Arkadaşlar kafayı yiyeceğim artık

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar yaa ben çok kötü durumdayım accayip sinirlerim tepemde benim işyerim evime yakın öğle yemeği vermiyo bende bir saat molam var eve geliyorum yemeğe ama artık gelmek istemiyorum çünki ne zaman gelsem komşularımız ve yaramaz çocukları bizde benim bir saat öğle paydosum var kafayı yicem artık sabah demiyolar akşam demiyolar akşam işten geliyorum yine aynı manzara artık bıktım çocuklarını sürekli bize bırakıyolar bugün mesela gittim karşıdaki bırakmış ben geldikten iki dakka sonra geldi aldı bu seferde on dakka demedi çat yandaki marklete gidicem diye ikisini birden bıraktı ve bu hemen hemen hergün böyle ne yedim yemekten bişi anlıyorum ne işe yetişebiliyorum suratta yapıyorum anlamıyolar bizim evde çocuk yok ben tek çocuğum 24 yaşındayım ve bu insanların çocukları hemen hergün bizde sırf çocukları olsa kendileride öle hatta bitanesi bi ara öle bi abartmıştıki akşam dokuz on da oturmaya geliyodu ya çocuklarda ne hikmetse bizden gitmek istemiyo kızıyorum dövüyorum yok nafile artıkj kafayı yicem arkadaşlar bi kaç defa ima da ettim ama ya anlamıyollar yada anlamamazlıktan geliyolar bugünde sinirden deliye döndüm resmen ev kreş gibi ya annemlede kaç defa kavga ettik bu yüzden alma bakma diyorum yüze duramıyorum diyo bide bugün o iki çocuğunu bırakan herşeyimize karışır gelir dolabımı açar bakar ne almışım yeni bişiler varmı çantalarıma bakar laf eder ay benim alıcam çanta böle değil bilmemne eve bişi alırım ona laf eder süs eşyalarını çok seviyorum biblo tarzı şeyler alıyorum neymiş efendim çocuklar bırakmıyomuş almıcakmışım fazla bende dedim oldu sizin çocuklarınız yüzünden evime bişi almıcam ölemi alma tabi kızım bak ben alıyomuyum diyo bide yüzsüz yüzsüz terbiyesizler yaa öbürü deseniz çocuk gözünün önünde yoğurdu kaşıkla halıya döküyoda bi kere demiyo çocuğum sen napıyosun ben bağırdım kızdım söylendim hala oturuyo artık kafayı yeme noktasına geldim yemin ederim binaya girerken parmak uçlarıma basarak giriyorum yeterki şu radarlara yakalanmım diye

Eve yemeğe geldiğinde kapı çalarsa aç ben çıkıyordum şimdi evden birşey almaya geldim kusura bakmayın de. Veya kapıyı hiç açma. Unutma ki böyle düşüncesiz insanlara açıklama yapmak mecburiyetin yok.

nasıl ciddiye aldırcam canım valla ağzıma gelenide sayıyorum siz nasıl çocuk yetiştiriyosunuz böyle falan gibilerinden evlen sende görürsün diyolar napim bilemedimki ciddi ciddi oturup konuşsammı acaba:44:

kapıyı acmam gozden bakarım onlarsa acmam bir iki gelirler en sonunda bırakırlar gelmeyi evde yoktum diye bahane uydururum zorlada giremezler en guzeli bu bence laftanda anlamıyolarsa

canım kapıya öyle bi vuruşları varki biliyolar o saatte eve yemeğe geldiğimi önce çocuk vurdu hemen açmadık kapıyı sonra anaları nasıl vuruyo bide diyoki ışık yandığı anda hemen gelir bakarmış mutfakta oturuyo mutfağı kapıya karşı görüyomuş ışığın yandığını hemen bakıyomuş bi kaç kerede tam geldim eve kapıyı vurmadım daha bu bi açtı çat diye bana böle yapıyo yakaladım seniii gerizekalı ya neyi yakalıyosun manyakmıdır nedir evime giriyorum sonuçta böyleler işte canım:18:

nasıl ciddiye aldırcam canım valla ağzıma gelenide sayıyorum siz nasıl çocuk yetiştiriyosunuz böyle falan gibilerinden evlen sende görürsün diyolar napim bilemedimki ciddi ciddi oturup konuşsammı acaba:44:

allah aşkına ne karşına alıp konuşuyorsun böyle terbiyesizlerle,siz zaten yemeğe geliyorsunuz,kim biliyor sizin eve geldiginizi onlardan başka..acmayın kapıyı olsun bitsin,bir çalar iki çalar gider,hayır adam sanar alır konuşursun,bu seferde bana böyle böyle dedi diye komşularada yayar böyle tipler allah korusun

Inanmiyorum. Yakaladim seni ne yaa?

Yemin ederim eger ben yasiyor olasaydim emin ol ki coktaaan gondermistim hepsini. Resmen kullaniyorlar sizi.

ya çok fenalar canım artık iice nefret ettim ya kendi çocuğum olmadan çocuklardan bıktım düşün geliyolar hiç hoşgeldin bile demiyorum kouşmuyorum bile doru düzgün.geçende yine bizde yandaki bide herşeyi eleştirir annem dolma sarıyodu kıymalı gelmiş ay biz böyle yemeyiz çok iğrenç görünüyo biz zeytinyağlı yeriz anneminde benimde sinirlerimizi zıplattı

Inanmiyorum. Yakaladim seni ne yaa?

