin ediyorum ben öyle kaynananın ciğerini sökerim..
rutubetli evde hastaysan,rutubetsiz bir eve çık,hemde kirayla anladınmı?
herşeyden önce senin sağlığın gelir..
o kadın hadi seni bıraktım oğlunun rutubetli evlerde yaşamasına razı geliyorsa zaten gözüne
ev ev diye diye perde inmiş...
geri verin anasına evini,napıyosa yapsın..siz kiraya çıkın üst katlarda,azıcık değerli olduğunuzu gösterin yahu..
çalışıyosun madem maaşının sonuna kadar ev kirasına verebilirsin,birkez geliyosun dünyaya,evide kocacın geçindirsin..
anası razı olacakmı bakalım,kiraya çıkmanıza..öbür türlü kira öder gibi ev sahibi olmak var biliyorum ama neden geleceğinin yarısını eşinin kardeşine bağışlıyosun...kaynanan senin maaşını resmen kızına bağlamış oluyor..
ev EŞİNİN ÜSTÜNE olmazsa KİRAYA ÇIKIN..yarın öbürgün senin hasta olduğun o evde çocuğun ne halde olur değilmi??lütfen biraz HAKKINIZI ARAYIN YAAA...VALLAHİ ÜZÜLÜYORUM ÇOCUKLAR YA
Tapuyu kayınvalidenin üstüne yapmayın. Eşinizin üstüne ya da ortak yapılmasını teklif edin bakalım. Ne diyecek.Kesin kıyameti koparır gibime geliyor.Sizin de katkınız olacak hakkınız var. Amacı nedir anlayamadım neden kendi üstüne istiyor size mi güvenmiyor? Ya da dünya hali bir şey olursa allah korusun boşanma ölüm durumunda hak iddia edemeyin diye karambole mi getirmeye çalışıyor? Ben iyi niyet göremiyorum.
Ya da sabredin biraz daha bekleyin. Geç olsun temiz olsun. Yüz göz olmaya gerek yok elinizi verip kolunuzu kaptırabilirsiniz.
Niye istemiyor ben soylıyeyım Allah korusun eşine birşey olursa gelinine ev kalır dıye korkuyor ona kalacagına diğer oğluma kalsın dıye dusunuyor.. Ben olsam hayatta kabul etmezdım kırada otururum bu baskı altında oturmam.. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Merhaba arkadaşlar. aranızda yeni sayılırım. bu formu takip ediyordum daha önceden. şimdi derdimi paylaşmak istiyorum. aslında sadece kafam karışık.
her neyse. birçok gelin gibi bende evlenirken birşey istemedim. şimdiye kadar sorun da etmedim açıkçası. ayrıca evleneli 2 yılı geçti. o zamanlar pek birşey alınmamıştı bana. nişanda, bayramda kıyafet bile alınmamıştı. ama eşyalar para vermeden, ucuzlarından alınmıştı. gençlik işte seslenmedim... sorun etmedim ağzımın tadı kaçmasın... ayrıca ileride yenileyiveririz diye düşündüm. ailemi de ben beyendim diye susturmuştum.
konuya geçeyim. oturduğumuz evi satıp yeni ev almamız icap etti. çünkü sürekli rahatsızlanıyorum bu evde, nedeni ise ev rutubetli. eşimin annesine ait bir evdi. satmamızı istemedi. param var, birazını ben vereyim birazını siz verin başka ev alınsın dedi. alacağınız ev benim üstüme olsun, diğer kardeşin de hakkı var dedi.. (evlenmeden para yoktu, çok kötüydü durumları, birden paraları oldu ya neyse..) tamam demek zorunda kaldım. ödeyeceğimiz tutarda az değil. yarı yarıya. bir süre tüm maaşımı borca vermem lazım. mecburuz... işin açıkcası o eve ihtiyaçlarıda yok, k.validenin üstüne alacağı daire 4-5. dairesi olacak.
eski para mevzularıda şimdi kafama takılıyor. paramız yok demişlerdi... yalanmış... şimdide ya sorun olursa ilerde ne olacak. yeni alınacak evin diğer tüm borç bizim üzerimize olacak. boş boşuna çalışmış olacağım. hadi almayalım desek. hastalanmaya devam edeceğim. uff uff. kredi çeksek uzun süre ödemeye gücümüz yetmez.
