nasıl ciddiye aldırcam canım valla ağzıma gelenide sayıyorum siz nasıl çocuk yetiştiriyosunuz böyle falan gibilerinden evlen sende görürsün diyolar napim bilemedimki ciddi ciddi oturup konuşsammı acaba:44:
canım kapıya öyle bi vuruşları varki biliyolar o saatte eve yemeğe geldiğimi önce çocuk vurdu hemen açmadık kapıyı sonra anaları nasıl vuruyo bide diyoki ışık yandığı anda hemen gelir bakarmış mutfakta oturuyo mutfağı kapıya karşı görüyomuş ışığın yandığını hemen bakıyomuş bi kaç kerede tam geldim eve kapıyı vurmadım daha bu bi açtı çat diye bana böle yapıyo yakaladım seniii gerizekalı ya neyi yakalıyosun manyakmıdır nedir evime giriyorum sonuçta böyleler işte canım:18:
Inanmiyorum. Yakaladim seni ne yaa?
Yemin ederim eger ben yasiyor olasaydim emin ol ki coktaaan gondermistim hepsini. Resmen kullaniyorlar sizi.
annem zaman zaman kilitliyo söylüyorum ama anahtarı yanıma almak hiç aklıma gelmemişti geçen gün fondotenimi dökmüşler halıya dünde parçalanmış vıcık vıcık edilmiş farımı buldum ve ikiside çöpe gitti sinirden ağladım ama kadındaki öyle bi yüzsüzlükki mutfakta tv var biz mutfakta oturuyoruz kadın içeri dalar dalmaz geçiyo oturma odasındaki tv yi açıyo neymiş çocuıkları keloğlanı izlicekmiş biz kendimiz orda fazla tourmuyoruz dağılmasın temiz kalsın diye en son geçende annem orayıda kapatmış ama malesef canım onlara kapı kilit filan dayanmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?