Yemin ederim eger ben yasiyor olasaydim emin ol ki coktaaan gondermistim hepsini. Resmen kullaniyorlar sizi.

cnm sırf bu olsa giydiğim kıyafete kadar karışıyo kadın geçende şey diyo önceki işyerimde çok açık giyiniyomuşum şimdiki yerdede rüküş olmuşum dedim ben yerine göre giyiniyorum canım ay bilemiyorumda artık yani baya bi değişim var sende öle diyo ay sıyırcam vallahi en sonunda

gereken mesafe zamanında koyulmadığı için artık yapacak bişey yok bence odanın kapısını kilitle anahtarı çantanda taşı bence .. yemeğini de al odana geç kitle kapını öyle ye sonra yine kitleyerek çık..ben de tek çocuğum ailem odama girmez ama küçükken halalarım sürü halinde gelirdi aynen bu yöntemi kullanırdık işe yarıyor

annem zaman zaman kilitliyo söylüyorum ama anahtarı yanıma almak hiç aklıma gelmemişti geçen gün fondotenimi dökmüşler halıya dünde parçalanmış vıcık vıcık edilmiş farımı buldum ve ikiside çöpe gitti sinirden ağladım ama kadındaki öyle bi yüzsüzlükki mutfakta tv var biz mutfakta oturuyoruz kadın içeri dalar dalmaz geçiyo oturma odasındaki tv yi açıyo neymiş çocuıkları keloğlanı izlicekmiş biz kendimiz orda fazla tourmuyoruz dağılmasın temiz kalsın diye en son geçende annem orayıda kapatmış ama malesef canım onlara kapı kilit filan dayanmıyo

özel eşyalarının hepsi annenlerin ve senin odanda dursun kilitle ve çantana at anahtarı hatta akşam size geldiklerinde de odana geçtiğinde içerden kilitle işim var müsait değilim de en azından yüzsüz olsalar da kırıp girme şansları olmaz.sanırım ben olsam balkondan atardım sen yine sabırlısın !

Siz naparsaniz yapin anneniz yüz verdikce her zaman astarini isteyeceklerdir.
Annenizin birseyler yapmasi belki daha cok ise yarar..
Allah yardimciniz olsun valla, ben okurken daraldim

canım bugün çok kötüydüm sabır sabır bilmiyorum nereye kadar işe geldim herkes anladı sinirli olduğumu gözlerim böle dolu dolu hayır yani annemede acıyorum 50 yaşında kadın onlarada bişi diyemiyo küçücük çocukların peşinde koşturuyo geçendede annemi dışarı çıkarken yakalamış yollamış çocuğu annemin yanında bu ne rahatlık anlamadım gitti

canım bigün annemle çok kötü kavga ettik onların yüzünden kadının tansiyonu çıktı ben onada şahit oldum annem durmuyolar diyo kadın hala bırakıyo ısrar ediyo artık aneme de bahane veremiyorum

Yazik annenizede, belliki kadincagiz kimseyi kirmak istemedigi icin daha pasif kaliyor ama bu tip insanlar ne halden, ne bahaneden, nede laftan anlarlar.
En iyisi sert bir sekilde geri püskürtmek. Varin kapiyi acmayin isterse kirsin veya kavga edin, her gün bu iskenceyi cekmek bence cok daha kötü. Ha dedikodu yapma riski yüksek ama simdide yapmadiginin teminatini kim verebilirki ? Insanlar her zaman kötüleyecek birseyler bulur.

canım benim oda oldu zaten birileri binanın önüne çöp koymuş tamda bizim camın altına denk geliyo bizim katın altıda boş kimse oturmuyo ama üst katlardanda poşetle atıyolar çöpleri bikaç defa denk geldik ama biz kimseye söylemedik bu gitmiş millete bnim annemin attığını söylemiş üst komşuda gelmiş anneme senmi atıyosun çöpleri işte senin yandaki böle böle dedi annemde demiş kesinlikle ben atmıyorum ben çöpümü dışarıya çıkartır çöp kovasına atarım ki inanın hep öyle ben bunu duyunca delirdim ve bu insan hala yüzsüz yüzsüz bize geliyo sonra gelip özür diledi anemden senin cama denk geliyoda ben sen koymuşsundur diye düşiündüm falan gibilerinden annemde kızmş senin yaptığın ayıp bugüne kadar böle bişi gördünmü enden diye sonra bir yağlanmalar bir yanaşmalar anlamam canım off offff akşam bile gitmek istemiyorum evdemidirler diye

Bu dünyada kimse icin kendini üzmeye, sinirlenmeye degmez.
Sak diye söyleyeceksin icindekini saygili bir sekilde karsindakine.
Dedikodu yapan insanlarlada asla muhatap olmam, inanin kafanizi agritmaya degmez.
Ilk önce kendi huzurunuz ve rahatiniz gelir, sonra komsuluk iliskileri, ki burda bundan bahsedemeyiz cünkü sizin durumunuzda bu daha cok menfaat iliskisine dönüsmüs. Bedavadan bakici bulmuslar, oh ne ala dünya.

aynen öyle canım bide anneme geçende diyolarmış aydan evleneden biz birer tane daha doğuralımda sen torunun ounca bizimkilere bakmazsın yüzsüz şeyler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…