eşimin tarafı böyleyken. babacımda arsam var onu satıp size vereyim diyor. babamada söyleyememiştim k.validenin üstüne olacak ev diye. benim kafam karışıkken aileme üzmeden nasıl anlatacağım ben şimdi.
eyvah ki eyvah... iş bence eşinde bitiyor. malesef ben de evlenirken karşı tarafın maddi durumunu düşünerek herşeyi sindirdim. ama biz bayanlar artık buna dur demeliyiz. biz enayi gb çalışalım bir şey ödenmesin yapılmasın bzm için. cok geç uyandım ama artık susmuyorum. biraz diş göstermek lazım. bence eşinle konuş herşey ogullarında bıter. neden senın uzerıne olmuyor fln de..evlenirken de bana guzenmedıgınden mı de bence...kayınvalıdeye bırakılmamalı...
çocuk malesef düşünemiyorum. sürekli hasta olduğum için ilaç kullanırken bebek sahibi olamam. varlık içinde yokluk çekeceğiz. eşimde kiraya çıkmayada razı değil. birtürlü ikna edemiyorum. birşey desem güvenim sonsuz diyor. benim değil. kendi ailemden ve ananemlerdende biliyorum mirasta hep kavga kıyamet koptu. onlarda güveniyorlardı ailelerine ama olmadı. eşimede anlatıyorum. o öyle yetişmemiş sesi çıkmazmış. diyemezmiş annesine, ben desem kavga eder. ölünce nasılsa sizin diye duygu sömürüsü yapar. ozmanda gene ben suçlu olurum. eminim.
çok konuştum eşimle ikna olmuyor. kötü örnek versem benim annem kardeşim öyle insanlar değil diyor.
oh valla ne ala memleket...sigortası bedavadan ödeniyor,bedavadan da ev sahibi olacak ilerde..
ne güzel iş yaa..
arkadaşım sen bi kendine gelsene!!!bi bağır yaa sesin çıksın!!!
hem çalışan para getiren bir kadınsın hemde maaşallah nasılda sinmişsin..
yemin ediyorum ben öyle kaynananın ciğerini sökerim..
rutubetli evde hastaysan,rutubetsiz bir eve çık,hemde kirayla anladınmı?
herşeyden önce senin sağlığın gelir..
o kadın hadi seni bıraktım oğlunun rutubetli evlerde yaşamasına razı geliyorsa zaten gözüne
ev ev diye diye perde inmiş...
geri verin anasına evini,napıyosa yapsın..siz kiraya çıkın üst katlarda,azıcık değerli olduğunuzu gösterin yahu..
çalışıyosun madem maaşının sonuna kadar ev kirasına verebilirsin,birkez geliyosun dünyaya,evide kocacın geçindirsin..
anası razı olacakmı bakalım,kiraya çıkmanıza..öbür türlü kira öder gibi ev sahibi olmak var biliyorum ama neden geleceğinin yarısını eşinin kardeşine bağışlıyosun...kaynanan senin maaşını resmen kızına bağlamış oluyor..
ev EŞİNİN ÜSTÜNE olmazsa KİRAYA ÇIKIN..yarın öbürgün senin hasta olduğun o evde çocuğun ne halde olur değilmi??lütfen biraz HAKKINIZI ARAYIN YAAA...VALLAHİ ÜZÜLÜYORUM ÇOCUKLAR YA
eşim tabiki annesinin üstüne olmasını istiyor. kardeşinin hakkı var diye. dedim ileride hadi annen yada kardeşin birşey demez. ya kardeşin evlenirde eşi sorun ederse. o ev yeni onu istiyeceğiz diye. ozmanda evlenmeden önce isterim alacağımız evi diyor. bu evde sürekli hastalanıyorsun, mecburuz diyor. korkuyorum gelecekten.
o kelimeyi anlamadım canım ben:26:.
kaynana bu durumu koz olarak kullanır ilerde ufacık tartışmada çıkın evimden diyebilir.
o zaman ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?